Προς το περιεχόμενο

SmartWatch - Huami Amazfit 2 Stratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα αυτά

https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1575943.html

δεν ταιριάζουν (κάθονται)  με τίποτα οπότε προτείνω να τα αποφύγετε!

Είχα πάρει δυο, και έχω αντίστοιχη εμπειρία, αλλά κανένα δεν κολλησε καν

δε μιλάμε για σωστά, δεν κόλλησε σχεδόν καθόλου παρά μόνο λίγο στο κέντρο!

Από ότι είδα έχει ξαναποσταριστεί 2/2 λοιπόν!

8 ώρες πριν, Bennito είπε

Και τα πρώτα case covers για όποιον ενδιαφέρεται.

αυτό έχει και τζαμάκι;; ή είναι μόνο για τη στεφάνη;;

Επεξ/σία από Doc_Chaos_81
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doc_Chaos_81 είπε

Δεν έχει τζαμάκι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/5/2018 στις 8:25 ΜΜ, imvrios είπε

Όσον αφορά το χώρο, το ξέρω ότι δε θα ήταν το 100% διαθέσιμος. Αν έλεγε "έχεις 3,2GB από τα 4GB" δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα μου είναι ότι η συνολική χωρητικότητα δεν είναι 4GB. Και τα 2.5 είναι υπεραρκετά αλλά άμα λες 4, περιμένουμε 4 (ή για την ακρίβεια ~3,9).

έχεις smartphone π.χ. με android ;  (γιατί δεν ξέρω στο ios τι εμφανίζει)

όταν η συσκευή έχει 4/8/16 κ.ο.κ. δεν σημαίνει ότι αυτά είναι σε ένα partition όλα χύμα , λειτουργικό , δικές σου εφαρμογές κλπ 

άλλο partition είναι το λειτουργικό , άλλο partition είναι ο χώρος που βάζεις πράγματα 

αυτό κοιτάς , αυτό είναι 2.5 , δεν μπορεί να σου πει 2.5 από τα 4 γιατί δεν είναι λογικό να στα πει 

οπότε προφανώςςςς και μια χαρά σου λέει το κινητό 2.5 , δεν είναι πρόβλημα αυτό της συσκευής , ούτε "ψέμα" που σου είπαν 

Επεξ/σία από kodorevi8ulis
Δημοσ.

Εξήγησε μου λοιπόν:

συνέδεσα το Amazfit στο PC και στον file explorer των windows βλέπω το παρακάτω. Τι συμβαίνει;

15kfmf.png

Να πω επίσης ότι παρέλαβα από Gearbest αυτό το λουράκι: https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1696856.html?wid=1433363

Ως ποιότητα είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό που έρχεται μαζί με το ρολόι, απλώς εσωτερικά είναι γκρίζο. Αναμενόμενη ποιότητα, καθώς δεν κοστίζει ούτε 3€. Είναι πάντως άνετο όταν το φοράς, θα κρατηθεί ως backup  γιατί είναι δεδομένο ότι το αρχικό λουράκι με το βάλε βγάλε θα κοπεί.

Αν αγοράσει κάποιος ένα δερμάτινο λουράκι και αποδειχτεί καλό από τη δοκιμή, ας το αναφέρει εδώ.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, imvrios είπε

Εξήγησε μου λοιπόν:

συνέδεσα το Amazfit στο PC και στον file explorer των windows βλέπω το παρακάτω. Τι συμβαίνει;

15kfmf.png

μα απάντησα ήδη οπότε μάλλον δεν κατάλαβες τι απάντησα :)

οκ σύνδεσε τώρα το android κινητό σου (αν έχεις) και πες μου τι σου δείχνει 

(και το ρολόι android έχει)

επίσης αν θες , τι σου δείχνει για τον σκληρό σου δίσκο μέσα από το disk management 

Δημοσ.

Να έχεις υπόψιν ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες. Έχω κι εγώ μια κάποια εμπειρία.

Καταρχήν μία διευκρίνηση: το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ έχει android.

Υστερα, το screenshot που ήθελα να ανεβάσω κι εγώ ήταν από το disk management για να απέκλεια κάποια περίπτωση για hidden partition. Το θέμα είναι ότι ο αποθηκευτικός χώρος του ρολογιού δεν εμφανίζεται στο disk management.

Τέλος, το κινητό μου έχει 64GB internal storage και 64 GB SD card. Είναι android και στον file explorer των windows εμφανίζεται ως εξής:

rutzfb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, imvrios είπε

Να έχεις υπόψιν ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες. Έχω κι εγώ μια κάποια εμπειρία.

Καταρχήν μία διευκρίνηση: το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ έχει android.

Υστερα, το screenshot που ήθελα να ανεβάσω κι εγώ ήταν από το disk management για να απέκλεια κάποια περίπτωση για hidden partition. Το θέμα είναι ότι ο αποθηκευτικός χώρος του ρολογιού δεν εμφανίζεται στο disk management.

Τέλος, το κινητό μου έχει 64GB internal storage και 64 GB SD card. Είναι android και στον file explorer των windows εμφανίζεται ως εξής:

rutzfb.png

δεν μιλάω για καθαρό android ή τύπου android wear 

έχει πειραγμένο android (έστω το 1 , το 2 που με το wos 2.0 δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τόσο) για αυτό και μπορείς να βάλεις κάποια apk και να δουλέψεις adb φυσικα

δεν υπάρχει κατά παραγγελία emmc , 3αρα δεν υπήρχε ποτέ άρα είναι σαν να μου λες ότι έχει 2 emmc π.χ. 2 + 1 gb που ούτε συμφέρει από θέμα κόστους και χώρου (δεν ξέρω καν αν βγαίνουν emmc πλέον κάτω των 4gb)

και επειδή καλύτερα να κοιτάς "απευθείας" δες τι δείχνει το adb σε μένα (έχω το pace)

όπως καταλαβαίνεις μόνο το /data φαίνονται στον χρήστη

CropperCapture[7].png

Επεξ/σία από kodorevi8ulis
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Δηλαδή της προκοπής φιλμ για την οθόνη δεν βρήκαμε ακόμη ε;

για το pace που είχα πάρει τον Αύγουστο από το gearbest ακόμα πάνω στο ρολόι είναι

δεν ξέρω τι ψάχνετε :))

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Δηλαδή της προκοπής φιλμ για την οθόνη δεν βρήκαμε ακόμη ε;

όχι δυστυχώς

αν βρείτε θέλω κι εγώ...

εμένα θα με βόλευε ενα case cover με τζαμάκι αν ήταν εφικτό για να έχω 2 σε 1 και να βγαίνει για καθάρισμα!

Δημοσ.
Στις 23/5/2018 στις 4:34 ΜΜ, Doc_Chaos_81 είπε

Σήμερα παρέλαβα αυτά

https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1575943.html

δεν ταιριάζουν (κάθονται)  με τίποτα οπότε προτείνω να τα αποφύγετε!

Είχα πάρει δυο, και έχω αντίστοιχη εμπειρία, αλλά κανένα δεν κολλησε καν

δε μιλάμε για σωστά, δεν κόλλησε σχεδόν καθόλου παρά μόνο λίγο στο κέντρο!

Από ότι είδα έχει ξαναποσταριστεί 2/2 λοιπόν!

Εγώ χτες παρέλαβα τα συγκεκριμένα, με το ζόρι κάθισαν και δεν πιάνουν όλο το τζάμι. 

Κάθονται πάντως, αν όταν το τοποθετήσεις βγάλεις την 2 ζελατίνα από πάνω. Γενικά είναι εύκαμπτα,  δεν είναι τζαμακι. 

Επισης παρέλαβα το μεταλλικό μπρασελε, δείχνει όμορφο, ελπίζω να μην ανοίξει και ψάχνω το ρολόι 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα.

Κατοχος του ρολογιου την τελευταία εβδομάδα. Οντως το ρολόϊ ειναι πολυ ομορφο και εχει καλη κατασκευή. Ομως μεχρι στιγμης εχει καποια προβλήματα. Ο μετρητής βηματων εχει μεγαλο σφαλμα. Υπολογιζει σχεδον τα διπλάσια βηματα. Ακομα κ οταν ειμαι στη μηχανη μετραει βηματα. Επίσης προβλημα υπαρχει και στην μετρηση των οροφων. Σε κολυμπι στην πισινα ειχε καποια θεματακια. Εχασε αρκετα μετρα. 

Μεχρι στιγμης απογοητεύτηκα απο την επιλογη να το αγορασω. Εκανα και factory reset αλλα δν αλλαξε κατι. Αν θελει καποιος να πει για τις επιδοσεις του ρολογιού γενικα αλλα και σε αυτα τα θεματα θα ηταν καλο. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να το αγοράσω και εγώ

μπορεί κάποιος να μου πει αν συνεργάζεται με iOS σωστά; Με εμφανίζει όλους τους χαρακτήρες στις κλήσεις και τα μηνύματα;

Δημοσ.

Δε βλέπω και πολύ ενεργό το θέμα..

Σήμερα πριν λίγο το δικό μου έκανε ενημέρωση σε 2.3.4.0..

Γνωρίζει κάποιος τι αλλαγές έχει;;

Προστατευτικό για την οθόνη τελικά βρήκε κάποιος;;

Δημοσ.

Changes:
- Multilingual support (Chinese, Spanish, English, Russian)
- Heart rate zones customisable

- Optimized HR and step algorithms
- Optimized distance algorithm
- Bug fixes and optimized system stability

προστατευτικό κι εγώ δεν είδα κάτι..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...