Προς το περιεχόμενο

SmartWatch - Huami Amazfit 2 Stratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλό θα ήταν να υπάρχει ένα θέμα για τους κατόχους του συγκεκριμένου smartwatch και όχι μόνο, ώστε να έχουμε συγκεντρωμένες πληροφορίες και να ανταλλάζουμε απόψεις.

https://us.amazfit.com/shop/stratos?variant=373265

Ψάχνοντας να βρω καινούρια watchfaces, έπεσα πάνω στο πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας:

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/how-to-make-watch-amazfit-t3571751

https://sawfb.fabiobarbon.click/edit

Ας κάνουμε μια δοκιμή ο καθένας και μετά να ψηφίσουμε το καλύτερο

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα,

το έχω σκαλίσει μία ώρα περίπου. Pairing με το κινητό (που δεν είναι Xiaomi), software update στο τηλέφωνο, notifications από το τηλέφωνο κλπ όλα έγιναν απρόσκοπτα. Επίσης έλεγχος μουσικής του κινητού από το ρολόι αλλά και το lock του GPS.

Μόνο ένα πράγμα δε μπόρεσα να βρώ: Αφού εισήγαγα τα στοιχεία μου, μου όρισε ως στόχο βημάτων 8000 την ημέρα. Θέλω να το αλλάξω σε 10000, τα οποία περπατάω καθημερινά. Αλλά δε βρήκα που. Ξέρει κανείς;

Δύο πράγματα μου έκαναν αρνητική εντύπωση:

1. η κακή ποιότητα στο λουράκι που έρχεται μαζί με το ρολόι. Είναι φτηνιάρικο. Έχω παραγγείλει άλλο.

2. ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Στo honorbuy έλεγε 4GB, στο ρολόι λέει διάθέσιμα 2.17GB σε σύνολο 2,,57GB

Δημοσ.

1. Αν επιτρέπεται ποιο λουράκι παρήγγειλες; 

2. Ο χώρος στη μνήμη είναι όπως στα κινητά. Πάντα είναι λιγότερος λόγω του λειτουργικού. 

Δημοσ.

Φυσικά και επιτρέπεται. Αυτό εδω: https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1696856.html

Και θα περιμένω να δω και κανένα δερμάτινο για να το αγοράσω ως το καλό λουράκι. Αυτό το αγόρασα κυρίως για backup, το κόστος του προϊδεάζει για κάτι χαμηλό ποιοτικά.

Όσον αφορά το χώρο, το ξέρω ότι δε θα ήταν το 100% διαθέσιμος. Αν έλεγε "έχεις 3,2GB από τα 4GB" δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα μου είναι ότι η συνολική χωρητικότητα δεν είναι 4GB. Και τα 2.5 είναι υπεραρκετά αλλά άμα λες 4, περιμένουμε 4 (ή για την ακρίβεια ~3,9).

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.

Έχω παραλάβει και γω το amazfit από άλλη σελίδα που το είχε προσφορά!!

1) Όταν σε καλούν εκτός από δόνηση μπορεί να χτυπάει και ο ήχος κλείσεις??

2) Μπορείς να το έχεις με κάποιο τρόπο pairing με 2 κινητά?? (Το mi band 2 που είχα έπαιζε με 2 κινητά)

Δημοσ.

Παράγγειλα και εγώ από gearbest 2 λουράκια και 2 ζελατίνες για την οθόνη. 

Εχουμε απόψη πως βάζω να δουλευει GPS+Glonass μαζί; κάπου το είχα δει σε καποιο βιντεακι αλλά δεν θυμαμαι ποιο.

Επίσης, εκανα τρέξιμο σήμερα με το ρολόι και iphone στο χέρι (2 εφαρμογες να μετρανε...) σύνολο 3, και τα 3 διαφορετικές μετρήσεις....

Δημοσ.
17 ώρες πριν, imvrios είπε

Μόνο ένα πράγμα δε μπόρεσα να βρώ: Αφού εισήγαγα τα στοιχεία μου, μου όρισε ως στόχο βημάτων 8000 την ημέρα. Θέλω να το αλλάξω σε 10000, τα οποία περπατάω καθημερινά. Αλλά δε βρήκα που. Ξέρει κανείς;

Απο το ρολόι, πας settings - > apps - > daily overview 

Δημοσ.

Εκτός αν χάνω κάτι, σε αυτό το app μπορείς να δεις μόνο μία εικόνα της ημέρας. Δε μπορείς να κάνεις edit τίποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το μενού του ρολογιού λέω, όχι της εφαρμογής του κινητού. 

Εκεί επιλογή για step goal από 2000 μέχρι 30000 βήματα 

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις του ρολογιού, στο Μενού Common, τί κάνει το Auto Backlight; Σε αφήνει να βάλεις ένα εύρος ώρας, αλλά δεν καταλαβαίνω που χρησιμεύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, cb_papi είπε

Στις ρυθμίσεις του ρολογιού, στο Μενού Common, τί κάνει το Auto Backlight; Σε αφήνει να βάλεις ένα εύρος ώρας, αλλά δεν καταλαβαίνω που χρησιμεύει.

Μάλλον είναι για να είναι ανοιχτό από τοτε εως τότε και μετα να κλείνει αυτόματα.

υπόψην ότι μπορείς να κάνεις pair με BT ζώνη μέτρησης παλμών και η επιλογή είναι στα settings όταν έχεις επιλέξει άθλημα. Αν το κάνεις αυτό όμως η ζωνη δεν κάνει pair με κάτι άλλο π.χ. κινητό.

Επεξ/σία από panosp1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, cb_papi είπε

Από ότι κατάλαβα, του βάζεις το βράδυ πχ να μην ανάβει το φως και ας έχεις κάποια ειδοποίηση.

Η πχ την μέρα που ξέρεις ότι είσαι κάτω από τον ήλιο, να βάζεις να μην ανάψει αφού βλέπεις έτσι και αλλιώς .

Γενικότερα είνα για εξοικονόμηση μπαταρίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Από ότι κατάλαβα, του βάζεις το βράδυ πχ να μην ανάβει το φως και ας έχεις κάποια ειδοποίηση.

Η πχ την μέρα που ξέρεις ότι είσαι κάτω από τον ήλιο, να βάζεις να μην ανάψει αφού βλέπεις έτσι και αλλιώς .

Γενικότερα είνα για εξοικονόμηση μπαταρίας

Α ωραία, εγώ νόμιζα ότι κάνει το αντίθετο, δηλ. του ορίζεις ποια περίοδο της ημέρας θα λειτουργεί το Backlight, και δοκιμάζοντάς το έβλεπα ότι δεν δουλεύει έτσι. 

Θα δοκιμάσω και αυτό που έγραψες.

Edit: Δεν φαίνεται να είναι αυτή η λειτουργία του.

Επεξ/σία από cb_papi
Δημοσ.

Εγώ πήρα από ένα skroutzo μάγαζο (Πατήσια) την τελευταία.

Καλύπτει μια χαρά, αλλά μόνο για γρατζουνιές.

Διότι είναι απλή ζελατίνα. Δε νομίζω ότι παίζει tempered λόγω της καμπύλης.

Θα παραγγείλω όμως και από έξω για backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...