Προς το περιεχόμενο

Κάρτα Βίντεο_Βοήθεια!

fga2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα δορυφορικό δέκτη ο οποίος έχει σύνδεση scart σε s-video μπορώ με μία κάρτα βίντεο όπως για παράδειγμα την Aver ezmaker(διατίθεται στο πλαίσιο) να κάνω εγγραφή απο το δορυφορικό δέκτη δηλαδή να γράψω κανάλια ; Θα είναι καλή η ανάλυση η κάρτα κάνει γύρω στα 35ευρώ και έχει ανάλυση 720 χ 480 είναι καλή αξίζει να την πάρω θα κάνω δουλειά με ενδιαφέρει να γράφω απο δορυφορικά κανάλια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν η κάρτα που λες μαλλον είναι μια μισή κάρτα τηλεόρασης( μαλλον χωρίς τον δέκτη) οπότε μην περιμένεις και φοβερή ποιότητα. Η εγγραφή θα γίνεται φυσιολογικα στα 352χ288( αν δεν κανω λάθος η φυσιολογική ανάλυση και ποιότητα του σήματος τηλεόρασης) και μετά το scaling και την συμπίεση θα την αναλαμβάνει ο επεξεργαστής με το πρόγραμμα που σου δίνουν. Για μια κανονική κάρτα βίντεο θέλεις γύρω στα 300€ οπότε αν δεν μπορείς να τα δώσεις δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.

Φίλε fga2003 κοίταξα στο πλαίσιο για την κάρτα που λες.Εγώ στο παρελθόν που είχα δοκιμάσει να κάνω εγγραφή (έχω κάρτα της Nvidia με video in) από δορυφορικό δέκτη είχα πάρα πολύ καλή ποιότητα (το έγραφα κατευθείαν σε MPEG-2 και το σύγκρινα μετά στην τηλεόραση από την έξοδο μιας DXR-2) με ανάλυση 720χ576 (PAL).Η κάρτα που λες δεν φτάνει αυτή την ανάλυση.Υπάρχει μιά φθηνή που είναι USB-2 και είναι η K-WORLD XPERT DVD MAKER USB 2.0/MPEG II/IV στο πλάισιο που υποστηρίζει αυτή την ανάλυση.Αλλά δεν γνορίζω την ποιότητά της (και φοβάμαι την ταχύτητα - προτιμώ να είναι σε pci).Θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις να την δεις και επίσης να ψάξεις στο διαδίκτυο για reviews.

Φιλικά

Johnny

Φίλε johnnywalker λες ότι δεν φτάνει αυτή την ανάλυση όμως το γράφουν μέσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Όσο για την κάρτα γραφικών σου ποιο Μοντέλο είναι της Nvidia κυκλοφορεί και τώρα ; . Εμένα με ενδιαφέρει να έχει ποιότητα VideoCD δηλαδή όπως μια ταινία DivX.

Καλά να περνάς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...