panosp1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής αυτό που με ξενίζει εντελώς δεν είναι στο ρολοί αλλά στην εφαρμογή. Με έχει κάνει Logout 2-3 φορές (δεν ξέρω γιατί) και δεν μπορώ να κάνω Login αν δεν ειμαι online. Επίσης όταν είσαι offline, στην εφαρμογή δεν μπορείς να δείς με λεπτομέρεια (π.χ. γραφήματα) τις προπονήσεις που έχεις συγχρονίσει πέρα από τις βασικές πληροφορίες. Συνδεσα το amazfit watch app με Strava για να δώ στο επόμενο τρέξιμο πως θα εμφανίσει τα στοιχεία. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από panosp1
albo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Κανένα καλό watch face έχει εντοπίσει κανείς. Ψάχνω κάτι με αναλογική ώρα που να κινείται ο δείκτης των δευτερολέπτων όταν το ρολόι μπαίνει σε stdby.
k_dinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, albo είπε Κανένα καλό watch face έχει εντοπίσει κανείς. Ψάχνω κάτι με αναλογική ώρα που να κινείται ο δείκτης των δευτερολέπτων όταν το ρολόι μπαίνει σε stdby. Αυτό νομίζω μπορεί να γίνει σε όλα. Από το μενού του ρολογιού, κάτω από την επιλογή watchfaces εκεί που γράφει "second hand"
albo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Αυτό νομίζω μπορεί να γίνει σε όλα. Από το μενού του ρολογιού, κάτω από την επιλογή watchfaces εκεί που γράφει "second hand" Δεν γίνεται αν δεν το υποστηρίζει το εκάστοτε watchface.
imvrios Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Λοιπόν, - έχει πολύ ακριβή βηματομετρητή. Με εντυπωσίασε. Το software του καταλαβαίνει με εκπληκτική ακρίβεια κινήσεις του αγκώνα που δε συνοδεύονται από βάδισμα και δε τις μετράει ως βήματα. - Για τον μετρητή παλμών, τη πρώτη φορά που μέτρησα παλμούς αφότου μόλις είχα ξυπνήσει, μέτρησε 60 παλμούς. Νόμιζα ότι είχα πεθάνει και δε το ήξερα. Διάβασα ότι χαμηλές τιμές μετά τον ύπνο μπορούν να υπάρχουν αλλά δε ξέρω πόσο ακριβής είναι η μέτρηση, έστω και με ένα λογικό ποσοστό σφάλματος π.χ. 10% - Μου αρέσει η δυνατότητα ελέγχου του Google Play Music από το ρολόι. Φαντάζομαι και άλλων players. - Δε μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζει την ανάλυση του ύπνου. Το fitbit σου έλεγε "ήσουν ξαπλωμένος τόση ώρα, REM στάδιο τόση ώρα, ήσουν ανήσυχος τόση ώρα, ξύπνησες προσωρινά τόσες φορές και έχασες τόσα λεπτά ύπνου κλπ" Εδώ ένα απλό deep και light sleep, τι ώρα κοιμήθηκες και ξύπνησες. Και δε ξέρω αν το ιστορικό πάει παραπέρα από μήνα. Και τα παλαιότερα δεδομένα τι γίνονται, ούτε export δε μπορείς να τα κάνεις (αυτό ισχύει γενικά, όχι μόνο για τον ύπνο). - Μεγάλη παράλειψη που δε μπορείς να καταχωρείς το βάρος σου. Το ρολόι το κατασκευάζει όχι η Xiaomi αλλά η εταιρεία που προμηθεύει τα wearables στη Xiaomi. Και έτσι δυστυχώς το ρολόι δε δουλεύει με το οικοσύστημα της Xiaomi. Έχω τη ζυγαριά της και θα ήθελα. - Θα ήθελα επίσης μία εφαρμογή για Voice Recording. Δε ξέρω αν μπορούν να το υλοποιήσουν να ηχογραφείς από το μικρόφωνο του Bluetooth Headset που έχεις κάνει pair. Γιατί ενσωματωμένο μικρόφωνο δεν έχει. - Έχει lag στην πλοήγηση στο menu. Θέλει βελτίωση. Αυτά ως πρώτες εντυπώσεις. Ξέρει κανείς, αν ξεκινήσεις να παίζεις π.χ. ποδόσφαιρο, αν θα το αναγνωρίσει μόνο του και θα το καταγράψει; Ή πρέπει να το ξεκινήσεις και να το σταματήσεις μόνος σου; Πολύ φοβάμαι το δεύτερο. Δοκιμαστικά του ξεκίνησα ως sport το βάδισμα, περπάτησα περίπου 50 λεπτά και ξέχασα να το σταματήσω. Μετά από κανένα μισάωρο που καθόμουν, αυτό το είδα να καταγράφει ακόμα ως δραστηριότητα το βάδισμα. Θα έπρεπε να το αναγνώριζε ότι σταμάτησα, αφού μάλιστα ήταν ενεργοποιημένο και το GPS (το οποίο κλειδώνει σχεδόν πάντα αμέσως). Στις 5/12/2018 στις 7:58 ΜΜ, k_dinos είπε Για το μενού του ρολογιού λέω, όχι της εφαρμογής του κινητού. Εκεί επιλογή για step goal από 2000 μέχρι 30000 βήματα Thanks, χάρη στη βοήθεια σου το βρήκα τελικά. 1
k_dinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, albo είπε Δεν γίνεται αν δεν το υποστηρίζει το εκάστοτε watchface. αυτά που έχει μέσα το υποστηρίζουν, αυτή είναι η επιλογή. Για επιπλέον, δες τα λινκ στο πρώτο μνμ, έχει μπόλικα
Camel4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Παρήγγειλα και εγω απο Honorbuy, λογικά την Δευτέρα θα το έχω.Υπάρχει τρόπος να δούμε αν πράγματι είναι η Global version ή πειραγμένη Κινέζικη?
apostolispk Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω κατεβάσει μερικά watch faces στον υπολογιστή σε μορφή .wfz και θέλω να τα βάλω στο ρολόι. Πως τα κάνω upload? Το βρήκα, πρέπει να το συνδέσεις με τον υπολογιστή Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από apostolispk
panosp1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, imvrios είπε .... - Μεγάλη παράλειψη που δε μπορείς να καταχωρείς το βάρος σου. Το ρολόι το κατασκευάζει όχι η Xiaomi αλλά η εταιρεία που προμηθεύει τα wearables στη Xiaomi. Και έτσι δυστυχώς το ρολόι δε δουλεύει με το οικοσύστημα της Xiaomi. Έχω τη ζυγαριά της και θα ήθελα. -.... - Έχει lag στην πλοήγηση στο menu. Θέλει βελτίωση. .... Νομίζω την πρώτη φορά που ανοίγεις το ρολοι και κάνεις Setup, ζητάει βάρος. Επίσης μέσα από την εφαρμογή μπορείς να αλλάξεις υψος/βάρος Lag στο μενου έχει ναί.
Bennito Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Η μεγαλύτερη έλλειψη του ρολογιού είναι ότι δεν παραμένουν οι ειδοποιήσεις σαν εικονίδια κάπου στην οθόνη του ώστε με την πρώτη ματιά να δεις αν είχες αναπάντητη ή μήνυμα (και να φεύγουν αφού τις δεις είτε στο ρολόι είτε στο κινητό).
sts4x4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Bennito είπε Η μεγαλύτερη έλλειψη του ρολογιού είναι ότι δεν παραμένουν οι ειδοποιήσεις σαν εικονίδια κάπου στην οθόνη του ώστε με την πρώτη ματιά να δεις αν είχες αναπάντητη ή μήνυμα (και να φεύγουν αφού τις δεις είτε στο ρολόι είτε στο κινητό). Εάν ισχύει αυτό τότε είναι μεγάλο φάουλ... Θα πρέπει να παραμένουν έως ότου τα δεις μέσω μιας από τις δύο συσκευές, οτιδήποτε άλλο συμβαίνει είναι λάθος και θα πρέπει να το διορθώσουν σε επόμενο update.
