Προς το περιεχόμενο

SmartWatch - Huami Amazfit 2 Stratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες μου έκανε μια ανβάθμιση που άλλαξε πολλά πράγματα, λες και βλέπω άλλη συσκευή.

Έχουν αλλάξει θέση στο μενού, έχουν προστεθεί λειτουργίες, τα κουμπιά κάνουν άλλα πράγματα κτλ.

Δημοσ.
Στις 23/1/2019 στις 2:37 ΜΜ, teohokage είπε

έχει κανένας θέμα με διπλές ειδοποιήσεις απο το gmail?

Εγώ, χτυπάει 2 φορές με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mike0402 είπε

υπαρχει τροπος να λαμβανω στο ρολοι ειδοποιησεις απο το viber η και απο αλλες εφαρμογες?

Ναι, από όπου θες 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αντιμετωπιζει κανεις το προβλημα στο stratos οτι συνεχεια βγαινει η ειδοποιηση οτι το ρολοι ειναι μακρια απο το κινητο ενω μπορει να ειναι ακριβως διπλα?

Δημοσ.

Καλημερα και απο εμενα πηρα και εγω το ρολοι το εχω εδω και 2 μερες μου αρεσει παρα πολυ και δουλευει αψογα με το iPhone 7 που εχω το μονο πραγμα που με χαλαει και δεν το ειχα προσεξει ειναι η κατω γραμμη στο ρολοι που κοβει ας πουμε στην ωρα τον αριθμο 6 κτλ, εχετε να προτεινεται καποιο καλο site για watchfaces?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, roympos1994 είπε

Καλημερα και απο εμενα πηρα και εγω το ρολοι το εχω εδω και 2 μερες μου αρεσει παρα πολυ και δουλευει αψογα με το iPhone 7 που εχω το μονο πραγμα που με χαλαει και δεν το ειχα προσεξει ειναι η κατω γραμμη στο ρολοι που κοβει ας πουμε στην ωρα τον αριθμο 6 κτλ, εχετε να προτεινεται καποιο καλο site για watchfaces?

https://sawfb.fabiobarbon.click/

Δημοσ.

Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει σε τι χρησιμευει η custom rom? εχω iPhone 7 και ο καιρος δεν συγχρονιζει με της apple Και πρεπει να μπαινω καθε φορα στο app απο το κινητο του amazfit να επιλεξω την περιοχη για να παρει τα νεα του καιρου γιατι το κανει αυτο;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κανεις θέμα με τη φόρτιση ? Δεν μου φορτίζει ούτε από PC ούτε με φορτιστή , έχω καθαρίσει τις επαφές , μερικές φορές κάνει να συνδεθεί και ξανά αποσυνδέεται

Δημοσ.

Μήπως τα έχει παίξει η βάση φόρτισης? 

Το έχει κάποιος άλλος γνωστός του να κάνεις μια δοκιμή? 

Εγώ έχω θέμα γενικά με το ρολόι. 

Πολύ lag  και που και που κολλάει εντελώς και στρώνει με restart. 

Και δεν του κάνω βαριά χρήση, το κλείνω κάθε βράδυ και το έχω μόνο για notifications. 

Το επόμενο smartwatch που θα πάρω (αν πάρω) θα είναι με κλειστό δικό του λειτουργικό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανόν , έχω παραγγείλει μια άλλη γι αρχή , BTW ,από αντιπροσωπία , τι λέει ? 

Επεξ/σία από delinick
Δημοσ.

Τελικά , δεν ήταν ο φορτιστής , η αντιπροσωπία δεν το δέχεται για έλεγχο γιατί δεν είναι αγορασμένο από εδώ , έχω στείλει mail στο Banggoοd και αναμένω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...