Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nefos78 είπε

Νομίζω κάποια στιγμή θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή που να βάζει φρένο στα πόσα κινητά-μοντελα μπορεί να βγάζει η κάθε εταιρεία.Ελεος δηλαδή ανά δυο μέρες υπάρχει και μια ανακοίνωση συσκευής....

Το διαβάσαμε και αυτό!!!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nefos78 είπε

Νομίζω κάποια στιγμή θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή που να βάζει φρένο στα πόσα κινητά-μοντελα μπορεί να βγάζει η κάθε εταιρεία.Ελεος δηλαδή ανά δυο μέρες υπάρχει και μια ανακοίνωση συσκευής....

Ναι μην τυχόν και έχουμε περισσότερες επιλογές ως καταναλωτές.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, nefos78 είπε

Εγώ λέω να συσταθεί και μια επιτροπή που να βάζει φρένο στο πόσα φαγητά θα έχει κάθε εστιατόριο στο μενού του.  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cabdik είπε

αν τα ειχε ολα αυτα, θα ηταν ακριβοτερο απο τα S9 -  iPhone......!!!   

Ε λογικο δεν είναι ? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Agony είπε

Ε λογικο δεν είναι ? 

εμενα το λες........?   του προλαλησαντα πεσ'το... που μονο να φτιαχνει καφε,  δεν ανεφερε στα μειον...!!! :D:D

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nefos78 είπε

Φίλε είσαι κομμουνιστής ?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Agony είπε

Μου εδωσαν ενα xiaomi note 4x. Για να κανω την δουλεια μου προσωρινά. Και θα πω οτι πραγματικα έμεινα αφωνος για τα λεφτα του άψογο . Οκ μπορει να εχει μεγαλα μπεζελ να ειναι πολυ βαρύ να εχει μετριο ηχειο να μην εχει καλη ποιοτητα κλήσης να εχει υψηλό sar. Να μην ειναι αδιαβροχο να μην φορτωνει γρηγορα να μην εχει την τρομερή καμερα μπρος και πίσω να μην εχει μεγαλη φωτεινότητα εξω στον ηλιο να μην εχει BT 5 να μην εχει rgb calibrated colors Να μην εχει Καποιο αξιολογο dac για τα ακουστικα να μην εχει Wireless charging λογο πλατης να μην εχει την πιο γρηγορη ενσωματωμένη μνημη.  Ομως σε ολα τα αλλα ειναι τέλειο ασε που εχει φαει ενα καρο τουμπες και δεν εχει παθει τίποτα.

Απο όσα γράφεις το σημαντικότερο είναι η 1ον η ποιότητα κλήσης,2ον η κάμερα και μετά το μέτριο ηχείο.Οταν σε άλλο θέμα έγραψα ότι τα Κινέζικα πάσχουν απο αυτά τα 3 σε σχέση ακόμα και με φθηνά Samsung στα ίδια χρήματα,έκαναν τους Κινέζους.

100 extra να έχει,αν δεν έχει καθαρή ποιότητα κλήσης ως κινητό τι να το κάνω;

Δημοσ.
14 hours ago, nefos78 said:

Να φανταστώ θα είσαι μέλος της...

Σωστα γιατι ειναι θεσφατο πλεον εδω μεσα, οτι οποιος δεν κραζει ενα brand, εχει καποιο οφελος

Δημοσ.

Εγω γραφω τις εντυπωσεις μου οσο ποιο ειλικρινά μπορω. Και Samsung που ειχα δεν ηταν απόλυτα κινητα πχ το κόστος η μικρη μπαταρία η απουσια dac το μετριο μαύρο ηταν καποια στοιχεια που ηθελα. 

Αν εξερεσουμε το κοστος αυτη την στιγμη για τα δικα μου δεδομενα. Δλδ μικρα bezels. Οχι. Notch.  Αδιαβροχο . λεπτο . 2 καμερες με wide angle .  32bit ess dac.  Το απολυτο μαυρο . αντικραδασμικο certified . σχετικα καλο επεξεργαστη . rgb calibrated .  Ελαφρυ ισως το ποιο ελαφρυ στο μεγεθος αυτο και με 3.300 μπαταρια. Καλη Διαχείριση το βραδυ.

Ειναι Μόνο το  LG V30 παρολα αυτα και δε πουλησε και εχει 2 μειονεκτήματα οπως selfie και μετριο ηχείο. Οποτε αυτο που καταλαβα ειναι οτι ουτε μαρκες μετρανε ουτε χαρακτηριστικά. 

Το μονο που μετραει ειναι τι βολευει τον καθένα αναλογα τα λεφτα που θελει να δώσει.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kamarianakis.a είπε

Φίλε είσαι κομμουνιστής ?

xiaomi έχω...λες?

11 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Σωστα γιατι ειναι θεσφατο πλεον εδω μεσα, οτι οποιος δεν κραζει ενα brand, εχει καποιο οφελος

και όποιος δεν σχολιάζει τα σχόλια των άλλων...μάλλον..

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 11/5/2018 στις 9:50 ΠΜ, cabdik είπε

αν τα ειχε ολα αυτα, θα ηταν ακριβοτερο απο τα S9 -  iPhone......!!!   

V30 have all of them. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Agony είπε

V30 have all of them. 

μετα απο ενα χρονο ..εχουν βγει καλυτερες συσκευες. 

παντως και το V30, οσο καλο και αν ειναι , εχει πεσει θυμα

1 της βλακειας που δερνει την LG σε support...., και 

2 της βιογραφιας της LG σε.... πατατες...!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...