imvrios Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, panosp1 είπε Νομίζω την πρώτη φορά που ανοίγεις το ρολοι και κάνεις Setup, ζητάει βάρος. Επίσης μέσα από την εφαρμογή μπορείς να αλλάξεις υψος/βάρος Lag στο μενου έχει ναί. Ωχ τώρα, τουλάχιστον να μπορούμε να συνεννοηθούμε στα εύκολα. Άλλο πράγμα να σου ζητήσει στο setup ηλικία, ύψος και βάρος για να σου ορίσει ένα στόχο και άλλο να ζυγίζεσαι, καθημερινά (όπως εγώ)/ εβδομαδιαία/ όποτε σου καπνίσει και να θες να καταχωρήσεις τις μετρήσεις για μελλοντική αναφορά. Που και το setup να τρέξεις και να αλλάξεις το βάρος σου, που αποθηκεύονται οι προηγούμενες ρυθμίσεις; Το ρολόι υστερεί σε αυτό και η Huami υστερεί συνολικά που δε σου έχει ένα dashboard για προβολή και καταχώρηση πληροφοριών ενώ δεν έχει αναπτύξει καθόλου και το social κομμάτι. Η Fitbit έχει dashboard και στο στέλνει εβδομαδιαίο report με e-mail, έχει ολόκληρη κοινότητα χρηστών που ανταλλάσουν απόψεις για fitness, έχει άρθρα, bloggers και achievements με τη μορφή avatars που σου του απονέμει κάθε φορά που πετυχαίνεις συγκεκριμένα milestones. Μερικά μόνο παραδείγματα. Το ρολόι είναι καλό αλλά το γύρω γύρω υστερεί.
imvrios Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Για όσους ψάχνετε screen film για προστασία της οθόνης, μην αγοράσετε αυτό: https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1575943.html Δεν έχει φτιαχτεί ειδικά για το Stratos, είναι λίγο μικρότερο από την οθόνη και αφήνει κάποια χιλιοστά εκτεθειμένα. Δε κολλάει πολύ καλά και φοβάμαι ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκολλήσει. Και ήταν η γρηγορότερη αποστολή ever από Gearbest. 13 ημέρες μόνο με Belgium post. Κατά τα λοιπά, χτες είχε και νέο update για το ρολόι, ήταν όμως bug fix release, χωρίς τουλάχιστον εγώ να διαπιστώσω κάτι στην πράξη.
albo Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Θα παραθέσω άλλο ένα θέμα που παρατήρησα εγώ και ένας φίλος όχι τόσο με το συγκεκριμένο ρολόι όσο με την εφαρμογή για Android. Προφανώς λόγω ρυθμίσεων δημιουργεί προβλήματα στην ταχύτητα του wifi όταν το bluetooth είναι ανοιχτό. Απλά πέφτει πολύ η ταχύτητα του wifi. Το παρατήρησα σε δύο κινητά μου και σε ένα φίλου. Αν απεγκαταστήσουμε την εφαρμογή, όλα λειτουργούν σωστά ακόμα και έχοντας μαζί το wifi με το bluetooth. Αυτό που έκανα προσωπικά για να μην απεγκαταστήσω την εφαρμογή και δεδομένου πως δεν έχω συνέχεια συνδεδεμένο το κινητό με το ρολόι, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής απενεργοποίησα κάτι που λέω για push στα notifications. Και στα settings του κινητού και στις εφαρμογές (στην Amazfit) απενεργοποίσα κάτι που λέει για ειδοποιήσεις και για να επιτρέπει να επεμβαίνει στην ασφάλεια του κινητού. Με αυτό τον τρόπο μπορώ και λειτουργώ σωστά το κινητό, ενώ όταν θέλουμε συνδέεται το κινητό με το ρολόι. Το δοκίμασα σε δύο κινητά και παίζει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα