Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, andialimuci είπε

Παιδιά ,έγιναν τα τελευταία updates των windows 10pro kai κατέβηκε σωστά το software του adrenaline 18.5.1 και δούλεψε κανονικά ,έβαλα το λολ και σε high ρυθμίσεις είναι στα 140-150 fps , μιλάμε έπαθα πλάκα ,,, τελικά άξιζε τα λεφτά του ο επεξεργαστής αυτός ,άλλη αίσθηση του gaming ,ευχαριστώ όλους αλάνια μου που ασχοληθηκατε ❤️

andialimuci μιας και εχεις τον 2400 μπορείς όποτε εχεις χρόνο να κατεβάσεις το world of tanks και να μου πεις πως τα παει στο συγκεκριμένω παιχνίδι μιας και ενδιαφέρεται ένας φίλος μου, μην μου βάζετε βιντεάκια απο YouTube 

• Like 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε fp84 ,σαφώς φίλε μου θα το κατεβάσω ,θα βγάλω και screenshoot gia να δούμε τΑ φπς :D :D

Επεξ/σία από andialimuci
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, andialimuci είπε

Παιδιά ,έγιναν τα τελευταία updates των windows 10pro kai κατέβηκε σωστά το software του adrenaline 18.5.1 και δούλεψε κανονικά ,έβαλα το λολ και σε high ρυθμίσεις είναι στα 140-150 fps , μιλάμε έπαθα πλάκα ,,, τελικά άξιζε τα λεφτά του ο επεξεργαστής αυτός ,άλλη αίσθηση του gaming ,ευχαριστώ όλους αλάνια μου που ασχοληθηκατε ❤️

Tα λεφτά της κάρτας γραφικών που ηθελες να αγοράσεις.... να τους δώσεις και ασε τα ευχαριστώ 😋

Δημοσ.
16 ώρες πριν, andialimuci είπε

Εχεις ένα πολύ δυνατό και πολύ καλό SOC που θα το ευχαριστηθεί για κάθε χρήση φίλε μου.

Να το χαίρεσαι.  Για τα χρήματά του καλύτερο δεν υπάρχει.

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απλά μακριά από ryzen bottleneck ο ryzen 5 1600x  στη 1080 Πόλα fps drop παιδιά αλήθεια λέω μην κάνετε το ίδιο λάθος απλώς δώστε 100 ευρώ παραπάνω και πάρτε ένα ι5 ιντελ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikosgiannos είπε

Απλά μακριά από ryzen bottleneck ο ryzen 5 1600x  στη 1080 Πόλα fps drop παιδιά αλήθεια λέω μην κάνετε το ίδιο λάθος απλώς δώστε 100 ευρώ παραπάνω και πάρτε ένα ι5 ιντελ 

διαβαζεις τι λεει το νημα ,ή γραφεις για να μεγαλωνει ο αριθμος των Post σου?

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nikosgiannos είπε

Οκ συγνώμη δεν είμαι ούτε σπαμερ ούτε τρολ απλώς ξενέρωσα με την αγορά μ και απλώς δεν θέλω να κάνουν το ίδιο λάθος άτομα που παίζουν fps gaming το αφήνω εδώ το θέμα τι λόγο έχω να το κάνω αυτό δείτε έχω βάλει τα κομμάτια μ γειά πούλημα γειά σας και πάλι συγνώμη γειά την αναστάτωση 

Εγώ που έχω τον 2600 πάντως και με 1 DIMM RAM και με 580 μια χαρά παίζω PUBG. 

Δημοσ.

Ιδες φίλε μ αυτό λέω τόση ώρα ότι με λοω  κάρτες γραφικών δεν έχει θέμα αλλά άμα είχες μια 1080 θα είχες θέμα και μια χαρά παίζω αλλά όταν έβαλα την κάρτα γραφικών μ στο pc ενως φίλου με Ι 5 9600κ καμία σχέση ναι παίζεις 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nikosgiannos είπε

im-thrilled-please.jpg

Δημοσ.

Comple έπαιζε δηλαδή είναι το ίδιο ο 2600 με τον ι5 9600κ αυτό μ λες? Μάλλον δεν είχες και κάτι άλλο γειά να συγκρίνεις εγώ δεν είπα ότι δεν παίζει Comple είπα ότι δεν είναι το ίδιο καλή και απλά δεν συνγρινετε με ιντελ αυτό όχι ότι δεν παίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι είχα και το τι δεν είχα ασε να το ξέρω εγώ. Ήρθες εδώ να χαλασεις το φόρουμ με τις φαντασιώσεις σου. Είπες αυτό που ήθελες, ακουστηκες, πάμε παρακάτω. Δεν έχεις επιχειρήματα για να ακουστείς. Και ο 9600Κ είναι κάκιστη αγορά, αν όντως την έκανες, περαστικά. 2600Χ με RAM των 180€ πλέον Samsung B-Die είναι το απόλυτο VFM. Όσο για τη 1080 που αναφέρεις, καλως όρισες στην εποχή των Vega, Navi & RTX. Και αν ήξερες για τι πράγμα μιλάς θα κουμπωνες Vega 64 στον 2600, θα έκανες και ένα OC στα 4GHz και δε θα μας έλεγες εδώ θεωρίες φαντασίας.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...