Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε λιγάκι το screenshot για τις επιλογές priority.

Σε ανάρτηση σε άλλη σελίδα τεχνολογίας πριν από ένα μήνα  αναφέρεται ότι 100% ασφαλής είναι η EU express,και για μικρά αντικείμενα η Belgium. Για την επιλογή "eu priority line" δεν βρήκα κατι.Επισης μίλησα στο live chat με gearbest και μου είπαν ότι δεν εγγώνται τπτ για τελωνείο,ενώ το αν περάσει πρώτα από άλλη χώρα της EU είναι θέμα της μεταφορικής και όχι δικό τους.

Ας απαντήσει λοιπόν κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει τη μέθοδο "EU priority line" πρόσφατα για να μην πάρουμε κόσμο στο λαιμό μας...

tmp_30836-Screenshot_2018-05-11-19-27-22-909_org.mozilla.firefox-736782149.png

Επεξ/σία από panos98765
  • Moderators
Δημοσ.

Ψηνομουν στα 60 ευρω. Αλλα διαβαζοντας για προβληματα σε κριτικες, διαβαζοντας σε ριβιους οτι ειναι απλα καλο για τα λεφτα του οταν πρωτοβγηκε πριν 1 χρονο με τιμη κατα τα ριβιους 98-99 δολαρια για ξεπερασμενο τσιπσετ, περα απο τα 2ραμ κλπ, τον φοβο τελωνειου αφου ξεκαθαρη απαντηση δεν υπαρχει (καποιος προμοτερ λεει να "βαζεις το EU express για να εισαι σιγουρος παρα το μεγαλο του κοστος", αρα τα αλλα εχουν τον φοβο τους καταλαβαινω εγω), την αναμονη απο ο,τι λενε ενα μηνα πανω κατω μεχρι να παραλαβεις, το οτι δεν πηρα τελικα ενα huawei (με την εγγυηση του με την αξιοπιστια του τον καλυτερο εξοπλισμο του) 10αρι LTE στα 115 απο καταστημα Ελλαδα πριν λιγους μηνες, δεν με αφηνουν να κανω την κινηση. Μπορει να κανω λαθος αλλα με "κρυα καρδια" δεν εχει νοημα να κανεις κατι.

Και οταν βλεπω εδω σε πραγματικο βιντεο να πηγαινει απο το 34 στο 30 η μπαταρια μεσα σε 3-4 λεπτα, ηρθε η χαριστικη βολη. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οι μπαταριες των κάθε αυτου κινεζικων ταμπλετ δυστηχως είναι χαλι μαυρο, σε γενικες γραμμες, κακιστης ποιοτητος, και χαμηλότερες σε mA απ οτι δηλωνουν και γραφουν πανω τους οι ιδιες οι μπαταριες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ψηνομουν στα 60 ευρω. Αλλα διαβαζοντας για προβληματα σε κριτικες, διαβαζοντας σε ριβιους οτι ειναι απλα καλο για τα λεφτα του οταν πρωτοβγηκε πριν 1 χρονο με τιμη κατα τα ριβιους 98-99 δολαρια για ξεπερασμενο τσιπσετ, περα απο τα 2ραμ κλπ, τον φοβο τελωνειου αφου ξεκαθαρη απαντηση δεν υπαρχει (καποιος προμοτερ λεει να "βαζεις το EU express για να εισαι σιγουρος παρα το μεγαλο του κοστος", αρα τα αλλα εχουν τον φοβο τους καταλαβαινω εγω), την αναμονη απο ο,τι λενε ενα μηνα πανω κατω μεχρι να παραλαβεις, το οτι δεν πηρα τελικα ενα huawei (με την εγγυηση του με την αξιοπιστια του τον καλυτερο εξοπλισμο του) 10αρι LTE στα 115 απο καταστημα Ελλαδα πριν λιγους μηνες, δεν με αφηνουν να κανω την κινηση. Μπορει να κανω λαθος αλλα με "κρυα καρδια" δεν εχει νοημα να κανεις κατι.

Και οταν βλεπω εδω σε πραγματικο βιντεο να πηγαινει απο το 34 στο 30 η μπαταρια μεσα σε 3-4 λεπτα, ηρθε η χαριστικη βολη. 

Για απλή δουλειά στο σπίτι να μην σκαλίζεις το κινητό δεν πιστεύω να απογοητεύσει.δεν το παίρνουμε με σκοπό να είναι ισάξιο του G tab A.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ τον TS!! Παρήγγειλα κι εγώ με μια θηκη. Μου έβγαλε επιλογή για Netherland Registered(PDM) και την ακριβή EU EXpress οπότε διάλεξα την PDM που θυμόμουν παλιά ότι έπαιζε μια χαρά χωρίς τελωνείο. Δεν είναι ασφαλής πλέον;;; Να τους ζητήσω να την αλλάξουν σε Belgium Registered που ακόμα να πάει τελωνείο απ'οτι  λέτε θα με αποζημιώσουν;  Please advise...

Επεξ/σία από panagiotisr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Που το λενε οτι αποζημιωνουν με Belgium Registered;

Δεν το λένε. Αλλά συνήθως αποζημιώνουν εφόσον ανοίξεις τικετ κ γκρινιάξεις στο support.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τόσο μεγάλο κουτί έχει το τάμπλετ; παπούτσια είχα φέρει με βελγικό και πέρασε.

Είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι εφόσον κάτσει η στραβή τους στέλνεις το ποσό του τελωνείου και στα επιστρέφουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...