cloud13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, teodoulke είπε Φιλε εκανα μια βλακεια με το παλιο κινητο και δεν ξερω πως να το επαναφερω! Συνδεσα το παλιο μου κινητο στον υπολογιστη να μεταφερω τις φωτο βιντεο που ειχα ολα αυτα τα χρονια και αντι να διαγραψω εναν φακελο που ειχα ανοιχτο στν υπολογιστη διεγραψα οτι ειχα μεσα στο κινητο!!!! Και αυτα που διεγραψα δεν πηγαν καν στον καδο ανακυκλωσης!!! Υπαρχει περιπτωση να μπορω να τα επαναφερω πριν κανω επαναφορα εργοστασ. ρυθμισεων (γιατι θα δωσω το κινητο σε αλλον) ? Noμιζω πως τα εκλαψες τα αρχεια σου οπως μου το περιγραφεις το σκηνικο. Αλλα καλυτερα να ρωτησεις τεχνικο. Στον καδο ανακυκλωσης πανε τα διαγραμμενα αρχεια που ανηκουν στο pc οχι σε εξωτερικη συσκευη..
teodoulke Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, cloud13 είπε Noμιζω πως τα εκλαψες τα αρχεια σου οπως μου το περιγραφεις το σκηνικο. Αλλα καλυτερα να ρωτησεις τεχνικο. Στον καδο ανακυκλωσης πανε τα διαγραμμενα αρχεια που ανηκουν στο pc οχι σε εξωτερικη συσκευη.. τα κλαιω στην κυριολεξια
georgerapp Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Γιατί δεν έχει ελληνικά; Σήμερα το πήρε φίλος. Έβαλε κάρτα το άνοιξε και του είπε καλησπέρα στα ελληνικά με 2 επιλογές από κάτω -αλλη γλώσσα -συνεχεια Αν πάταγε άλλη γλώσσα πήγαινε σε μια λίστα δίχως ελληνικά. Αν πάταγε συνέχεια κανονικά στα ελληνικά όλα. Δηλαδή από την sim είχε είδη πάρει την γλώσσα.
teodoulke Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, georgerapp είπε Γιατί δεν έχει ελληνικά; Σήμερα το πήρε φίλος. Έβαλε κάρτα το άνοιξε και του είπε καλησπέρα στα ελληνικά με 2 επιλογές από κάτω -αλλη γλώσσα -συνεχεια Αν πάταγε άλλη γλώσσα πήγαινε σε μια λίστα δίχως ελληνικά. Αν πάταγε συνέχεια κανονικά στα ελληνικά όλα. Δηλαδή από την sim είχε είδη πάρει την γλώσσα. Το εβαλα τελικα στα Ελληνικα Αλλα εκανα απντειτ σε Oreo και αρχισε να κολλαει και να ζεσταινεται πολυ! Τωρα τραβουσα ενα βιντεο για κανα 5λεπτο και το βιντεο κρασαρει !!! Δεν ξερω γιατι!
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 16 minutes ago, teodoulke said: Το εβαλα τελικα στα Ελληνικα Αλλα εκανα απντειτ σε Oreo και αρχισε να κολλαει και να ζεσταινεται πολυ! Τωρα τραβουσα ενα βιντεο για κανα 5λεπτο και το βιντεο κρασαρει !!! Δεν ξερω γιατι! Έκανες factory reset μετά το update;
teodoulke Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, UsualSuspect__ είπε Έκανες factory reset μετά το update; Οχι δεν εχω κανει.
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Just now, teodoulke said: Οχι δεν εχω κανει. Να κάνεις. Πάντα μετά από μεγάλο update κάνουμε factory reset σε περίπτωση που παρατηρήσουμε τέτοια κολλήματα κτλ. 1
teodoulke Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε Να κάνεις. Πάντα μετά από μεγάλο update κάνουμε factory reset σε περίπτωση που παρατηρήσουμε τέτοια κολλήματα κτλ. οκ θα κανω να δω μηπως και αλλαξει κατι
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Just now, teodoulke said: οκ θα κανω να δω μηπως και αλλαξει κατι Σώσε τα αρχεία σου πρώτα γιατί νομίζω πως σβήνονται
teodoulke Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Σώσε τα αρχεία σου πρώτα γιατί νομίζω πως σβήνονται Den εχει γινει τιποτα!!! Συνεχιζει το κολλημα ειδικα στην καμερα! Βιντεο δεν μπορω να τραβηξω κολλαει απιστευτα πολυ ζεσταινεται λες και πιανει 100βαθμους το μενου κολλαει δν ξερω τι γινετε. Κανουριο κινητο και εχω τετοια θεματα απο την δευτερη μερα
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 21 minutes ago, teodoulke said: Den εχει γινει τιποτα!!! Συνεχιζει το κολλημα ειδικα στην καμερα! Βιντεο δεν μπορω να τραβηξω κολλαει απιστευτα πολυ ζεσταινεται λες και πιανει 100βαθμους το μενου κολλαει δν ξερω τι γινετε. Κανουριο κινητο και εχω τετοια θεματα απο την δευτερη μερα Δεν βλέπω να υπάρχουν πάντως προβλήματα με την oreo version. Το HTC U Ultra δεν έχεις; Χάζευα τώρα και μερικά βιντεάκια και είναι τέρμα smooth.
georgerapp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Πολύ στενάχωρο που το ακούω.το πήρε φίλος χθες και το σκαλίζει αλλά δεν έχει διαμαρτυρηθεί. Σε ένα ψάξιμο που έκανα δε βρήκα κάτι που συνήθως εάν κάτι τέτοιο είναι γενικό πρόβλημα σου γεμίζει το Google το search με αντίστοιχα θέματα. https://www.htc.com/mea-en/support/htc-u-ultra/faq/system-performance/how-to-restart-phone-in-safe-mode.html Έτσι μπαίνεις σε safe mode δηλαδή το τηλέφωνο μπαίνει σε λειτουργία χωρίς καμία δικιά σου εφαρμογή για να βεβαιωθεί ο χρήστης ότι δεν φταίει κάτι τρίτο στο πρόβλημα. Για δοκίμασε και τράβα βίντεο και πες μας. Τραβάς 4κ; Όχι ότι θα έπρεπε να σπάει τα καρέ αλίμονο! Πες μου ότι το πήρες από κάπου όπου μπορείς να πας εσύ, φυσική παρουσία; Αν ναι και συνεχίσει μπαίνεις σε safe mode πας εκεί και τους το δείχνεις face to face και ζητάς doa ΆΜΕΣΑ. Το είχες δοκιμάσει και με την 7αρα και δε το έκανε;
teodoulke Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Δεν βλέπω να υπάρχουν πάντως προβλήματα με την oreo version. Το HTC U Ultra δεν έχεις; Χάζευα τώρα και μερικά βιντεάκια και είναι τέρμα smooth. 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Πολύ στενάχωρο που το ακούω.το πήρε φίλος χθες και το σκαλίζει αλλά δεν έχει διαμαρτυρηθεί. Σε ένα ψάξιμο που έκανα δε βρήκα κάτι που συνήθως εάν κάτι τέτοιο είναι γενικό πρόβλημα σου γεμίζει το Google το search με αντίστοιχα θέματα. https://www.htc.com/mea-en/support/htc-u-ultra/faq/system-performance/how-to-restart-phone-in-safe-mode.html Έτσι μπαίνεις σε safe mode δηλαδή το τηλέφωνο μπαίνει σε λειτουργία χωρίς καμία δικιά σου εφαρμογή για να βεβαιωθεί ο χρήστης ότι δεν φταίει κάτι τρίτο στο πρόβλημα. Για δοκίμασε και τράβα βίντεο και πες μας. Τραβάς 4κ; Όχι ότι θα έπρεπε να σπάει τα καρέ αλίμονο! Πες μου ότι το πήρες από κάπου όπου μπορείς να πας εσύ, φυσική παρουσία; Αν ναι και συνεχίσει μπαίνεις σε safe mode πας εκεί και τους το δείχνεις face to face και ζητάς doa ΆΜΕΣΑ. Το είχες δοκιμάσει και με την 7αρα και δε το έκανε; Πιστευω πως εστρωσε λιγο τωρα αν και παλι κρασαρει λιγο! Το βιντεο εστρωσε παντως και μπορω να τραβηξω κανονικα χωρις κολληματα. Απο σκρουτζομαγαζο το πηρα και απο οτι ειδα δν εχει καταστημα. Με την 7αρα δουλευε ρολοι! Μετα που εκανα επαναφορα ρυθμισεων συνεχισε να κολλαει πολυ για καμποση ωρα αλλα τωρα εχει στρωσει απο μονο του δν ξερω τι εγινε! Αλλα ακομα ανεβαζει θερμοκρασια!
georgerapp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τι κινητό είχες πριν;σχεδόν σε όλα τα καινούργια νιώθεις την θερμοκρασία παραπάνω σε σχέση με τα παλιά και λόγο διεργασιών που δε συγκρίνονται με 2 χρόνια πριν όπως εγράφη 4κ βίντεο και λόγο επαγωγής θερμοκρασίας που οι κατασκευαστές απελευθερώνουν από σημεία της πλάτης συνήθως μέσο του γυαλιού. Δοκίμασε αυτό με το safe mode μόνο και μόνο για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει κάτι δικό σου. Εγώ να φανταστείς πήγα από galaxy s3 πλαστικό με επεξεργαστή σαν τα τρόλεϊ στο z5c που έχει γυαλί πλάτη και τον 810 snap και τα είδα όλα! Έγραφα και εγώ στα topic βοήθεια βράζει. Το συνήθισα και βασικά έτσι είναι τα περισσότερα πλέον. Μήπως περνάς κάτι σαν αυτό που περασα και εγώ; Μακάρι να μην έχει τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πάρεις κάτι που λαχταρας και να σου βγεί με πρόβλημα.
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Θα στρώσει. Δώστου περιθώριο περίπου μία βδομάδα,με το που το πήρες έγινε και αναβάθμιση με αποτέλεσμα να αλλάξει το λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα