k_dinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Χτες μου έκανε μια ανβάθμιση που άλλαξε πολλά πράγματα, λες και βλέπω άλλη συσκευή. Έχουν αλλάξει θέση στο μενού, έχουν προστεθεί λειτουργίες, τα κουμπιά κάνουν άλλα πράγματα κτλ.
Bennito Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/1/2019 στις 2:37 ΜΜ, teohokage είπε έχει κανένας θέμα με διπλές ειδοποιήσεις απο το gmail? Εγώ, χτυπάει 2 φορές με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά.
teohokage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 όποιος ενδιαφέρεται δινω στης αγγελίες ενα amazfit stratos
mike0402 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 υπαρχει τροπος να λαμβανω στο ρολοι ειδοποιησεις απο το viber η και απο αλλες εφαρμογες?
k_dinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mike0402 είπε υπαρχει τροπος να λαμβανω στο ρολοι ειδοποιησεις απο το viber η και απο αλλες εφαρμογες? Ναι, από όπου θες
mike0402 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 αντιμετωπιζει κανεις το προβλημα στο stratos οτι συνεχεια βγαινει η ειδοποιηση οτι το ρολοι ειναι μακρια απο το κινητο ενω μπορει να ειναι ακριβως διπλα?
CyberWolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα και απο εμενα πηρα και εγω το ρολοι το εχω εδω και 2 μερες μου αρεσει παρα πολυ και δουλευει αψογα με το iPhone 7 που εχω το μονο πραγμα που με χαλαει και δεν το ειχα προσεξει ειναι η κατω γραμμη στο ρολοι που κοβει ας πουμε στην ωρα τον αριθμο 6 κτλ, εχετε να προτεινεται καποιο καλο site για watchfaces?
k_dinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, roympos1994 είπε Καλημερα και απο εμενα πηρα και εγω το ρολοι το εχω εδω και 2 μερες μου αρεσει παρα πολυ και δουλευει αψογα με το iPhone 7 που εχω το μονο πραγμα που με χαλαει και δεν το ειχα προσεξει ειναι η κατω γραμμη στο ρολοι που κοβει ας πουμε στην ωρα τον αριθμο 6 κτλ, εχετε να προτεινεται καποιο καλο site για watchfaces? https://sawfb.fabiobarbon.click/
CyberWolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, k_dinos είπε https://sawfb.fabiobarbon.click/ το εχω δει αυτο αλλα δεν μου αρεσαν υπαρχει και αλλο site?
CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει σε τι χρησιμευει η custom rom? εχω iPhone 7 και ο καιρος δεν συγχρονιζει με της apple Και πρεπει να μπαινω καθε φορα στο app απο το κινητο του amazfit να επιλεξω την περιοχη για να παρει τα νεα του καιρου γιατι το κανει αυτο;
k_dinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2019 στις 4:02 ΜΜ, roympos1994 είπε το εχω δει αυτο αλλα δεν μου αρεσαν υπαρχει και αλλο site? https://amazfitwatchfaces.com/pace/ http://amazfit.szabadi.info/en/ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από k_dinos
delinick Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Έχει κανεις θέμα με τη φόρτιση ? Δεν μου φορτίζει ούτε από PC ούτε με φορτιστή , έχω καθαρίσει τις επαφές , μερικές φορές κάνει να συνδεθεί και ξανά αποσυνδέεται
k_dinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μήπως τα έχει παίξει η βάση φόρτισης? Το έχει κάποιος άλλος γνωστός του να κάνεις μια δοκιμή? Εγώ έχω θέμα γενικά με το ρολόι. Πολύ lag και που και που κολλάει εντελώς και στρώνει με restart. Και δεν του κάνω βαριά χρήση, το κλείνω κάθε βράδυ και το έχω μόνο για notifications. Το επόμενο smartwatch που θα πάρω (αν πάρω) θα είναι με κλειστό δικό του λειτουργικό
delinick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πιθανόν , έχω παραγγείλει μια άλλη γι αρχή , BTW ,από αντιπροσωπία , τι λέει ? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από delinick
delinick Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Τελικά , δεν ήταν ο φορτιστής , η αντιπροσωπία δεν το δέχεται για έλεγχο γιατί δεν είναι αγορασμένο από εδώ , έχω στείλει mail στο Banggoοd και αναμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα