fourth Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ο κύριος router μου είναι ένας TG788vn v2. Μπορώ να συνδέσω τον παλιό μου Sagem ασύρματα στον TG788vn v2 και μετά αυτός (ο Sagem) να λειτουργεί ως access point για ethernet σύνδεση με PS3;
jkoukos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Όχι. Τα modem/router δεν έχουν δυνατότητα να δουλέψουν ως ασύρματοι clients, δηλαδή να λαμβάνουν ασύρματα και να μοιράζουν ενσύρματα. To ανάποδο μπορούν να κάνουν, δηλαδή να λαμβάνουν ενσύρματα και να μοιράζουν ενσύρματα και ασύρματα. 1
fourth Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Οπότε θα χρειαστεί να αγοράσω κάποιο access point; Πάντως το μάτι μου έχει πέσει σε ασύρματη σύνδεση μεταξύ δύο routers που να ενώνουν δύο ενσύρματα δίκτυα. Μήπως οι νεότεροι router το κάνουν;
jkoukos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Κάποια (όχι όλα) WiFi Router έχουν τέτοια δυνατότητα. Το Sagem όμως δεν είναι WiFi Router αλλά modem/router (ή αλλιώς DSL Router). Θα χρειαστείς οποιοδήποτε κανονικό Access Point γι' αυτή την δουλειά. 1
fourth Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, jkoukos είπε Θα χρειαστείς οποιοδήποτε κανονικό Access Point γι' αυτή την δουλειά. Χίλια ευχαριστώ! Κάποια οικονομική πρόταση; Αυτό θα κάνει; https://www.skroutz.gr/s/7461708/MikroTik-hAP-lite-RB941-2nD-TC.html
jkoukos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Αυτό είναι κανονικό router και μάλιστα με πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, διότι τα Mikrotik δεν είναι Plug & Play, αλλά για την ρύθμισή τους απαιτούν αρκετές γνώσεις εκ μέρους του χρήστη. 1
fourth Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Γι αυτόν θα πάω τελικά. https://www.msystems.gr/index.php?category=1820&product=17471
jkoukos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μια χαρά είναι. Το πόσο καλά θα παίξει, εξαρτάται την εγκατάσταση, τα τυχόν εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ των 2 σημείων και τα γειτονικά ασύρματα δίκτυα.. Στις ασύρματες συνδέσεις τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική έχοντας τα δικά της θέματα να λύσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα