chrismamalos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, geodark είπε Ή αλλιώς, πως το κράτος θα χρηματοδοτήσει έμμεσα τις εταιρείες τηλεφωνίας για τις επενδύσεις που κάνανε/θα κάνουνε...... Πολύ σωστός. Αλλά μάλλον είναι για τις επενδύσεις που δεν θα κάνουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Με αυτα που πληρωνουμε αλλοι εχουν 100αρα μην πω και παραπανω αλλα παλι καθρεπτακια στους ιθαγενεις δινουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Για σκέτο internet ή double play ; double play + 300 λεπτα κιν. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Με εμάς που δεν θέλουμε ούτε € και περιμένουμε ακόμα διαθεσιμότητα θα γίνει κάτι ή μπα; 10 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε Εν έτη 2018 στο κέντρο της Αθήνας και να μην έχεις VDSL? Τουλάχιστον αστείο... Αστείο ήταν το 2015. Το 2018 μόνο εκνευριστικό είναι. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpg21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Για σκέτο internet ή double play ; Για DP θα εννοεί ο TopicStrarter. Πάντως 100Mbps download και upload σε τιμές κάτω του 50αρικου έχει μόνο η inalan με 28€ τον μήνα (μόνο internet), η οποία σκάβει με δικό της συνεργείο τους δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε double play + 300 λεπτα κιν. Τσουχτεροί... αλλά νταξ τότε δεν ειναι καρφωτά επιδότηση για τους ISP ... 35 ευρώ δηλαδή τον μήνα... χμμμ 50-50 λιγο κλέβουν αυτοί λίγο κερδίζουμε εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Πρακτικά δεν έχω καταλάβει πως θα λειτουργεί για τους απλούς χρήστες που θέλουν να μπούν στο πρόγραμμα , δηλαδή εγώ που εχω vdsl σαν απλός χρήστης αλλα δεν υπάρχει κάλυψη για οπτικές σύντομα στην περιοχή μου θα μπορώ να κάνω αίτηση και βάλουν αποκλειστικά για εμένα ή για αυτον που θα κάνει την αίτηση ? Και αν μπεί η σύνδεση απο πάγια τι θα πληρώνουμε κάθε μήνα κτλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Τσουχτεροί... αλλά νταξ τότε δεν ειναι καρφωτά επιδότηση για τους ISP ... 35 ευρώ δηλαδή τον μήνα... χμμμ 50-50 λιγο κλέβουν αυτοί λίγο κερδίζουμε εμείς 42-13 = 29, κατάλαβα κάτι λάθος; (το 42 είναι τελική) 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Πρακτικά δεν έχω καταλάβει πως θα λειτουργεί για τους απλούς χρήστες που θέλουν να μπούν στο πρόγραμμα , δηλαδή εγώ που εχω vdsl σαν απλός χρήστης αλλα δεν υπάρχει κάλυψη για οπτικές σύντομα στην περιοχή μου θα μπορώ να κάνω αίτηση και βάλουν αποκλειστικά για εμένα ή για αυτον που θα κάνει την αίτηση ? Και αν μπεί η σύνδεση απο πάγια τι θα πληρώνουμε κάθε μήνα κτλπ ? Είναι μόνο για 100ρες από τι κατάλαβα. Μόνο αυτές περνάνε αποκλειστικά από fiber. Η 50ρες είναι και από χαλκό. Εγώ 50ρα έχω από fiber πάντως, οπότε δεν ξέρω αν με πιάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Πόσο χρεώνουν τώρα την οπτική στα ταπεινά 100Mbps? (βαριέμαι να ψάχνω απλά ρωτάω για να καταλάβω αν η επιδότηση γίνεται για εμάς ή αν γίνεται για να παίρνουν οι τεμπέληδες ISP τα παχυλά μηνιάτικα που ζητάνε για τις υπηρεσίες τους. ) Αυτό.. Άρα σύμφωνα με τα γραφόμενα σε τεμπέληδες θα πάει η επιδότηση. . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μας βλέπουν κάτι Βέλγιο,ρουμανια,Λετονία και άλλες και γελάνε με τις ταχύτητες μας... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskoy Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 δεν χριαζομαι επιδοτηση το περνω και χωρισ ωπος και το αεριο αν κανοθν γραμμεσ εδω ειμαι εγω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Retromaniac said: VDSL μέσω Fiber. 45 minutes ago, deligkos said: ώστε να αναβαθμίσουν την ιντερνετική τους σύνδεση σε οπτική ίνα (FTTH). Βασικά FTTH απλά δεν θα έχει ίδιο upload/download, αλλά όπως είναι τα πακέτα "Fiber"(VDSL)... 33 minutes ago, geodark said: Ή αλλιώς, πως το κράτος θα χρηματοδοτήσει έμμεσα τις εταιρείες τηλεφωνίας για τις επενδύσεις που κάνανε/θα κάνουνε...... Νομίζεις οτι οι καλές τιμές που έχουν άλλες χώρες (πχ Ρουμανία/Βουλγαρία/Λετονία/κτλπ) προσφέρονται χωρίς έμμεση χρηματοδότηση/κίνητρα/διευκολύνσεις/μειωμένη γραφειοκρατία/κτλπ των επενδύσεων ή χωρίς χαμηλούς φόρους σε ένα κράτος? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassam Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μας βλέπουν κάτι Βέλγιο,ρουμανια,Λετονία και άλλες και γελάνε με τις ταχύτητες μας... Την Βουλγαρία ξέχασες, πολύ μπροστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, Retromaniac είπε VDSL μέσω Fiber. Ftth είναι ftth όλα τα άλλα είναι ελληνικά κόλπα. Δεν ξέρω τι επιδοτούν εγώ έχω 9€ 100/100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Βασικά FTTH απλά δεν θα έχει ίδιο upload/download, αλλά όπως είναι τα πακέτα "Fiber"(VDSL)… Όντως; Ποιο το νόημα; Αφού με fiber στο καφάο έχεις πάλι 100ρα. Αργότερα για gigabit ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα