Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήμερα παιδιά έχω ένα tv box, δυσκολεύομαι να το κάνω unroot για να βάλω το cosmote tv go που έχω και σκέφτηκα το εξής όποτε οποίος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.

λοιπόν αν πάρω raspberry pi και του βάλω android θα είναι και αυτό root η όχι? γιατί αν δεν είναι λογικά θα παίζει το cosmote tv go. Η μήπως υπάρχει περίπτωση να τρέξει κάποια έκδοση τον windows έτσι ώστε να του βάλω πάλι το cosmote tv go?

Επεξ/σία από ekriksi
Δημοσ.

έκανα το εξής επειδή δεν έβγαλα άκρη με τον οδηγό (αν και πλήρως αναλυτικός ), άπλα βρήκα τα αρχεία SU και τα έκανα μετονομασία έπειτα τσέκαρα και μου έλεγε ότι είναι unroot η συσκευή. όμως πάλι μου βγάζε το μνμ το cosmote tv go. βέβαια μπορεί να το χε κρατήσει και από άλλη φορά που πήγα να το ανοίξω χωρίς unroot. Η βλακεία τώρα με την cosmote είναι ότι πλέον δεν σε αφήνει να αλλάζεις συσκευές συνεχεία όπως ήταν πριν, όποτε έχεις 3 προσπάθειες (συσκευές) ανά 30 ήμερες και αυτό μέχρι τον Ιουλη που μετά σε χρεώνει για κάθε συσκευή. όποτε γιαυτό ρώταγα για raspberry μήπως ήταν πιο σίγουρη λύση να το δοκίμαζα. γιατί αν η rom δεν είναι root δεν έχει λόγο να μην δουλεύει.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...