Προς το περιεχόμενο

LG 34WK650-W Monitor Review

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 2560x1080 για 34 ίντσες όντως ξεκιναει στραβα.. αλλα προφανως γι αυτο μπορει να ειναι και φθηνη σχετικα

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

256.000 χρώματα μόνο (6 bit). Τα υπόλοιπα έρχονται με frame dithering (frc).

πχ. θες να κάνει το χρώμα 2 αλλά μπορείς να δείξεις μόνο το 1 και το 3. Στο 1 frame δείχνεις το χρώμα με τιμή 1 και στο άλλο με τιμή 3. Θα φαίνεται σαν 2.

Μην περιμένετε ότι είναι το ίδιο με το πραγματικό 8 bit χρώμα. Έχουμε πια πάει στην εποχή των 10 bit και ακόμη βγαίνουν μόνιτορ με 6 bit + dithering.

Επεξ/σία από Retromaniac

3 ώρες πριν, MasterX είπε

με 2560x1080 για 34 ίντσες όντως ξεκιναει στραβα.. αλλα προφανως γι αυτο μπορει να ειναι και φθηνη σχετικα

Είναι wide .... στο ύψος δηλαδή είναι όσο μια 24" 16:1  οπότε ειναι εντάξει το 1080....  θα ήθελα όμως να είχε μεγαλύτερο refresh rate επίσης παίζει ρόλο και η ποιότητα απεικόνισης που δεν ξέρω πόσο καλή ειναι. 

• Moderators
15 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Είναι wide .... στο ύψος δηλαδή είναι όσο μια 24" 16:1  οπότε ειναι εντάξει το 1080....  θα ήθελα όμως να είχε μεγαλύτερο refresh rate επίσης παίζει ρόλο και η ποιότητα απεικόνισης που δεν ξέρω πόσο καλή ειναι. 

Κανεις λαθος οι 34αρα Ultra wide εχει το υψος 27αρας , οποτε τα 1080 ειναι οντως λιγα (εχω δουλεψει 34 αρα 2560*1080 στο παρελθον και την θεωρω πολυ κουραστικη) πλεον ειμαι εδω και 1 χρονο σχεδον με την 34uc88 με αναλυση 3440*1440καμια σχεση

σε παιχνιδια /ταινιες δεν της ξεχωριζεις , αν ομως πεις για broswing και γενικοτερα δουλειες γραφειου γινετε πολυ κουραστικη η μικροτερη αναλυση

• Like 2

6 ώρες πριν, Inuyasha είπε

τα 1080 ειναι οντως λιγα (εχω δουλεψει 34 αρα 2560*1080 στο παρελθον και την θεωρω πολυ κουραστικη) πλεον ειμαι εδω και 1 χρονο σχεδον με την 34uc88 με αναλυση 3440*1440καμια σχεση

σε παιχνιδια /ταινιες δεν της ξεχωριζεις , αν ομως πεις για broswing και γενικοτερα δουλειες γραφειου γινετε πολυ κουραστικη η μικροτερη αναλυση

Φίλε μου έχει μεγάλη διαφορά μία 34' με ανάλυση 3440Χ1440 από μία με 2560Χ1080;

Εννοώ σε εργασίες τύπου development, word, excel, flowcharts κ.α.

Έχω με την μικρότερη ανάλυση και αν ανοίξω το word με 4 σελίδες ταυτόχρονα δεν φαίνεται πολύ καθαρά το κείμενο. Μέχρι 3 σελίδες είναι μια χαρά. Μπορείς να το δοκιμάσεις και να μου πεις;

• Moderators

Οπως γραφω η 34 2560*1080 , ειναι για παιχνιδια και ταινιες εκει δεν καταλαβαινεις πρακτικη διαφορα (ισως ειναι και καλυτερα γιατι εχει μικροτερες απαιτησεις) , σε δουλεια γραφειου δεν κανει σε καμια περιπτωση

σε PPI ειναι το ιδιο με μια 27αρα 1080

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...
Στις 11/5/2018 στις 11:18 ΜΜ, Inuyasha είπε

Οπως γραφω η 34 2560*1080 , ειναι για παιχνιδια και ταινιες εκει δεν καταλαβαινεις πρακτικη διαφορα (ισως ειναι και καλυτερα γιατι εχει μικροτερες απαιτησεις) , σε δουλεια γραφειου δεν κανει σε καμια περιπτωση

σε PPI ειναι το ιδιο με μια 27αρα 1080

Περιεργο μιας και στο γραφειο εχω μια 34 2560χ1080 και σπιτι εχω μια 34uc98 lg 3440x1440 και εχει τεραστιες διαφορεσ και σε εικονα και σε gaming και σε ταινίες.

Ισως επειδή τα βλεπω Καθε μερα και τα 2 μονιτορ .

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...