Προς το περιεχόμενο

SmartWatch - Huami Amazfit 2 Stratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ τους ήδη κατόχους του Stratos. Το αγόρασα και εγώ σήμερα το πρωί. Κατέβασα στο κινητό μου (LG V10) την app Amazfit αλλά φευ... Δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε μέσω του ήδη λογαριασμού μου στο Μi Fit αλλά ούτε και να δημιουργήσω καινούργιο. Συνεχώς η εφαρμογή μου γράφει "Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο. Δοκιμάστε αργότερα."  Το εξοργιστικό είναι ότι 1-2 φορές που προχώρησε η σύνδεση μέσω του Mi Fit, αφού μου ζήτησε να συμπληρώσω μέηλ και κωδικό μου πέταξες ένα "Έχετε συνδεθεί ήδη" και με ξαναπήγε πίσω στην διαδικασία σύνδεσης...  

Update > Τελικά μετά από 6 ώρες (!!) και άπειρες προσπάθειες έγινε η σύνδεση με το δίκτυο (της Xiaomi προφανώς) και ενεργοποιήθηκε η εγγραφή στην app... 

Επεξ/σία από Xmoran
Δημοσ.

Να ρωτήσω... Ενώ στο ρολόι βλέπω κανονικά ότι ειδοποιήσεις έχω από Viber, Messenger κ.λ και μάλιστα διαβάζω στα Ελληνικά τα μηνύματα, αντίθετα όταν δέχομαι τηλ κλήσεις απλά με ειδοποιεί για εισερχόμενη κλήση χωρίς αναγνώριση καλούντος. Πως το αντιμετωπίζω αυτό, τι πρέπει να κάνω ?

Δημοσ.
Στις 17/7/2019 στις 1:33 ΜΜ, Xmoran είπε

Να ρωτήσω... Ενώ στο ρολόι βλέπω κανονικά ότι ειδοποιήσεις έχω από Viber, Messenger κ.λ και μάλιστα διαβάζω στα Ελληνικά τα μηνύματα, αντίθετα όταν δέχομαι τηλ κλήσεις απλά με ειδοποιεί για εισερχόμενη κλήση χωρίς αναγνώριση καλούντος. Πως το αντιμετωπίζω αυτό, τι πρέπει να κάνω ?

Έχεις περασμένα τα νούμερα τηλεφώνου με το +30 μπροστά; Αν όχι, δοκίμασέ το.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής δέχομαι ειδοποιήσεις μόνο για τις κλήσεις. Οι ειδοποιήσεις εφαρμογών (πχ. gmail) δεν εμφανίζονται στο ρολόι. Φυσικά είναι επιλεγμένες στις ρυθμίσεις.

Δημοσ.
Στις 17/7/2019 στις 1:33 ΜΜ, Xmoran είπε

μάλλον δεν έχεις δώσει δικαιώματα στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στις επαφές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα οκ με το ρολόι. Ειδοποιήσεις για τα πάντα έρχονται κανονικά ! 

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας :)

ΥΓ. Στο πρόγραμμα τώρα η παρακολούθηση φροντιστηρίου >

Επεξ/σία από Xmoran
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα σπαστικό με το Stratos είναι που κάποιες φορές όταν έχει απομακρυνθεί απο το κινητό και έχει διακοπεί η σύνδεση τους, μετά δεν συνδέεται ή τουλάχιστον αργεί υπερβολικά η σύνδεση. 

Υπάρχει κάποιο tip γι' αυτό το θέμα? Αυτό που κάνω εγώ είναι reboot στο ρολόι και γίνεται η σύνδεση. Υπάρχει άλλος τρόπος?

Υγ. Και αυτή την στιγμή (που γράφω) είναι εκτός σύνδεσης εδώ και ώρες και 2 reboot δεν έφεραν αποτέλεσμα. WTF ? 

Δημοσ.

Σε εμένα όταν χάνεται η σύνδεση, ανοίγω την εφαρμογή από το κινητό και συνδέεται ξανά κάνοντας συγχρονισμό 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,
Κάτοχος του stratos εδώ και μια βδομάδα, και δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανεβάσω activities στο Strava.
Έχω κανει update ρολόι και εφαργμογή στα τελευταία, έχω εγκαταστήση την εφαρμογή Strava στο κινητό κανονικά, και έχω κάνει "pairing" ας πούμε το Strava account μέσα από το Amazfit.Παρολα αυτά, κανένα activity δεν ανεβαίνει στο Strava.
Ξέρει κανείς κάτι?

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...