Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μην ήταν το GDPR στην μέση και θα βλέπανε κάποιοι που σκάσανε 1000+ για ένα κινητό, πόσο τους σέβεται η apple και η κάθε apple.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι καλοί συγκινήθηκα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Apple ξέρει πολύ καλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απηχούν στην πολύ πιο απαιτητική κατηγορία των αγοραστών premium συσκευών (αυτοί που δεν παρασύρονται από τα φτηνά μαρκετίστικα spec list). Η Ιδιωτικότητα έχει καταντήσει δυστυχώς μια τέτοια πολυτέλεια πλέον. Μακάρι και άλλες εταιρίες που νομίζουν ότι αρκούν οι premium τιμές για να κάνουν premium τα προϊόντα τους να το συνειδητοποιήσουν κάποτε και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται στους αγοραστές τους σαν ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Omnigeek είπε

(αυτοί που δεν παρασύρονται από τα φτηνά μαρκετίστικα spec list)..

Ναι βέβαια, για αυτό μου έχουν μάθει τα fanboys τα geekbench και τις λοιπές παπαριές και τις επικαλούνται κάθε φορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Ναι βέβαια, για αυτό μου έχουν μάθει τα fanboys τα geekbench και τις λοιπές παπαριές και τις επικαλούνται κάθε φορά

Apple δεν ισοδυναμεί fanboys

Άγοραστές apple δεν ισοδυναμεί fanboys

Και, γενικά χωρίς να απευθύνομαι συγκεκριμένα σε εσένα, έλεος πια με το Fanboys. Όσοι εκτιμούν ή ακόμα και θαυμάζουν κάτι δεν είναι αυτομάτως εμμονικοί, φανατικοί οπαδοί. Όποιος τολμήσει να εκφράσει την εκτίμησή ή τον θαυμασμό του για οτιδήποτε κατευθείαν πλήττεται με αυτόν τον υποτιμητικό και προσβλητικό όρο που χρησιμοποιείται κατά κόρον χωρίς συναίσθηση του τι σημαίνει, από τύπους μάλιστα που εμμονικά και φανατικά κυνηγάνε κάθε σχετικό θέμα για να βγάλουν την εμπάθειά τους εναντίον όλων όσων έχουν κατατάξει στην αντίπαλη ομάδα.

Επεξ/σία από Omnigeek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Omnigeek είπε

Apple δεν ισοδυναμεί fanboys

Άγοραστές apple δεν ισοδυναμεί fanboys

Και, γενικά χωρίς να απευθύνομαι συγκεκριμένα σε εσένα, έλεος πια με το Fanboys. Όσοι εκτιμούν ή ακόμα και θαυμάζουν κάτι δεν είναι αυτομάτως εμμονικοί, φανατικοί οπαδοί. Όποιος τολμήσει να εκφράσει την εκτίμησή ή τον θαυμασμό του για οτιδήποτε κατευθείαν πλήττεται με αυτόν τον υποτιμητικό και προσβλητικό όρο που χρησιμοποιείται κατά κόρον χωρίς συναίσθηση του τι σημαίνει, από τύπους μάλιστα που εμμονικά και φανατικά κυνηγάνε κάθε σχετικό θέμα για να βγάλουν την εμπάθειά τους εναντίον όλων όσων έχουν κατατάξει στην αντίπαλη ομάδα.

Εγω μίλησα για τα Fanboys δεν μίλησα για εσένα συγκεκριμένα καθώς δεν σε ξέρω προσωπικά  οπότε δεν υπάρχει λόγος να θίγεσαι (ούτε θεωρώ ότι όλοι οι αγοραστές μιας εταιρείας είναι fanboys)

Είτε σου αρέσει είτε όχι υπάρχουν fanboys (όχι μόνο της apple) που και δεν ξέρουν τι τους γίνεται και εμμένουν να λένε πράγματα που δεν έχουν καμία βάση

Τελοσπαντων τα specs είναι κάτι που επικαλούνται οι υποστηρικτές της apple, όχι αδικαιολόγητα βέβαια αλλά το κάνουν

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
22 ώρες πριν, logistoulis είπε

Εγω μίλησα για τα Fanboys δεν μίλησα για εσένα συγκεκριμένα καθώς δεν σε ξέρω προσωπικά  οπότε δεν υπάρχει λόγος να θίγεσαι (ούτε θεωρώ ότι όλοι οι αγοραστές μιας εταιρείας είναι fanboys)

Είτε σου αρέσει είτε όχι υπάρχουν fanboys (όχι μόνο της apple) που και δεν ξέρουν τι τους γίνεται και εμμένουν να λένε πράγματα που δεν έχουν καμία βάση

Τελοσπαντων τα specs είναι κάτι που επικαλούνται οι υποστηρικτές της apple, όχι αδικαιολόγητα βέβαια αλλά το κάνουν

Δεν είπα ότι με αποκάλεσες fanboy. Δεν το πήρα προσωπικά ούτε θίχτηκα. Ούτε απευθύνθηκα σε εσένα συγκεκριμένα στο κομμάτι για τους haters που βαφτίζουν τους πάντες fanboys και καταντούν όλα τα θέματα πεδία μάχης με τους τραμπουκισμούς τους.

Φυσικά και υπάρχουν fanboys της apple όπως σε κάθε εταιρία, που ενδεχομένως να μην ξέρουν και τι τους γίνεται πολλές φορές και επικαλούνται τα specs. Όμως η apple δεν ταυτίζεται και δεν αντιπροσωπεύεται από αυτούς (όπως κάθε εταιρία δεν έχει την ευθύνη για τη συμπεριφορά των πελατών της), και, κυρίως, νομίζω, δεν απευθύνεται σε αυτούς. Αν ήθελε θα μπορούσε άνετα και αυτή, όπως οι περισσότεροι ανταγωνιστές της, να μαρκετάρει τα προϊόντα της με τα spec list και να μπει και αυτή στην κούρσα για το ποιο κινητό έχει τους περισσότερους πυρήνες, την περισσότερη μνήμη, την μεγαλύτερη οθόνη, τα μικρότερα bezels, την μεγαλύτερη ανάλυση και άλλα τέτοια ανούσια. Αντί για αυτό επενδύει σε άλλα ποιο ουσιαστικά, όπως αυτή θεωρεί τουλάχιστον, ολιστικά χαρακτηριστικά ποιότητας (ασφάλεια και ιδιωτικότητα, εμπειρία χρήσης, ολοκληρωμένο, ασφαλές, αποτελεσματικό και καθαρό οικοσύστημα, κτλ) που είναι μεν δύσκολο να ποσοτικοποιηθούν απλοϊκά για να γίνουν βέλη στην φαρέτρα των fanboys σαν τα χαζά benchmarks, αλλά από την άλλη εκτιμώνται ως πλέον σημαντικά από το αγοραστικό κοινό που θέλει να προσεγγίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...