teodoulke Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Κατοχος του Samsung galaxy a5 (2015) το οποιο αρχισε να τα παιζει μετα απο 3χρονια χρησης, αλλαξα σε ενα Le eco le max αλλα και εκεινο τα επαιξε το μικροφωνο και το ακουστικο και κολλαει παρα πολυ οποτε λεω να αγορασω κατι μεχρι 250-300ε μαξ και να το κρατησω μια 3ετια σιγουρα. θελω να αποφυγω τα Κινεζικα γιατι πιστευω ειναι κινητα για 6μηνες με 1 χρονο μαξ μετα την εμπειρια μου με το leeco. Κοιταξα το σαμσονκ a8 (2018) αλλα με τις κριτικες που διαβασα δν αξιζει στα 350ε, ειδα και το sony xperia xa1 ultra αν και πολυ καλες κριτικες με την εμπειρια που ειχα προηουμενα χρονια με sony-ericsson και το σκληρο κολλημα που εχουν θελω να το αποφυγω αν και δν ξερω πλεον πως ειναι τα σονι. Κοιτουσα καποια xiaomi αλλα αυτα που ειδα πολλες αρνητικες για τις καμερες τους ενω εγω θελω το βασικο του κινητου να εχει πολυ καλη ΚΑΜΕΡΑ αν γινετε. Δεν ειμαι φαν των κινητων ωστε να δωσω πολλα λεφτα αλλα ειδα το One plus 5t ενως φιλου και μπορω να πω οτι τρελαθηκα με την καμερα και το κινητο!!!! Στα 300-350ε δυσκολα να το βρω μεταχειρισμενο? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300ε 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb, instagram, messenger 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: min 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οτιδηποτε 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν ξερω τι ειναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ισως Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο εξωτερικο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και μεταχειρισμενο αν αξιζει
cloud13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στο μπατζετ σου μαξιμουμ το one plus 3 θα βρεις μεταχειρισμενο φιλε. Επισης μπορεις να βρεις S7 και G6.
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teodoulke είπε Κατοχος του Samsung galaxy a5 (2015) το οποιο αρχισε να τα παιζει μετα απο 3χρονια χρησης, αλλαξα σε ενα Le eco le max αλλα και εκεινο τα επαιξε το μικροφωνο και το ακουστικο και κολλαει παρα πολυ οποτε λεω να αγορασω κατι μεχρι 250-300ε μαξ και να το κρατησω μια 3ετια σιγουρα. θελω να αποφυγω τα Κινεζικα γιατι πιστευω ειναι κινητα για 6μηνες με 1 χρονο μαξ μετα την εμπειρια μου με το leeco. Κοιταξα το σαμσονκ a8 (2018) αλλα με τις κριτικες που διαβασα δν αξιζει στα 350ε, ειδα και το sony xperia xa1 ultra αν και πολυ καλες κριτικες με την εμπειρια που ειχα προηουμενα χρονια με sony-ericsson και το σκληρο κολλημα που εχουν θελω να το αποφυγω αν και δν ξερω πλεον πως ειναι τα σονι. Κοιτουσα καποια xiaomi αλλα αυτα που ειδα πολλες αρνητικες για τις καμερες τους ενω εγω θελω το βασικο του κινητου να εχει πολυ καλη ΚΑΜΕΡΑ αν γινετε. Δεν ειμαι φαν των κινητων ωστε να δωσω πολλα λεφτα αλλα ειδα το One plus 5t ενως φιλου και μπορω να πω οτι τρελαθηκα με την καμερα και το κινητο!!!! Στα 300-350ε δυσκολα να το βρω μεταχειρισμενο? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300ε 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb, instagram, messenger 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: min 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οτιδηποτε 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν ξερω τι ειναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ισως Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο εξωτερικο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και μεταχειρισμενο αν αξιζει Επίσης και το htc u ultra Μπορείς να βρεις δείγματα φωτογραφιών εδώ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από saruman123
teodoulke Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Tι λετε για αυτο? Αξιζει?
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, teodoulke είπε https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Tι λετε για αυτο? Αξιζει? Καλά βρε αυτό δεν σου είπα!!!
SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Υπάρχει και το Xiaomi Mi Note 3. Εξαιρετικη κάμερα αλλα δεν εχει 800αρα μπαντα (αφορα το 4G μονο καποια σημεια της επαρχιας κυριως). Le Eco κλπ δευτεροτριτες κινέζικες κατασκευές δεν έχουν καμία σχέση με τις εξίσου κινέζικες Xiaomi, Huawei, UTC, Meizu κλπ πολύ αξιόλογες εταιρείες. Τα κινητά τους είναι πια στην ίδια υψηλή κατηγορία κατασκευής και αποδοσης με την Samsung.
teodoulke Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Καλά βρε αυτό δεν σου είπα!!! χαχαχα δεν το ειχα δει! Εχω ξεψυρισει ολο το youtube για το κινητο αν και οι unboxers λενε τα καλυτερα απο κατω στα κομμεντ διαβαζεις τα χειροτερα για την HTC (καλα αυτο δεν με ενδιαφερει ουτως η αλλως ) και στο σκρουτζ εχει πολυ καλες κριτικες! Απλα οταν θελω να κανω μια αγορα θελω να το ψαχνω αρκετα να ξερω οτι δεν εκανα βλακεια που το πηρα! 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Υπάρχει και το Xiaomi Mi Note 3. Εξαιρετικη κάμερα αλλα δεν εχει 800αρα μπαντα (αφορα το 4G μονο καποια σημεια της επαρχιας κυριως). Le Eco κλπ δευτεροτριτες κινέζικες κατασκευές δεν έχουν καμία σχέση με τις εξίσου κινέζικες Xiaomi, Huawei, UTC, Meizu κλπ πολύ αξιόλογες εταιρείες. Τα κινητά τους είναι πια στην ίδια υψηλή κατηγορία κατασκευής και αποδοσης με την Samsung. Κολλαω να δωσω λεφτα για κινεζικο κινητο! Ασε που ακομα δεν εχω δει Κινα με καλη καμερα για αυτο θελω να το αποφυγω απο την στιγμη που ειναι το βασικοτερο που θελω να εχει το κινητο Παντως αν εχετε καποια αλλη προταση ριξτε την εδω
SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teodoulke είπε χαχαχα δεν το ειχα δει! Εχω ξεψυρισει ολο το youtube για το κινητο αν και οι unboxers λενε τα καλυτερα απο κατω στα κομμεντ διαβαζεις τα χειροτερα για την HTC (καλα αυτο δεν με ενδιαφερει ουτως η αλλως ) και στο σκρουτζ εχει πολυ καλες κριτικες! Απλα οταν θελω να κανω μια αγορα θελω να το ψαχνω αρκετα να ξερω οτι δεν εκανα βλακεια που το πηρα! Κολλαω να δωσω λεφτα για κινεζικο κινητο! Ασε που ακομα δεν εχω δει Κινα με καλη καμερα για αυτο θελω να το αποφυγω απο την στιγμη που ειναι το βασικοτερο που θελω να εχει το κινητο Παντως αν εχετε καποια αλλη προταση ριξτε την εδω Η HTC δεν ειναι κινέζικη? Apple, Samsung, Sony, Google οι μοναδικες μη κινεζικες Παρεμπιπτώντος η Xiaomi εχει καλυτερη φημη σαν εταιρεία και απείρως μεγαλύτερη υποστηριξη στις συσκευές της σε σχέση με την UTC που μετα την αγορα εισαι κατα βαση home alone. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από SeNNinhA
teodoulke Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Η HTC δεν ειναι κινέζικη? Apple, Samsung, Sony, Google οι μοναδικες μη κινεζικες Παρεμπιπτώντος η Xiaomi εχει καλυτερη φημη σαν εταιρεία και απείρως μεγαλύτερη υποστηριξη στις συσκευές της σε σχέση με την UTC που μετα την αγορα εισαι κατα βαση home alone. Noμιζα ειναι ταιβανεζικη :/ Πφφφ δεν ξερω ποιο να παρω!!!!
SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, teodoulke είπε Noμιζα ειναι ταιβανεζικη :/ Πφφφ δεν ξερω ποιο να παρω!!!! Ταιβανέζικη ειναι... αλλα η Ταιβάν ανήκει στην Κίνα!!! Ειναι Κίνα.
teodoulke Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Ταιβανέζικη ειναι... αλλα η Ταιβάν ανήκει στην Κίνα!!! Ειναι Κίνα. AΝ το πεις αυτο σε Ταιβανεζο παιζει να σε κανει σουσι γιατι νομιζω εχουν κοντρα οπως εμεις με Σκοπια αλλα στο θεμα μας! ΠΡιν 3 χρονια ειχα ενα σωρο επιλογες τωρα δν εχω επιλογες αν δν δωσω πανω απο 300ε!!!?!
SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Εξαρταται το επιπεδο φωτογραφικης που θελεις. Πριν 3 χρονια οι επιλογες που ειχες δεν εχουν σχεση με τις επιλογες σου σημερα. Υπαρχουν πολλες καλες επιλογες κατω απο τα 300 ευρω αλλα με σαφως χειροτερες καμερες. Οχι κακες. Χειροτερες απλα. Εαν σε ικανοποιουν τοτε πας εκει. Προσωπικα θεωρω οτι καμια φωτογραφικη δεν ειναι πραγματικα καλη εαν την κρινεις με απολυτα κριτηρια φωτογραφικης (σε πιο low light ή πιο δυσκολες φωτογραφικες καταστασεις) οποτε δεν βλεπω τον λογο να ξοδευω τρελα χρηματα μονο για αυτο. Θα συμβιβαστω με μια αποδεκτη καμερα για ενα κινητο σε καλη τιμη. Για τις σωστες φωτο εχω τις φωτογραφικες μου που και αυτες ζοριζονται πολλες φορες. Ποσο μαλλον ενα κινητο.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Για εμένα οι επιλογές σου είναι μεταξύ HTC U ultra και Huawei Mate 10 lite.
teodoulke Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εξαρταται το επιπεδο φωτογραφικης που θελεις. Πριν 3 χρονια οι επιλογες που ειχες δεν εχουν σχεση με τις επιλογες σου σημερα. Υπαρχουν πολλες καλες επιλογες κατω απο τα 300 ευρω αλλα με σαφως χειροτερες καμερες. Οχι κακες. Χειροτερες απλα. Εαν σε ικανοποιουν τοτε πας εκει. Προσωπικα θεωρω οτι καμια φωτογραφικη δεν ειναι πραγματικα καλη εαν την κρινεις με απολυτα κριτηρια φωτογραφικης (σε πιο low light ή πιο δυσκολες φωτογραφικες καταστασεις) οποτε δεν βλεπω τον λογο να ξοδευω τρελα χρηματα μονο για αυτο. Θα συμβιβαστω με μια αποδεκτη καμερα για ενα κινητο σε καλη τιμη. Για τις σωστες φωτο εχω τις φωτογραφικες μου που και αυτες ζοριζονται πολλες φορες. Ποσο μαλλον ενα κινητο. 23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Για εμένα οι επιλογές σου είναι μεταξύ HTC U ultra και Huawei Mate 10 lite. Με τα Huawei δεν ξετρελαθηκα κιολας με οσα εχω δει. Ενας φιλος πηρε προσφατα ενα huwaei νομιζω p10 στα 400+ε και δεν θα εδινα ποτε τοσα για αυτο το κινητο. Το le eco εβγαζε καλυτερες φωτο που το πηρα 200ε και ασχετα που αρχισε να του κολλαει μεσα σε 3-4μηνες και εγω με το galaxy a5 μετα απο 3χρονια και ποτε δν το εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων και αξια 250ε (τοτε) αρχισε να μου κολλαει τωρα. Για αυτο δεν θελω να παρω Κινεζικο, ισως για καποιον που αλλαζει καθε χρονο κινητο επειδη του αρεσουν η ειναι φαν τον κινητων να αξιζει να παιρνει Xiaomi, Huawei κτλ αλλα για εμενα που δεν ειμαι φαν και θελω ενα κινητο για μια 3ετια δν αξιζει πιστευω να παρω κινα.
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Le Eco κλπ δευτεροτριτες κινέζικες κατασκευές δεν έχουν καμία σχέση με τις εξίσου κινέζικες Xiaomi, Huawei, UTC, Meizu κλπ πολύ αξιόλογες εταιρείες. Τα κινητά τους είναι πια στην ίδια υψηλή κατηγορία κατασκευής και αποδοσης με την Samsung. Χωρίς καθόλου υποστήριξη απο μια εταιρεία χρεοκοπημένη. 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Η HTC δεν ειναι κινέζικη? Apple, Samsung, Sony, Google οι μοναδικες μη κινεζικες Παρεμπιπτώντος η Xiaomi εχει καλυτερη φημη σαν εταιρεία και απείρως μεγαλύτερη υποστηριξη στις συσκευές της σε σχέση με την UTC που μετα την αγορα εισαι κατα βαση home alone. Γιατί είσαι home alone? Το πηγαίνεις Arvato και από κει Ιταλία. Δηλαδή αν έπαιρνε OnePlus πάλι το ίδιο θα έλεγες? 3 ώρες πριν, teodoulke είπε χαχαχα δεν το ειχα δει! Εχω ξεψυρισει ολο το youtube για το κινητο αν και οι unboxers λενε τα καλυτερα απο κατω στα κομμεντ διαβαζεις τα χειροτερα για την HTC (καλα αυτο δεν με ενδιαφερει ουτως η αλλως ) και στο σκρουτζ εχει πολυ καλες κριτικες! Απλα οταν θελω να κανω μια αγορα θελω να το ψαχνω αρκετα να ξερω οτι δεν εκανα βλακεια που το πηρα! Κολλαω να δωσω λεφτα για κινεζικο κινητο! Ασε που ακομα δεν εχω δει Κινα με καλη καμερα για αυτο θελω να το αποφυγω απο την στιγμη που ειναι το βασικοτερο που θελω να εχει το κινητο Παντως αν εχετε καποια αλλη προταση ριξτε την εδω Το mi note 3 είναι το καλύτερο στην μεσαία κατηγορία με την καλύτερη κάμερα. https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-note-3-exceptional-images-bells-whistles/ Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.5 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα