Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι που κανει 800€ και ξεπερνιετε μεσα σε 1 χρονο μονο καλη τιμη δεν την λες.. Απαραδεκτες οι εταιρειες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Dr4In είπε

Κατι που κανει 800€ και ξεπερνιετε μεσα σε 1 χρονο μονο καλη τιμη δεν την λες.. Απαραδεκτες οι εταιρειες..

Οι κάρτες γραφικών ήταν πάντα έτσι , δεν είναι χρυσές λίρες. Αν δεν ήταν έτσι θα είχαμε ακόμη cga .

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Οι κάρτες γραφικών ήταν πάντα έτσι , δεν είναι χρυσές λίρες. Αν δεν ήταν έτσι θα είχαμε ακόμη cga .

Ναι, αλλά αυτό που έχει συμβεί την τελευταία 2ετία δεν έχει προηγούμενο. Κάρτες 3ετίας πχ GTX 1070  η τιμή τους έχει ανέβει 25-30% από τότε που κυκλοφόρησαν. Έχει ο άλλος 1070 λιωμένη 2ετίας την δίνει και βγάζει και κέρδος...

Δημοσ.

Διετία σημαίνει οτι αγοράστηκε μόλις παρουσιάστηκε οι 1070 παρουσιάστηκαν τέλος Μαίου του 2016 και στην αγορά εδω τουλάχιστον άρχισαν να υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων τέλος Ιουνίου, οι παλαιότερες δηλαδή δεν έχουν καν κλείσει 2ετία

"Κατι που κανει 800€ και ξεπερνιετε μεσα σε 1 χρονο μονο καλη τιμη δεν την λες.. Απαραδεκτες οι εταιρειες.."

Αυτό και αν είναι πατάτα ολκής η 1080Τi βγήκε 2/2017, είναι ήδη πάνω από χρόνο στην αγορά σχεδόν 1,5 είναι η πιο δυνατή κάρτα γραφικών αυτή την στιγμή στην αγορά καθώς και ο μόνος τρόπος να παίξεις 4Κ, χωρίς SLI ή Xfire, το οτι αντικαθίστανται όλα όταν περάσει η "ωφέλιμη διάρκεια ζωής" τους είναι το μόνο βέβαιο, αλλά έτσι είναι με το hardware των ηλεκτρονικών γενικά.......είτε με pc είτε με κινητά είτε με τηλεοράσεις κλπ....

ΑΥΤΟ που έχει κουράσει πραγματικά και εχω βαρεθεί να διαβάζω το section με τις κάρτες γραφικών είναι διάφορα θέματα, τρολοθέματα του τύπου "πότε θα πέσουν οι τιμές στις κάρτες γραφικών" ή "αναμένεται πτώση κατακόρυφη των τιμών" κ.α. και αντι να διαβάζεις σε τεχνολογικό site σχετικά με το αν΄'αλογο hardware, καταλήγεις να βλέπεις ενα πακτωλό σαβουροποστς μεσα στην κλαψομουνιά και την κακομηρία......

ΔΕΝ είναι επένδυση ή αγορά ηλεκτρονικών, όπως επίσης και αυτοκινήτων, αν θέλετε επένδυση, αγοράστε κανένα οικόπεδο ή κανένα κόσμημα, ή κάποιο ρολόι καλό ακόμα και ένα πίνακα ζωγραφικής, επίσης όντως είναι μαλακία να σου αράσει κάτι π.χ. μια κάρτα γραφικών και να μην έχεις τα φράγκα να την πάρεις δεκτό αλλά thats life

Δε γίνεται να διαβάζουμε τα ψυχολογικά του καθενός εδώ, το site υποτίθεται οτι είναι τεχνολογικό δεν είναι ψυχολογικής υποστηριξής σχετικά με κατακαημένους pc users, αλλά αυτό είναι ευθύνη της διαχείρησης του

Και τελειώνω γράφοντας πώς μια κάρτα γραφικών ΔΕΝ είναι είδος πρώτης ανάγκης, ΑΛΛΑ είδος πολυτελείας, αν δεν το αντέχετε με βάση τα οικονομικά σας, απλά αφήστε το για κάτι άλλο

Και εγω θα ήθελα μια 458 Italia, δε μπαίνω όμως σε τοπικα των tifosi για να γράφω πουτάνα κενωνια δε μου φερες ένα αλογάκι που το έχω αποθημένο.....Οφείλετε να εξοργίζεστε μόνο για τα είδη πρώτης ανάγκης που στις μέρες μας δεν είναι αυτονόητα για όλους (στέγαση, τροφή και θέρμανση)

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Qless είπε

Διετία σημαίνει οτι αγοράστηκε μόλις παρουσιάστηκε οι 1070 παρουσιάστηκαν τέλος Μαίου του 2016 και στην αγορά εδω τουλάχιστον άρχισαν να υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων τέλος Ιουνίου, οι παλαιότερες δηλαδή δεν έχουν καν κλείσει 2ετία

Εντάξει το πήγα λίγο χοντρικά αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται να βγήκε στα 450Ε (τόσο έπαιζε το καλοκαίρι του 16 σε μαγαζιά Ευρώπη) και κοντά 2 χρόνια μετά να έχει 530Ε μια ξεπερασμένη κάρτα.

18 λεπτά πριν, Qless είπε

ΔΕΝ είναι επένδυση ή αγορά ηλεκτρονικών, όπως επίσης και αυτοκινήτων, αν θέλετε επένδυση, αγοράστε κανένα οικόπεδο ή κανένα κόσμημα, ή κάποιο ρολόι καλό ακόμα και ένα πίνακα ζωγραφικής, επίσης όντως είναι μαλακία να σου αράσει κάτι π.χ. μια κάρτα γραφικών και να μην έχεις τα φράγκα να την πάρεις δεκτό αλλά thats life

Δε γίνεται να διαβάζουμε τα ψυχολογικά του καθενός εδώ, το site υποτίθεται οτι είναι τεχνολογικό δεν είναι ψυχολογικής υποστηριξής σχετικά με κατακαημένους pc users, αλλά αυτό είναι ευθύνη της διαχείρησης του

Και τελειώνω γράφοντας πώς μια κάρτα γραφικών ΔΕΝ είναι είδος πρώτης ανάγκης, ΑΛΛΑ είδος πολυτελείας, αν δεν το αντέχετε με βάση τα οικονομικά σας, απλά αφήστε το για κάτι άλλο

Και εγω θα ήθελα μια 458 Italia, δε μπαίνω όμως σε τοπικα των tifosi για να γράφω πουτάνα κενωνια δε μου φερες ένα αλογάκι που το έχω αποθημένο.....Οφείλετε να εξοργίζεστε μόνο για τα είδη πρώτης ανάγκης που στις μέρες μας δεν είναι αυτονόητα για όλους (στέγαση, τροφή και θέρμανση)

Αν αναφέρεσαι στην συγκεκριμένη ίσως και να είναι είδος πολυτελείας. Αλλά μια GTX 1070 GTX ή 1070 Ti όχι.

• Confused 2
Δημοσ.

Δε στην είπα πιο πάνω στο σχόλιο μου, απλά ποτέ όσα χρόνια αγοράζω, ζώ δουλεύω με hardware σε pc δεν πέφτουν ποτέ οι τιμές του μοντέλου του προηγούμενου μέχρι να αντικατασταθεί με το νεώτερο, παρά ελάχιστα....παραμένει ακριβό μέχρι που μηδενίζεται το απόθεμα και δεν ξαναέρχεται το προηγούμενο μοντέλο, σε μεγάλο ποσοστό για το φουσκωμα των τιμών του pascal έπαιξε ρόλο η κλίμακα ολοκλήρωσης 28nm>16nm, η έλλειψη ανταγωνισμού από amd και από άλλες εταιρίες εαν υπήρχαν στο παιχνίδι ώστε να μην είναι μονοπώλειο η αγορά, και το φαινόμενο του mining από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι ακριβό αν είναι κάτι στην παρουσίαση του παραμένει μέχρι το τέλος της εμπορικής του ζωής εννοώ οτι δεν πρόκειται να το βρείς κουτάτο στην μισή τιμή, αλλά αν κάτσεις με το ψαροτούφεκο άντε να το βρείς 50 60 € πιο κάρω δηλαδή αν μια κάρτα έχει 800€ και την πάρεις στα 720€ εσύ σώθηκες? εγώ λέω χ.....η φατμέ στο γενί τζαμί, προσωπική άποψη φυσικά....πάντως αν έχω τα 800€ να τα ΄δωσω δε π΄ροκειτε να κάτσω να ασχοληθώ αν πέσει κάτι 50-100€ πιο κάτω και πότε πολύ ψυχοφθόρο για τα γούστα μου, αν δεν έχω τα φράγκα προσπερνώ και ξανασχολούμαι μόλις μπορέσω but thats just me

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Ναι, αλλά αυτό που έχει συμβεί την τελευταία 2ετία δεν έχει προηγούμενο. Κάρτες 3ετίας πχ GTX 1070  η τιμή τους έχει ανέβει 25-30% από τότε που κυκλοφόρησαν. Έχει ο άλλος 1070 λιωμένη 2ετίας την δίνει και βγάζει και κέρδος...

Τα τελευταια χρονια παντα ετσι γινοταν.Δεν πεφτουν οι τιμες στις καρτες γραφικων οπως πχ στα κινητα τηλεφωνα.

Οταν βγει η νεα σειρα,οι προηγουμενες καρτες απλα φευγουν απο τα ραφια για να μπουν οι νεωτερες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Αν αναφέρεσαι στην συγκεκριμένη ίσως και να είναι είδος πολυτελείας. Αλλά μια GTX 1070 GTX ή 1070 Ti όχι.

Αυτό το "ίσως", όλα τα λεφτά, pun intended.

Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών για παιχνίδια (και ειδικά οι enthusiast/high-end όπως οι Vega/1070/1070 ti/1080/1080ti) είναι πολυτέλεια, όχι μόνο μια 1080ti. Τα παιχνίδια (είτε στο PC, είτε στις κονσόλες) είναι χόμπι, όχι ανάγκη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Εντάξει το πήγα λίγο χοντρικά αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται να βγήκε στα 450Ε (τόσο έπαιζε το καλοκαίρι του 16 σε μαγαζιά Ευρώπη) και κοντά 2 χρόνια μετά να έχει 530Ε μια ξεπερασμένη κάρτα.

Και κάπως έτσι καταλήγουν μερικοί να λένε, ότι με οτιδήποτε λιγότερο απο GTX1050ti δεν παίζεις ούτε minesweeper.

Είναι GAMING κάρτες. Το GAMING ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Για τις μνήμες ή τους δίσκους, σας καταλαβαίνω. Για τις κάρτες γραφικών όσοι γκρινιάζετε, κάνετε σαν junkies.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mining απλα εδειξε ποσο χαζος ειναι ο κοσμος...τα αλλα ειναι επακολουθα λογω αυτου.

Ελεος ρε παληκαρια τι πολυτελια λετε .παιρνεις με 200ε κονσολες χωρις να αγορασεις αυτες τις 2-3  γαμ καρτες...αυτα οσον αφορα το gaming γιατι καρτα γραφικων απαιτουν αρκετα επαγγελματα 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Και κάπως έτσι καταλήγουν μερικοί να λένε, ότι με οτιδήποτε λιγότερο απο GTX1050ti δεν παίζεις ούτε minesweeper.

Είναι GAMING κάρτες. Το GAMING ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Για τις μνήμες ή τους δίσκους, σας καταλαβαίνω. Για τις κάρτες γραφικών όσοι γκρινιάζετε, κάνετε σαν junkies.

Όσο μπορείς να παίξεις με κάρτα ισχύος κάτω από 1050ti τόσο μπορείς να παίξεις με 4g ram η χωρίς ssd. Οπότε γιατί το ένα είναι πολυτέλεια και τα άλλα όχι; 

Η 1080ti είναι πολυτέλεια η 1060 δεν είναι. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα στις entry - mid, που έφτασε να έχει 400 η 6g και να το θεωρείτε φυσιολογικό. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Για τις μνήμες ή τους δίσκους, σας καταλαβαίνω.

Σωστό . ΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΙΜΩΝ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...