kinderas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 9:36 ΠΜ, kostasgr78 είπε Έχει η γυναίκα μου περίπου ένα 6μηνο το Amazfit Bip. Εγώ έχω ένα 3μηνο το Stratos. Ωραία σασί και κατασκευές, αλλά το software τους και οι εφαρμογές τους είναι για τον π...ο. Δεν χρησιμοποιώ συχνά τέτοιους χαρακτηρισμούς, αλλά μόνο αυτό μπορώ να χαρακτηρίσω το λογισμικό οποιασδήποτε συσκευής που σχετίζεται με την Xiaomi. Ο ίδιος λόγος που με έχει κρατήσει μακριά από το MIUI. Σε ένα update, λύνουν 2 προβλήματα και γεννούν 2 καινούρια. Στο επόμενο λύνουν αυτά τα δύο και επανέρχονται 1 προηγούμενο και 1 καινούριο. Αυτό απλά κάνει κύκλο συνεχώς, είναι θέμα φιλοσοφίας σχεδιασμού μάλλον. Ως τώρα στο stratos, μέσα σε 1 μήνα, έχει αλλάξει 3 φορές τον αλγόριθμο μέτρησης βημάτων και καρδιακών σφυγμών και για το ίδιο ακριβώς προφίλ άσκησης, εμφανίζει 3 διαφορετικές κατανομές στις ζώνες vomax/anaerobic/aerobic/fat burning(intensive). Αν κάποιος νιώθει αξιοπιστία μετρήσεων με αυτές τις συνεχείς κωλοτούμπες αλγορίθμων και λογισμικού, εγώ πάω πάσο. Στο amazfit bip της γυναίκας μου, δεν έρχονται ειδοποιήσεις πλέον, με άπειρα reset και ρυθμίσεις. Εγώ στο Stratos μάλλον είμαι τυχερός και παίρνω ακόμα. Είμαστε και οι δυο με iPhone. αν πουλας το amazfit εδω ειμαστε
megaloup Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα σας. Προέρχομαι από Moto 360 και μετά από Apple Watch 1st Gen. Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο ρολόι και θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις γιατί έχω διαβάσει κάποιες πληροφορίες συγκεχυμένες και θέλω να τις διασταυρώσω. 1) Συνδέεται με 2 κινητά; Αν ναι μπορούν αυτά να είναι 1 iPhone & 1 Android? 2) Σε λειτουργία με iPhone οταν απομακρυνθεί το ρολόι και αποσυνδεθεί, μετά ξανασυνδέεται εύκολα; 3) Διάβασα ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα να περάσεις κάποιες προεπιλεγμένες απαντήσεις, ώστε να στέλνεις απάντηση σε sms,Viber κλπ. Ισχύει;; Και με iPhone?? Αν ναι, πως γίνεται; 4) Watchfaces επιπλέον μπορώ να περάσω αν το λειτουργώ με iPhone? Γενικά, η χρήση που το θέλω είναι αθλητισμός, ειδοποιήσεις και αν μπορώ να στέλνω και προεπιλεγμενες απαντήσεις.
k_dinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω περί iphone τι γίνεται, πάντως αυτό με τις έτοιμες απαντήσεις δεν υποστηρίζεται, τουλάχιστον όχι από την ευρωπαική Official ROM που έχω. Μιας και έρχεσαι από ρολόσια με amoled οθόνη, θα σου πρότεινα οποσδήποτε να το δεις από κοντά πρώτα, να είσαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει το πως τα δείχνει. 1
megaloup Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει σε κάποιο αλυσίδα/κατάστημα για να το δω; Στα μεγάλα μόνο το 1 έχουν Για τις έτοιμες απαντήσεις το διάβασα πρόσφατα στα σχόλια αξιολογήσεων στο Σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/14388963/Xiaomi-Amazfit-2.html#reviews
k_dinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Χμ, αν τελικά το πάρεις και βρεις για τις απαντήσεις, πες το και σε εμάς! Το συγκεκριμένο δύσκολα θα το βρεις σε κατάστημα. Μπορεί πιο εύκολα όμως να δεις το προηγούμενο μοντέλο, το amazfit pace πχ σε κάποιο mediamarkt κτλ που έχει ακρβώς την ίδια οθόνη
vaggstef Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παίζει να μπορώ να βρω ποιο serial number εχει ενεργοποιηθει στο email μου?
Kon111 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα ποδαράκια του ρολογιού;ευχαριστώ!
mylo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 4:57 ΜΜ, Kon111 είπε Καλησπερα μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα ποδαράκια του ρολογιού;ευχαριστώ! aliexpress αναζητοντας ears for stratos. Ερώτηση δική μου. Πήρα αυτά τα ακουστικά Xiaomi YDLYEJ03LM In-ear Sports Earphone Bluetooth Earbuds Youth Edition και δεν τα βλέπει το στράτος. Έχουμε καμιά ιδέα τι και πως?
minakoss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα.σκεφτομαι να το αγορασω κ αν μπορει καποιος να με βοηθησει.θελω να ξερω αν μπορω να δεχομαι κ να παιρνω κλησεις απτο ρολοι.σαφως μιλαω οταν ειναι συνδεδεμενο με bluetooth.δε με ενδιαφερει αν παιρνει καρτα σιμ....επισης στη κινηση του καρπου εχει αμμεση ανταποκριση??γενικα με ενδιαφερει ενα smart watch καλο κ οχι ενα sport wath!!!!ευχαριστω
k_dinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, minakoss είπε καλησπερα.σκεφτομαι να το αγορασω κ αν μπορει καποιος να με βοηθησει.θελω να ξερω αν μπορω να δεχομαι κ να παιρνω κλησεις απτο ρολοι.σαφως μιλαω οταν ειναι συνδεδεμενο με bluetooth.δε με ενδιαφερει αν παιρνει καρτα σιμ....επισης στη κινηση του καρπου εχει αμμεση ανταποκριση??γενικα με ενδιαφερει ενα smart watch καλο κ οχι ενα sport wath!!!!ευχαριστω Από το ρολόι θα δεις ποιος σε καλέι και θα έχεις την επιλογή να κάνεις mute απόρριψη την κλήση. Αν έχεις bluetooth δέχεσαι την κλήση από εκεί. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την ανταπόκριση του καρπού, αλλά αν και έχει τη δυνατότητα, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήται το φως κάθε φορά που σηκώνεις τον καρπό για να δεις την ώρα
minakoss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Οπότε αν έχω bluetooth μπορώ να μιλήσω κ να καλέσω απτό ρολόι έτσι?το ρολόι είναι σβηστό κ μόλις γυρίσεις το καρπό σου ανάβει.αυτο εννοώ αν είναι καλή η ανταπόκριση του γιατί σε πολλά ρολόγια δεν είναι καλη
k_dinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, minakoss είπε Οπότε αν έχω bluetooth μπορώ να μιλήσω κ να καλέσω απτό ρολόι έτσι?το ρολόι είναι σβηστό κ μόλις γυρίσεις το καρπό σου ανάβει.αυτο εννοώ αν είναι καλή η ανταπόκριση του γιατί σε πολλά ρολόγια δεν είναι καλη Αν έχεις Bluetooth ακουστικό, μιλάς και απαντάς από το Bluetooth ακουστικό. Από το ρολόι δεν μπορείς να κάνεις κλήση. Δεν έχει μικρόφωνο ούτε ηχείο. Μπορείς να απορρίψεις εισερχόμενη κλήση. Η ανταπόκριση είναι καλή, αλλά αυτό που είπα είναι ότι η οθόνη είναι ορατή συνέχεια χωρίς φως. Στο σκοτάδι μόνο χρειάζεται και αν θες μπορείς να το ενεργοποιείς αυτόματα. Θα σου πρότεινα να το δεις από κοντά πρώτα.. 1
mike0402 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα!μια ερωτηση να κανω..γνωριζει κανεις γιατι δεν το φερνει-εχει καμια μεγαλη αλυσιδα και εχει μονο το pace?
teohokage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 έχει κανένας θέμα με διπλές ειδοποιήσεις απο το gmail?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα