nikοs Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καλησπέρα , θα ήθελα να φώτα των πιο έμπειρων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Λοιπόν, διαβάζω για άδειες windows 10 που πουλιούνται στο ιντερνετ για 3-5€ , πως στο καλό γίνεται αυτό;;;;Επίσης αν είναι νόμιμο ποια site είναι τα πιο φτηνά για άμεση αγορά...Με ενδιαφέρει το θέμα , γιατί θα με εξυπηρετούσε στην δουλειά μου.
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, nikοs είπε Καλησπέρα , θα ήθελα να φώτα των πιο έμπειρων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Λοιπόν, διαβάζω για άδειες windows 10 που πουλιούνται στο ιντερνετ για 3-5€ , πως στο καλό γίνεται αυτό;;;;Επίσης αν είναι νόμιμο ποια site είναι τα πιο φτηνά για άμεση αγορά...Με ενδιαφέρει το θέμα , γιατί θα με εξυπηρετούσε στην δουλειά μου. Κρατάω την τελευταία σου λέξη μόνο, "δουλειά μου". Οπότε καλύτερα να κάνεις αγορά από την επίσημη εταιρία με το αντίστοιχο παραστατικό στην κατοχή σου.
nikοs Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Κρατάω την τελευταία σου λέξη μόνο, "δουλειά μου". Οπότε καλύτερα να κάνεις αγορά από την επίσημη εταιρία με το αντίστοιχο παραστατικό στην κατοχή σου. Και ξανά λέω ποια ειναι τα πιο έμπιστα site με τις καλυτερες τιμες?
SeXBOX Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 hour ago, nikοs said: Και ξανά λέω ποια ειναι τα πιο έμπιστα site με τις καλυτερες τιμες?
masteripper Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ειναι "νόμιμα"...απο την άποψη ότι μπορεις να παίρνεις update και τα λοιπά...προέρχονται απο κάτι μυστήριες δικαστικες αποφάσεις ... Στην δουλειά πρέπει να έχεις τιμολόγιο αγορας λογισμικού...όλα τα άλλα δεν σε καλύπτουν
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, nikοs είπε Και ξανά λέω ποια ειναι τα πιο έμπιστα site με τις καλυτερες τιμες? Και ξαναπαντάω >> https://www.microsoft.com/el-gr/windows/get-windows-10
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή και εγώ είμαι σε αναζήτηση τέτοιου κλειδιού. Πόσο νόμιμα είναι? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από pavloa
pavloa Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Κάνω πληρωμές μέσω τραπεζας και είμαι λίγο δυστακτικός στο να πάρω τέτοιο κλειδί. Εκτός του οτι μπορεί να το μπλοκάρει η Microsoft, υπάρχει άλλός κινδυνος με αυτά τα κλειδια.? Και όταν λες προέρχονται απο κάτι μυστήριες δικαστικες αποφάσεις?
jokerakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα serial number μην τα φοβάσαι,τα πατσακια να φοβάσαι.οπως τα είπες μόνο αν τα μπλοκάρει η ms.Παντως για τραπεζικές συναλλαγές καλό είναι και ένα φλασάκι με Linux. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από jokerakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα