Gunix Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Γεια σας σε όλους. e Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνω στην επίσημη ιστοσελίδα της toshiba laptop που να έχει 2 κάρτες γραφικών. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν βρίσκω; Το θέλω για επαγγελματική χρήση σε προγραμματισμό, 3ds max, VFX, Video editing, unity3d. Τέλος, ψάχνω και από άλλες εταιρίες.
vAg0s97 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δύο αυτόνομες gpus σε 1 laptop !? Αυτό που υπάρχει στα περισσότερα λάπτοπ είναι ως το λεγόμενο συνδιαστικό γραφικών επεξεργαστή και μιας αυτόνομης κάρτας γραφικών. Γραφικά επεξεργαστή για την εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν χρειάζεται μεγάλη κατανάλωση γραφικών , και αυτόνομη όταν χρειάζεται. Αυτό που θες κατά την γνώμη μου είναι με μία κάρτα γραφικών αλλά καλή! Εφόσον έχεις για παράδειγμα σύστημα με 16gb ram και κάρτα γραφικών 1060 ή 1070 και δεν σου είναι αρκετό, τότε δεν πας για laptop , αλλά για desktop. Όπου εκεί παίζεις sli και της παναγιάς τα μάτια 1
Gunix Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, vAg0s97 είπε Δύο αυτόνομες gpus σε 1 laptop !? Αυτό που υπάρχει στα περισσότερα λάπτοπ είναι ως το λεγόμενο συνδιαστικό γραφικών επεξεργαστή και μιας αυτόνομης κάρτας γραφικών. Γραφικά επεξεργαστή για την εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν χρειάζεται μεγάλη κατανάλωση γραφικών , και αυτόνομη όταν χρειάζεται. Ναι σωστά. Cpu έχει κάρτα γραφικών. Απλός στην toshiba δεν βρίσκω. Μήπως ξέρετε??
vAg0s97 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 hours ago, Gunix said: Ναι σωστά. Cpu έχει κάρτα γραφικών. Απλός στην toshiba δεν βρίσκω. Μήπως ξέρετε?? Δεν έχω ιδέα από toshiba :/ Δεν θέλω να κάνω καμία προώθηση προϊόντος , απλά γνώμη μου άμα ψάχνεις για αρκετά καλό - δυνατό , επαγγελματικό και εύκολο στην μετακίνηση - λεπτό , τότε θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις σε κατηγορία xps της Dell...αλλά από τιμή θα δεις περίεργα πράγματα...αλλά εφόσον θες φορητότητα και υπολογιστική δύναμη, νομίζω πως σίγουρα περιμένεις μεγάλα νούμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα