orck Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Όσο ακριβώς πληρώνω την 100/100 στο εξωτερικό; Τι ακριβώς να δω; Δεν χρειάζεται να πάω κάπου εδώ είμαι 100/100 2ms και όχι έως αλλά καρφωτα. Ποιός ο λόγος να πει κάποιος ψέματα; Άλλωστε το μισό χρόνο Ελλάδα είμαι με έως 24 (οκ είμαι ο τυχερός πιάνω 18 πλέον από 22 που έπιανε). Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που τόσο θέλουν να υπερασπιστούν το τωρινό καθεστώς, ευτυχώς είναι λίγοι. Φυσικά αν ζητηθεί μπορώ να στείλω και link σε κάθε ενδιαφερόμενο (χωρίς 9.90) με τιμές για 100/100 μέχρι 1000/500. Η δεύτερη δυστυχώς είναι λίγο ακριβή στα 27€ αν θυμάμαι καλά. Φυσικά αστειεύομαι με το ακριβή 2ms είσαι κάπου βοριά ευρωπη; Φυσικά σε πόλη. Δεν είμαι εγώ αυτός που υπερασπίζονται το τωρινό καθεστώς αλλά πρέπει κάπως να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα μικρό χωριουδάκι. Ποτέ δεν θα γίνουμε Λονδίνο η Βερολίνο. Για το μέγεθος του χωριού μας νομίζω ότι είμαστε μια χαρά. Φυσικά πρέπει να ξηλωθεί ο χαλκός από το ακραίο δίκτυο στο σύνολο του. Αλλά πώς να γίνει αυτό όταν όλες οι υπηρεσίες αντιστέκονται; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulks Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε Όσο ακριβώς πληρώνω την 100/100 στο εξωτερικό; Τι ακριβώς να δω; Δεν χρειάζεται να πάω κάπου εδώ είμαι 100/100 2ms και όχι έως αλλά καρφωτα. Ποιός ο λόγος να πει κάποιος ψέματα; Άλλωστε το μισό χρόνο Ελλάδα είμαι με έως 24 (οκ είμαι ο τυχερός πιάνω 18 πλέον από 22 που έπιανε). Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που τόσο θέλουν να υπερασπιστούν το τωρινό καθεστώς, ευτυχώς είναι λίγοι. Φυσικά αν ζητηθεί μπορώ να στείλω και link σε κάθε ενδιαφερόμενο (χωρίς 9.90) με τιμές για 100/100 μέχρι 1000/500. Η δεύτερη δυστυχώς είναι λίγο ακριβή στα 27€ αν θυμάμαι καλά. Φυσικά αστειεύομαι με το ακριβή εννοεις λινκ για να κανουμε συνδεση εσυ εισαι εξωτερικο ετσι δεν ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 hour ago, Aprile said: Δίνει πουθενά η DT - Πρώην Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας FTTH και δεν το ξέρω. Και πόσο το τιμολογεί. Πιλοτικό στο κέντρο της Αθήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 51 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πιλοτικό στο κέντρο της Αθήνας. FTTH ε; Δεν το γνωριζα αυτο το πιλοτικο Αυτο που λενε παντως και διαφημιζουν ειναι FTTC, οποτε αμεσως αμεσως εχουμε μια ωραια ψευδη διαφημιση!! https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-commercial-practices/index_el.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ας φέρουν πρώτα τις οπτικές μέχρι τα ΚΑΦΑΟ, ας πλησιάσουν οι συνδέσεις VDSL τις ονομαστικές ταχύτητες 50Mbps και μετά βάζουμε και fiber στο σπίτι. Μια χαρά δωράκι έκανε στους ISP-ήδες η κυβέρνηση. Πληρώνει ο μ@λάκας. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από hyperspaced 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 15 hours ago, TopicStrarter said: Καμία σχέση αυτά είναι μύθοι που προκύπτουν απο παραπλανητικά στατιστικά... Η Αμερική ναι έχει προβλήματα... δεν έχει 100% κάλυψη δεν είναι το 100% του πληθυσμού της σε μεγάλες ταχύτητες... ΑΛΛΑ βλέποντας αυτά τα δύο κάποιος εσφαλμένα ξεχνάει πως οι ΗΠΑ έχουν τόσο μεγάλη έκταση που μέσα τους χωράει άνετα ολόκληρη η Ευρώπη και περισσεύει κενός χώρος!!!!! Οπότε λογικό ειναι στα κατσάβραχα και στις ερήμους κτλ να μην έχει συνδέσεις της προκοπής αλλά στα πολιτισμένα σημεία φυσικά και υπάρχει αν όχι 100% τότε πολύ κοντά στο 100% κάλυψης. Επίσης είναι 325.000.000 κόσμος!! Δηλαδή 32,5 Ελλάδες!!!!! Εννοείται πως υπάρχουν διάσπαρτα μικρές κωμοπόλεις και χωριά στις περιοχές με όχι τόσο καλή κάλυψη και σίγουρα φασούλι το φασούλι 1000άρι το 1000άρι κάτοικοι εδώ και και εκει συνολικά θα ειναι μερικά εκατομμύρια και θα έχουν χαμηλές ταχύτητες και ρίχνουν τον γενικό μέσο όρο... Και επειδή μια εικόνα = χίλιες λέξεις να πως πάει στην αμερική (δοκίμασα δύο διαφορετικές πηγές και για κάποιο λόγο δεν φορτώνει τις εικόνες -μου κάνουν πόλεμο για να μην τα δείτε χαχαχα- γιαυτό εδώ direct link) Ο επίσημος ορισμός της broadband σύνδεσης στην Αμερική (βάσει του αρμόδιου φορέα ελέγχου της FCC) είναι τουλάχιστον 25mbit down και 3Mbit up ΧΩΡΙΣ "ΕΩΣ" Εδώ περιοχές με 4G LTE (δοκίμασα δύο διαφορετικές πηγές και για κάποιο λόγο δεν φορτώνει τις εικόνες -μου κάνουν πόλεμο για να μην τα δείτε χαχαχα- γιαυτό εδώ direct link) και εδώ η Ευρώπη πάνω στην Αμερική (για να καταλάβετε για τι αχανής εκτάσεις μιλάμε που καλούνται να καλυφθούν με ίνες) η Ελλάδα( αν και λείπει απο την εικόνα ) δεν είναι καν μια πορδή και δεν έχουμε καλύψει ούτε το 1% που κάλυψαν οι Αμερικάνοι... Εμείς είμαστε δύο τσιγάρα δρόμος και καμια 60-70 πόλεις το πολύ οι περισσότερες εκ των οποίων ολίγων χιλιάδων κατοίκων... και ακόμη το κέντρο της Αθήνας δεν έχει VDSL .... οι αμερικάνοι έχουν χιλιάδες πόλεις με χιλιάδες ή και εκατομμύρια (η Νέα Υορκη μόνο έχει πληθυσμό όσο σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα) κατοίκους η κάθε μία που ειναι διάσπαρτες σε μια αχανή έκταση και πάλι όμως οι περισσότεροι έχουν υψηλές ταχύτητες στο internet... Απλά κάποιοι μορμόνοι κάποιοι στις ερήμους και στα βουνά κτλ έχουν πολύ χαμηλές ταχύτητες και είναι που ρίχνουν τον μέσο όρο ταχύτητας της αμερικής αν τους βγάλουμε αυτούς φυσικά και οι ταχύτητες τους ειναι πολύ μεγαλύτερες! Και κάτι τέτοια νούμερα παίρνουν οι ντόπιοι ξατσαπλιάδες και τα προπαγανδίζουν για να κλαίγονται ότι δεν πάνε πίσω... Δεν ξέρω για ποια παραπλανητικά στατιστικά λες εσύ, εγώ ξέρω αυτά που μου λένε φίλοι μου, είτε ομογενείς είτε αμερικανοί από διάφορες πολιτείες και έχουν όλοι πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα με αυτά που προανέφερα. Τους πιστεύω, δεν έχουν λόγο να μου πουν ψέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ας βαζανε κανα καφαο και απο τα μερη μου και το κανα και τσαμπα Φαντασου πως κι εγω εχω προβλημα. Δεν μπορουν να μου βαλουν καν ιντερνετ ,επειδη δεν υπαρχει γραμμη στο ΚΑΦΑΟ, ενα χρονο τωρα κι εμεις μιλαμε για vdsl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μια χαρά προσφορά είναι. Άμα δε θέλετε, μη τη βαλετε. Επιτέλους και μια κυβέρνηση που στήνει δίκτυα και δε μοιράζει τα ΕΣΠΑ σε ημέτερους επιχειρηματίες, αλλά φτιάχνει υποδομές!!! Καθε χρόνο και καλύτερα!!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janoss Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Πεταμένα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Επίσης ο ΟΤΕ ετοιμάζει πιλοτικό στο Παλαιό Φάληρο ftth, έχουν σκάψει αρκετά στενά και έχουν βάλει νέες καμπίνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Στη Λάρισα πάντως, επειδή το ψάξα πρόσφατα, μέχρι τέλος του 19 θα έχει παντού fiber. Πρώτη η wind και με διαφορά, θα είναι έτοιμη τέλος του 18 !!! Και είναι στην περιοχή μου!!! Και αυτά μου τα πε Οτετζης! Χα χα! Είμαι τόσο στερημένος με τις ταχύτητες, που θα βάλω κατευθειαν 200 άρα από αντίδραση 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 4 hours ago, ~Palpatin~ said: FTTH ε; Δεν το γνωριζα αυτο το πιλοτικο Αυτο που λενε παντως και διαφημιζουν ειναι FTTC, οποτε αμεσως αμεσως εχουμε μια ωραια ψευδη διαφημιση!! https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/unfair-treatment/unfair-commercial-practices/index_el.htm Ναι, έχει ανοίξει ένας topic στο adslgr εδω΄και 1+ χρόνο νομίζω. Ναι FTTC είναι, αλλά γιατί ψευδή διαφήμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ναι, έχει ανοίξει ένας topic στο adslgr εδω΄και 1+ χρόνο νομίζω. Ναι FTTC είναι, αλλά γιατί ψευδή διαφήμιση? Γιατί το πασάρουν διαφημίζουν ως FTTH* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, ~Palpatin~ said: Γιατί το πασάρουν διαφημίζουν ως FTTH* Fiber δεν σημαίνει απαραίτητα FTTH... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, BaggsR είπε Δεν ξέρω για ποια παραπλανητικά στατιστικά λες εσύ, εγώ ξέρω αυτά που μου λένε φίλοι μου, είτε ομογενείς είτε αμερικανοί από διάφορες πολιτείες και έχουν όλοι πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα με αυτά που προανέφερα. Τους πιστεύω, δεν έχουν λόγο να μου πουν ψέματα. Πόσοι ειναι που μένουν (πχ σε ποια πόλη ποιας πολιτείας) και τι ακριβώς εννοείς με το έχουν πρόβλημα πχ πληρώνουν σύνδεση πχ 30 mbit και κατεβάζουν με 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα