Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Tablet ALLDOCUBE iPlay 10, 10.6" Full HD IPS Screen, CPU: MTK8163 / GPU: Mali-T720 MP2, 2GB RAM, 32GB ROM, GPS, Dual Band (2.4GHz & 5.0GHz) WiFi,  Android 6.0 68.76 € + 4.58 € για αποστολή με Priority Line

αφαιρεση ρεφεραλ

Κωδικός έκπτωσης: GB50-$15off-

ALLDOCUBE iPlay 10.png

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση referral
  • Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Σε παρακαλω οι τιτλοι σου να ειναι συντομοι/περιεκτικοι και οχι οι 2-3-4 γραμμες κειμενου που ετσι και αλλιως εχεις και μεσα στο ποστ.

Στον τιτλο τελικες τιμες.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 36000 antutu k 2 gb ram δεν πας πολυ μακρια,τιμιο για τα λεφτα του αλλα μεχρι εκει

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Με θήκη μαζί, με τον ίδιο κωδικό και με την τιμή του email, βγαίνει 62€ με το βελγικό

Link για την τιμή του email έχουμε, για θήκη; Ποιο προτιμούμε priority line ή belgium registered; Ενδιαφέρομαι να χτυπήσω ένα...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Link για την τιμή του email έχουμε, για θήκη; Ποιο προτιμούμε priority line ή belgium registered; Ενδιαφέρομαι να χτυπήσω ένα...

δύο μηνύματα πιο πάνω...; :P 

Δημοσ.

Αυτή που δίνει στο δεύτερο post η προσφορά του mail...china... Στις άλλες θα σου αλλάξει την τιμή και στα 120 κοντά που θα στην πάει σαφώς δεν αξίζει.

Μόλις τώρα, SnakeMJK είπε

δύο μηνύματα πιο πάνω...; :P 

Για θήκη ρώτησα... :-)

Δημοσ.

Ειτε επιλεξω το πρωτο λινκ ειτε το 2ο ακομα και logged in να ειμαι μου εμφανιζει τιμη promo 94,69 ευρω.

Ακομα και αν αφαιρεσω την εκπτωση των 15 δολλαριων δεν κατεβαινει στα 73 ευρω.

Δημοσ.

Αποτελείται. Κάνε login, κλείσε την σελίδα από το κινητό και από εδώ ξανά πάτησε το δεύτερο link... Με belgium registered πέφτει στα 58 μαζί με μεταφορικά...

Δημοσ.

Σε υπολογιστη ειμαι. Εκανα login και απο firefox και απο chrome. Εξακολουθει να μου εμφανιζει 95ευρω προμο τιμη.

Οποιο απο τα δυο λινκς και αν χρησιμοποιησω

Και με internet explorer σε αλλο πισι παλι 95 ευρω μου βγαζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...