Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω το λάπτοπ που αναγράφεται στον τίτλο. Δοκίμασα να περάσω windows 7 και 10 ΑΛΛΑ, δεν με αφήνει ούτε να περάσω windows, ούτε να κάνω delete, ούτε format.

Δεν μπορώ να τον κάνω ούτε MBR ούτε GPT μέσω cmd:

Ο καθορισμένος δίσκος δεν είναι μετατρέψιμος. Τα CDROM και DVD είναι παραδείγματα δίσκων που δεν είναι μετατρέψιμοι.

Τι ακριβώς συμβαίνει? Ο δίσκος αυτός είχε windows.

* Την πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω φορματ με άφησε (δεν άλλαξα τπτ) απλά πάτησα να περάσει τα windows, άρχισε να φορτώνει μου έβγαλε error και από εκεί και μετά έγιναν όλα τα παραπάνω.

Έβαλα τον σκληρό του λαπτοπ στο pc και πάλι δεν μπορώ να περάσω windows ούτε μέσω του σταθερού μου. Αισθάνομαι ότι το πρόβλημα είναι στον δίσκο όχι στο laptop αλλά πραγματικά δεν του έκανα τίποτα το μόνο που έκανα είναι ότι προσπάθησα να περάσω windows και από τότε άρχισαν όλα.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα..

Error διαμόρφωσης: 0x80070057.

Error Διαγραφής: 0x80070002.

Επεξ/σία από Kryonoglou
Δημοσ.

Δοκίμασες με κάποιο πρόγραμμα σαν τα easeus partition manager, aomei partition master κτλ; Έχουν δωρεάν εκδόσεις και εκδόσεις με πληρωμή, εσύ πήγαινε για αρχή σε δωρεάν και δες αν στον διαμορφώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δίσκος είχε λειτουργικό windows 10. Πήγε να γίνει φορματ ακυρώθηκε βγάζοντας error και από εκείνη την στιγμή δεν γίνεται τπτ.. Όλες οι επιλογές (φορματ - διαγραφή - κλπ) οδηγούν σε error. Ασχολούμαι πάνω από 15 χρόνια με τους υπολογιστές πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο πάντα pc (δικά μου και φίλων μου) εγώ τα έφτιαχνα.. Τι να πω..

Ναι micos δοκίμασα και το easeus. Τίποτα.

Δεν μπορώ να περάσω windows ούτε από το σταθερό μου άρα δεν παίζει να είναι θέμα λαπτοπ..

Μπορεί ένας δίσκος να χαλάσει και να δείχνει τέτοια συμπτώματα?

* Κάτι ακόμα έχω ακόμα έναν δίσκο ο οποίος είναι ίδιος από ίδιο λάπτοπ. Όταν τον βάζω μέσα στον υπολογιστή μου τον δείχνει κανονικά δηλαδή δεν είναι πχ καμένος.. Αλλά δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.. Κολλάει όλο το pc αν δοκιμάσω να τον ανοίξω... Με χίλια ζόρια το easeus τον διαβάζει και κάνει apply αυτά που λέω... και ενώ τον κάνω delete partition και τον επαναφέρω τα κολλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν.. Αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος είναι κατεστραμμένος? 

Επεξ/σία από Kryonoglou
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο με το hdsentinel (έστω και στην trial έκδοση του) να δεις την υγεία των δίσκων. Επίσης μπορείς να κάνεις και ένα surface test να δεις αν έχει κατεστραμμένα σημεία.

Δημοσ.
Στις 11/5/2018 στις 6:45 ΜΜ, Kryonoglou είπε

Ο δίσκος είχε λειτουργικό windows 10. Πήγε να γίνει φορματ ακυρώθηκε βγάζοντας error και από εκείνη την στιγμή δεν γίνεται τπτ.. Όλες οι επιλογές (φορματ - διαγραφή - κλπ) οδηγούν σε error. Ασχολούμαι πάνω από 15 χρόνια με τους υπολογιστές πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο πάντα pc (δικά μου και φίλων μου) εγώ τα έφτιαχνα.. Τι να πω..

Ναι micos δοκίμασα και το easeus. Τίποτα.

Δεν μπορώ να περάσω windows ούτε από το σταθερό μου άρα δεν παίζει να είναι θέμα λαπτοπ..

Μπορεί ένας δίσκος να χαλάσει και να δείχνει τέτοια συμπτώματα?

* Κάτι ακόμα έχω ακόμα έναν δίσκο ο οποίος είναι ίδιος από ίδιο λάπτοπ. Όταν τον βάζω μέσα στον υπολογιστή μου τον δείχνει κανονικά δηλαδή δεν είναι πχ καμένος.. Αλλά δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.. Κολλάει όλο το pc αν δοκιμάσω να τον ανοίξω... Με χίλια ζόρια το easeus τον διαβάζει και κάνει apply αυτά που λέω... και ενώ τον κάνω delete partition και τον επαναφέρω τα κολλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν.. Αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος είναι κατεστραμμένος? 

Όλα δείχνουν να έχει πρόβλημα ο δίσκος. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω και για να μην παιδεύεσαι άδικα,  έλεγξε τον δίσκο με το Hard Disk Sentinel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...