Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δουλέψει το usb με τα 7αρια. Δεν έχουν οδηγούς, ακόμα και οι θύρες usb2 είναι στη πραγματικότητα usb3 emulated σαν usb2. 

Η βάζεις 10αρια η φτιάχνεις image των 7 με τους οδηγούς που χρειάζονται. Η asrock έχει ειδικό tool για αυτή τη δουλειά http://www.asrock.com/microsite/Win7Install/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αν είναι να περάσω τα 10αρια μήπως φτιάξει το πρόβλημα. Όταν πάω δηλαδή να κάνω καινούργια εγκατάσταση τα windows 10 στον νέο SSD θα μου λειτουργήσουν οι θύρες USB για πληκτρολόγιο και ποντίκι χωρίς να κάνω κάποια άλλη ενέργεια;

Επεξ/σία από silve
Δημοσ.

Ναι θα λειτουργήσουν κανονικά. Απλά γύρισε σε default ότι ρύθμιση σχετικά με τις usb έχεις πειράξει στο bios. 

• Like 1
Δημοσ.

και αμα θες αφου μπεις αν πανε ολα καλα κατεβασε και το stardock 8 να εχεις το start menu τον windows 7 αν σε χαλαει απο τα 10αρια...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για την βοήθεια. Έβαλα τα Windows 10 τελικά και δουλεύουν όλα μια χαρά.

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα..  Έβαλα μητρική Asus Rog strix e game και σε δεύτερο ssd είχα windows 7 και ενώ ανοίγει κανονικά όλα δεν δουλεύει ποντίκι και πληκτρολόγιο..  Ότι και εάν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τίποτα.  Έβαλα στην μητρική θύρα USB 2 που έχει φισακι που βγάζει USB 2 και πάλι τίποτα..  Ενώ μόλις το ανοίγω βγάζει εγκατάσταση συσκευής USB πάλι τίποτα..  Έβαλα ασύρματο ενσύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι τίποτα.  Με το power button κάνει τερματισμό κανονικά.  Όλα φαίνεται να λειτουργούν εκτός από ποντίκι πληκτρολόγιο..  Έχω τα windows τα 10 σε m2 λειτουργεί κανονικά όλα..  Όμως το πρόβλημα είναι ότι για εγκατάσταση ψηφιακής υπογραφής χρειάζεται Internet Explorer 10..  Ούτε καν 11.  Το υπουργείο είναι πολύ πίσω και δεν μπορώ να φτιάξω καινούργιες πλέον ψηφιακές υπογραφές. Επειδή πρέπει να έχω Internet Explorer 10. Καμία ιδέα πως θα παίξει ποντίκι ή πρέπει να τα βάλω σε καμία μητρική πιο παλιά..  Με την προηγούμενη μητρική εννοείται ότι δουλεύει μια χαρά..  Ευχαριστώ για την οποία βοήθεια 

Δημοσ.

Καλημέρα, μήπως να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα VM Win 7 με VMWare Workstation πχ; Εγώ έτσι τα κατάφερα όταν μπλέχτηκα με τις υπογραφές... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...