Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θα ήθελα να φώτα των πιο έμπειρων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Λοιπόν, διαβάζω για άδειες windows 10 που πουλιούνται στο ιντερνετ για 3-5€ , πως στο καλό γίνεται αυτό;;;;Επίσης αν είναι νόμιμο ποια site είναι τα πιο φτηνά για άμεση αγορά...Με ενδιαφέρει το θέμα , γιατί θα με εξυπηρετούσε στην δουλειά μου.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nikοs είπε

Καλησπέρα , θα ήθελα να φώτα των πιο έμπειρων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Λοιπόν, διαβάζω για άδειες windows 10 που πουλιούνται στο ιντερνετ για 3-5€ , πως στο καλό γίνεται αυτό;;;;Επίσης αν είναι νόμιμο ποια site είναι τα πιο φτηνά για άμεση αγορά...Με ενδιαφέρει το θέμα , γιατί θα με εξυπηρετούσε στην δουλειά μου.

Κρατάω την τελευταία σου λέξη μόνο, "δουλειά μου". Οπότε καλύτερα να κάνεις αγορά από την επίσημη εταιρία με το αντίστοιχο παραστατικό στην κατοχή σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Κρατάω την τελευταία σου λέξη μόνο, "δουλειά μου". Οπότε καλύτερα να κάνεις αγορά από την επίσημη εταιρία με το αντίστοιχο παραστατικό στην κατοχή σου.

Και ξανά λέω ποια ειναι τα πιο έμπιστα site με τις καλυτερες τιμες?

Δημοσ.
1 hour ago, nikοs said:

Και ξανά λέω ποια ειναι τα πιο έμπιστα site με τις καλυτερες τιμες?

Δημοσ.

Ειναι "νόμιμα"...απο την άποψη ότι μπορεις να παίρνεις update και τα λοιπά...προέρχονται απο κάτι μυστήριες δικαστικες αποφάσεις ...

Στην δουλειά πρέπει να έχεις τιμολόγιο αγορας λογισμικού...όλα τα άλλα δεν σε καλύπτουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ είμαι σε αναζήτηση τέτοιου κλειδιού.

Πόσο νόμιμα είναι? 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Κάνω πληρωμές μέσω τραπεζας και είμαι λίγο δυστακτικός στο να πάρω τέτοιο κλειδί.

Εκτός του οτι μπορεί να το μπλοκάρει η Microsoft, υπάρχει άλλός κινδυνος με αυτά τα κλειδια.? 

Και όταν λες προέρχονται απο κάτι μυστήριες δικαστικες αποφάσεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα serial number μην τα φοβάσαι,τα πατσακια να φοβάσαι.οπως τα είπες μόνο αν τα μπλοκάρει η ms.Παντως για τραπεζικές συναλλαγές καλό είναι και ένα φλασάκι με Linux.

Επεξ/σία από jokerakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...