Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Όσο μπορείς να παίξεις με κάρτα ισχύος κάτω από 1050ti τόσο μπορείς να παίξεις με 4g ram η χωρίς ssd. Οπότε γιατί το ένα είναι πολυτέλεια και τα άλλα όχι; 

Η 1080ti είναι πολυτέλεια η 1060 δεν είναι. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα στις entry - mid, που έφτασε να έχει 400 η 6g και να το θεωρείτε φυσιολογικό. 

Ο φίλος Sheo μίλησε για μνήμες/δίσκους γιατί αυτά τα θες απλά για να ανοίξεις & δουλέψεις έναν H/Y, ενώ για τα γραφικά ακόμα κι αν δεν έχει η CPU, μπορείς με μια κάρτα των 25-30€ να κάνεις την δουλειά σου.

Κάποιοι το έχουν πραγματικά ανάγκη αυτό, γιατί εργάζονται μέσω του Η/Υ. Το PC gaming γενικότερα δεν είναι σε αυτή την κατηγορία (όχι ότι διαφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά ανάγκη δεν το λες).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Όσο μπορείς να παίξεις με κάρτα ισχύος κάτω από 1050ti τόσο μπορείς να παίξεις με 4g ram η χωρίς ssd. Οπότε γιατί το ένα είναι πολυτέλεια και τα άλλα όχι; 

Η 1080ti είναι πολυτέλεια η 1060 δεν είναι. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα στις entry - mid, που έφτασε να έχει 400 η 6g και να το θεωρείτε φυσιολογικό. 

Γιατί πας κατευθείαν στο GAMING; Εγώ στο pc τρέχω simulations. Κάνω δουλειά, "πληρώνομαι" απο εκεί.

Για μένα είναι εργαλείο, για εσένα (πχ) είναι παιχνιδομηχανή. Αν δεν δουλέψει το pc μου, (λέμε τώρα) θα πεθάνω απο την πείνα. Αν δεν δουλέψει το pc σου, θα έχεις νευράκια που δεν έπαιξες το παιχνίδι σου.

Καταλαβαίνεις την διαφορά;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Γιατί πας κατευθείαν στο GAMING; Εγώ στο pc τρέχω simulations. Κάνω δουλειά, "πληρώνομαι" απο εκεί.

Για μένα είναι εργαλείο, για εσένα (πχ) είναι παιχνιδομηχανή. Αν δεν δουλέψει το pc μου, (λέμε τώρα) θα πεθάνω απο την πείνα. Αν δεν δουλέψει το pc σου, θα έχεις νευράκια που δεν έπαιξες το παιχνίδι σου.

Καταλαβαίνεις την διαφορά;

Ποιος είπε το αντίθετο;;; επίσης για κάποιον με video edit η κάρτα γραφικών είναι για την δουλειά του κλπ. 

Εγώ έκρινα την λογική σου , εκεί στάθηκα, η μήπως τα 80ε διαφορά τις ραμ θα έμεναν εμπόδιο για το εργαλείο δουλειάς; 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lecter D είπε

Ποιος είπε το αντίθετο;;; επίσης για κάποιον με video edit η κάρτα γραφικών είναι για την δουλειά του κλπ. 

Εγώ έκρινα την λογική σου , εκεί στάθηκα, η μήπως τα 80ε διαφορά τις ραμ θα έμεναν εμπόδιο για το εργαλείο δουλειάς; 

Ναι, αρκετά. Οι κάρτες γραφικών σταματάνε να γίνονται scale απο την 1050ti και πάνω, σε πολλά προγράμματα. Στην τελική κάνεις την δουλειά σου λίγο πιο αργά σε σχέση με μια "τούμπανη". Χωρίς Ram σου πετάει κάτι ωραία NaN αντί για νούμερα, και δεν ξέρεις απο που σου ήρθε...

Anyway, βγήκαμε πολύ offtopic, με συγχωράτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...