Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναμενόταν, η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο Redmi S2, που πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Κινέζικη αγορά.

Στο εσωτερικό του Xiaomi Redmi S2 βρίσκουμε το Qualcomm Snapdragon 625 SoC, με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,0GHz και γραφικά Adreno 506. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με 3GB RAM και με 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ή με 4GB RAM και 64GB επίσης επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Υποστηρίζονται οι τεχνολογίας WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, WiFi Direct/ Hotspot, FM radio και microUSB2.0 ενώ δεν απουσιάζει ο fingerprint reader και οι υπέρυθρες.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 5,99 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 και είναι τεχνολογίας LCD IPS. Υποστηρίζει ανάλυση 1440 x 720 pixels και καλύπτει το 74,5% της εμπρόσθιας επιφάνειας της συσκευής.

5af47f6fe1ede_21.jpg.ab67c13aa639ee1dd4b2246fc94f50cb.jpg

Η κάμερα για selfies (που είναι AI-assisted για καλύτερα πορτραίτα) βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash ενώ η κύρια κάμερα, που είναι διπλή, βασίζεται σε αισθητήρες των 12 Megapixels (εικονοστοιχεία μεγέθους 1,25μm και σύστημα φακών με διάφραγμα f:/2.2) και των 5,0 Megapixels και υποστηρίζει phase detection autofocus και συνοδεύεται από LED flash. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3080mAh (υποστηρίζεται φόρτιση 5V/2A 10W).

Η συσκευή που θα κυκλοφορήσει σε Rose Gold, Champagne Gold και Platinum Silver στοιχίζει στην Κινέζικη αγορά €160 και €171 περίπου για τις εκδόσεις των 3GB RAM/ 32GB storage και 4GB RAM/ 64GB storage αντίστοιχα.

5af47f7a645a1_2.jpg.5c5114ebd09e76bf7d65830fe55855d4.jpg

GSMArena

View full article

Δημοσ.

Λίγο χειρότερο απο redmi note 4 απλα με μεγαλύτερη οθόνη και υποτίθεται καλή κάμερα...ε λογικά θα είναι πιο φθηνό απο το note.

<<... στοιχίζει στην Κινέζικη αγορά €160...>>

160?? Μπράβο ρε xiaomi, ώρες ώρες κάνεις ωραία αστειάκια :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι γινεται, καθε εβδομαδα νεο μοντελλο βγαζουν αυτοι? Η δε ονοματολογια αυθεντικη κινεζια. Redmi, mi, mix, max... 

Δημοσ.

Έχει κατώτερη αναλυση η οθόνη αν και μεγαλύτερη. Έχει καλύτερη κάμερα. Για μικρότερες ηλικίες και για τα κοινά που μετράνε πολύ την κάμερα είναι μια πάρα πολυ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Για άτομα σαν και μενα πχ που εχω το Redmi Note 4X, δεν έχει να προσφέρει κάτι. 

• Like 2
Δημοσ.

αυτον τον snap 625 γκομενα να τον ειχαν πιασει δεν θα τον εβαζαν σε τοσα κινητα ,ελεος δλδ

meanwhile ετσι οπως παμε θα παιξει κ ai assisted χεστρα ξργω 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, akatsim είπε

Τι γινεται, καθε εβδομαδα νεο μοντελλο βγαζουν αυτοι? Η δε ονοματολογια αυθεντικη κινεζια. Redmi, mi, mix, max... 

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο, 2 είναι οι σειρές τα mi και τα redmi. Τα υπόλοιπα είναι μοντέλα. 

• Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, what_if είπε

αυτον τον snap 625 γκομενα να τον ειχαν πιασει δεν θα τον εβαζαν σε τοσα κινητα ,ελεος δλδ

meanwhile ετσι οπως παμε θα παιξει κ ai assisted χεστρα ξργω 

αφου τα κανει ολα, χαζοι ειναι να παρουν κατι ακριβοτερο?

εννοια σου και του χρονου θα πηξεις στον 450 :lol: (ετσι νομιζω λεγεται ενας που θα ναι λιγο πολυ ο 625 αλλα φτηνοτερος)

Δημοσ.

Νομίζω κάποια στιγμή θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή που να βάζει φρένο στα πόσα κινητά-μοντελα μπορεί να βγάζει η κάθε εταιρεία.Ελεος δηλαδή ανά δυο μέρες υπάρχει και μια ανακοίνωση συσκευής....

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nefos78 είπε

Νομίζω κάποια στιγμή θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή που να βάζει φρένο στα πόσα κινητά-μοντελα μπορεί να βγάζει η κάθε εταιρεία.Ελεος δηλαδή ανά δυο μέρες υπάρχει και μια ανακοίνωση συσκευής....

Θα βγάλουν επίσημη ανακοίνωση και θα ζητήσουν συγνώμη. 

Δημοσ.

τον 625 τον φυτευουνε σε χωραφια? :P

με χαλαει λιγο που προεξεχει η καμερα, αλλα οντας ικανοποιημενος απο 3 συσκευες Xiaomi, τωρινος κατοχος Mi Α1, μονο καλα λογια εχω για την Xiaomi

• Like 1
Δημοσ.

Μου εδωσαν ενα xiaomi note 4x. Για να κανω την δουλεια μου προσωρινά. Και θα πω οτι πραγματικα έμεινα αφωνος για τα λεφτα του άψογο . Οκ μπορει να εχει μεγαλα μπεζελ να ειναι πολυ βαρύ να εχει μετριο ηχειο να μην εχει καλη ποιοτητα κλήσης να εχει υψηλό sar. Να μην ειναι αδιαβροχο να μην φορτωνει γρηγορα να μην εχει την τρομερή καμερα μπρος και πίσω να μην εχει μεγαλη φωτεινότητα εξω στον ηλιο να μην εχει BT 5 να μην εχει rgb calibrated colors Να μην εχει Καποιο αξιολογο dac για τα ακουστικα να μην εχει Wireless charging λογο πλατης να μην εχει την πιο γρηγορη ενσωματωμένη μνημη.  Ομως σε ολα τα αλλα ειναι τέλειο ασε που εχει φαει ενα καρο τουμπες και δεν εχει παθει τίποτα.

Δημοσ.

Ίσως κάποια μερίδα καταναλωτών να τα σκεφτεί ως middle - range κινητά χωρίς το notch των high end και να τα προτιμήσουν... 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Θα βγάλουν επίσημη ανακοίνωση και θα ζητήσουν συγνώμη. 

Να φανταστώ θα είσαι μέλος της...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Agony είπε

Μου εδωσαν ενα xiaomi note 4x. Για να κανω την δουλεια μου προσωρινά. Και θα πω οτι πραγματικα έμεινα αφωνος για τα λεφτα του άψογο . Οκ μπορει να εχει μεγαλα μπεζελ να ειναι πολυ βαρύ να εχει μετριο ηχειο να μην εχει καλη ποιοτητα κλήσης να εχει υψηλό sar. Να μην ειναι αδιαβροχο να μην φορτωνει γρηγορα να μην εχει την τρομερή καμερα μπρος και πίσω να μην εχει μεγαλη φωτεινότητα εξω στον ηλιο να μην εχει BT 5 να μην εχει rgb calibrated colors Να μην εχει Καποιο αξιολογο dac για τα ακουστικα να μην εχει Wireless charging λογο πλατης να μην εχει την πιο γρηγορη ενσωματωμένη μνημη.  Ομως σε ολα τα αλλα ειναι τέλειο ασε που εχει φαει ενα καρο τουμπες και δεν εχει παθει τίποτα.

αν τα ειχε ολα αυτα, θα ηταν ακριβοτερο απο τα S9 -  iPhone......!!!   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...