educd18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας. Έχω το εν λόγο ρολόι και δεν μπορώ να λάβω ειδοποιήσεις όπως κλήσης και email οταν κάνω pair σε κινητό iphone 7. Όταν κάνω τα notification test στο app του κινητού το ρολόι ανταποκρίνεται κανονικά. Μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να λαμβάνω και κλήσεις ; Ευχαριστώ
apostolispk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μπαταριά πάντως που το φόρτισα το μεσημέρι στις 15:00 και τώρα στις 10:30 έπεσε 1%... Χωρίς καθόλου σύνδεση με το κινητό!! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από apostolispk
Bennito Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 3:57 ΜΜ, educd18 είπε Καλησπέρα σας. Έχω το εν λόγο ρολόι και δεν μπορώ να λάβω ειδοποιήσεις όπως κλήσης και email οταν κάνω pair σε κινητό iphone 7. Όταν κάνω τα notification test στο app του κινητού το ρολόι ανταποκρίνεται κανονικά. Μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να λαμβάνω και κλήσεις ; Ευχαριστώ Στην εφαρμογή στο κινητό Profile --> Settings --> Notifications --> App notification setting και τικάρεις ό,τι θες. (και το Push notification τσεκαρισμένο). Αυτά όμως στην android εφαρμογή, κάτι παρόμοιο θα είναι και στο ios.
educd18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ , αλλά αυτά στο Android . Στο iOS τίποτα , με τσεκαρισμενα τα notifications. Ευχαριστώ πάντως !
isaias1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γρήγορη ερωτηση: Το πήρα για φίλο που ήδη έχει το mi band 2 εδώ κ ένα χρόνο. Φορεμένα κ τα δυο στο ίδιο χέρι περασμένο τελευταίο firmwareκ ίδιες ρυθμίσεις σε κιλά υχοος κλπ το stratos μετράει περίπου 15 βήματα λιγότερα κάθε 50 που λέει το mi band 2...τι παιζει?χαλασμένο αισθητήρα?? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από isaias1983
johnt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πηρε γνωστός μου το ρολόι και ενω λαμβάνει τα email και τα μηνύματα για τα μεν μηνύματα δεν φαίνεται το κείμενο για τα δε email φαίνεται μόνο το θέμα και όχι το κυρίως κείμενο.Το κινητό του είναι samsung s7.Γνωρίζετε την λύση του προβλήματος; Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από johnt
imvrios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Για όσους ενδιαφέρονται και δε το έχουν αγοράσει ακόμα, η τιμή στο Honorbuy είναι ξανά 145€ + 17€ το EU direct για να το έχετε σε δύο ημέρες (από εκεί το αγόρασα, παραγγελία Τρίτη βράδυ, παραλαβή Πέμπτη πρωί). Υπάρχει και αυτό το κουπόνι: 87GAJ2FQ για 5% έκπτωση σε όλο το site για όσα προϊόντα υποστηρίζουν EU direct (= έχουν stock στην ευρωπαϊκή αποθήκη). Υπόψιν ότι δε το έφτασα μέχρι εκεί για να δω ότι λειτουργεί το κουπόνι.
IKARIWTHS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά ,έχω τρεις ερωτήσεις για τους κατόχους ,α) Λουράκια αλλάζει με συμβατικά; Στο Garmin fenix 3τα άλλαζα με δερμάτινα και το φορούσα όλη την ημέρα ,β) Αν απλά δείχνει την ώρα τι αυτονομία έχει; Γ) έχει αισθητήρα θερμοκρασίας; Αν το βάλω στη θάλασσα θα μου δείξει τη θερμοκρασία του νερου; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από IKARIWTHS
gkiriakakis76 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ψάχνω απεγνωσμένα τρόπο να πάρω από το ρολόι τα αρχεία τρεξίματος που έχω κάνει αλλά δεν μπορώ να τα βρω. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
sts4x4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2018 στις 6:10 ΜΜ, gkiriakakis76 είπε Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ψάχνω απεγνωσμένα τρόπο να πάρω από το ρολόι τα αρχεία τρεξίματος που έχω κάνει αλλά δεν μπορώ να τα βρω. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Καλησπέρα @gkiriakakis76 για δες το παρακάτω θέμα από το site του Strava: Amazfit Pace and Strava Αλλά και το παρακάτω: Ultimate Guide Amazfit Pace/Stratos Accounts/Sync Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από sts4x4 1
Tresorikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Από μετρήσεις σε πισίνα σε ελεύθερο δουλεύει σούπερ δίχως να χάνει.. Από χιλιόμετρα νομίζω είναι κ εκεί εντάξει αν κ προχθές δεν το σταμάτησα καταλαθος κ αυτό έγραφε ακόμα μέτρα κ δεν ξέρω γιατί.. Με την μπαταρία έχω παράπονο αν παίξω με το ρολόι πέφτει πολύ γρήγορα κ αν το συνδέσω για λίγη ώρα με το κινητό τότε πέφτει του σκοτωμου η μπαταρία . Να έχει θέμα το δικό μου Η έτσι είναι
k_dinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξ΄ερω, χτες πάντως μου έκανε update και είναι πολύ πιο smooth 1
chrisargos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μετά το update μου φαίνεται ότι έφτιαξε ο τρόπος που μετράει τα βήματα!!έφτιαξαν λίγο και οι ειδοποιήσεις αλλά νομίζω ότι καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία!!
Tresorikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Η μπαταρία σε μένα κ. Μετά το update κ χωρίς σκάλισμα δουλεύει σούπερ.. Κ στην κολύμβηση που το βάζω να μετράει στα 45 λεπτά 1 με 2 τις εκατό μου τρώει... Πέρασα και μουσική μέσα στο ρολόι κ με ακουστικά handsfree Bluetooth που τα συνέδεσα δουλεύει σούπερ οκ εκεί πέφτει η μπαταρία αλλά δεν με νοιάζει.. Σημασία έχει ότι είναι δυνατό εργαλεία κι. Δεν το έχω να ανάβει με την κίνηση του χεριού ούτε χρειάζεται γιατί κ μπαταρία καιει κ σπαστικό είναι όταν θες να κοιμηθεις ακόμα κ το μεσημέρι.. Εξάλλου κ στα υπόλοιπα απλά ρολόγια δεν φαίνεται η ώρα στο σκοτάδι Ε εδώ πατάς το κουμπάκι αν θες να την δεις..
QuantumWanderer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Έχει η γυναίκα μου περίπου ένα 6μηνο το Amazfit Bip. Εγώ έχω ένα 3μηνο το Stratos. Ωραία σασί και κατασκευές, αλλά το software τους και οι εφαρμογές τους είναι για τον π...ο. Δεν χρησιμοποιώ συχνά τέτοιους χαρακτηρισμούς, αλλά μόνο αυτό μπορώ να χαρακτηρίσω το λογισμικό οποιασδήποτε συσκευής που σχετίζεται με την Xiaomi. Ο ίδιος λόγος που με έχει κρατήσει μακριά από το MIUI. Σε ένα update, λύνουν 2 προβλήματα και γεννούν 2 καινούρια. Στο επόμενο λύνουν αυτά τα δύο και επανέρχονται 1 προηγούμενο και 1 καινούριο. Αυτό απλά κάνει κύκλο συνεχώς, είναι θέμα φιλοσοφίας σχεδιασμού μάλλον. Ως τώρα στο stratos, μέσα σε 1 μήνα, έχει αλλάξει 3 φορές τον αλγόριθμο μέτρησης βημάτων και καρδιακών σφυγμών και για το ίδιο ακριβώς προφίλ άσκησης, εμφανίζει 3 διαφορετικές κατανομές στις ζώνες vomax/anaerobic/aerobic/fat burning(intensive). Αν κάποιος νιώθει αξιοπιστία μετρήσεων με αυτές τις συνεχείς κωλοτούμπες αλγορίθμων και λογισμικού, εγώ πάω πάσο. Στο amazfit bip της γυναίκας μου, δεν έρχονται ειδοποιήσεις πλέον, με άπειρα reset και ρυθμίσεις. Εγώ στο Stratos μάλλον είμαι τυχερός και παίρνω ακόμα. Είμαστε και οι δυο με iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα