4saken Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Το μωρο θελει να παταει το μαγικο μπλε κουμπακι, δεν μαρεσει να μην το αφηνω αλλα δεν θελω να κλεινει και το pc, υπαρχει δυνατοτητα να κλεινει ο υπολογιστης μονο μεσω windows?
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Γιατί δεν βγάζεις τελείως τα καλώδια για τα μπροστά κουμπιά απο την μητρική και να βάλεις το pc να ξεκινάει απο το πληκτρολόγιο/ποντίκι; Εναλλακτικά δες στο bios αν έχει καμιά επιλογή για το power button, αλλά και να απενεργοποιήσεις το στιγμιαίο πάτημα νομίζω το παρατεταμένο που κλείνει το pc τελείως δεν βγαίνει off. Δεν χάνεις βέβαια τίποτα να ρίξεις μια ματιά. Για απενεργοποίηση του απλού πατήματος πάντως και μέσα στο λειτουργικό στις ρυθμίσεις ενέργειας κάπου έχει επιλογή να μην κάνει κάτι αν πατηθεί το κουμπί, το πρόβλημα όμως με το παρατεταμένο πάτημα πρέπει να παραμένει. Λύση 2, πάρε άλλο ένα power button και βάλτο στην πίσω μεριά του κουτιού να το βάζεις μπρος απο εκεί. 1
ziaba Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 42 λεπτά πριν, 4saken είπε Το μωρο θελει να παταει το μαγικο μπλε κουμπακι, δεν μαρεσει να μην το αφηνω αλλα δεν θελω να κλεινει και το pc, υπαρχει δυνατοτητα να κλεινει ο υπολογιστης μονο μεσω windows? σε νιώθω αυτό έχω κάνει και ο μπέμπης μπορεί να παίζει ώρες με το power button ενώ είμαι στο pc 2
4saken Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Χαζη ερωτηση αλλα με αυτες τις ρυθμισεις θα ανοιγει κανονικα οταν ειναι κλειστος ε?
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, στο άνοιγμα δεν πειράζει τίποτα η παραπάνω ρύθμιση. Απλά στο μονό απλό πάτημα δεν θα κάνει τίποτα κατα την λειτουργία. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από nikos903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα