Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Λόγω του ότι η παλιά μου τηλεόραση (SONY BRAVIA 32") μου κάνει κάτι περίεργα μαζι με το αποκοδικοποιητή σκέφτομαι μήπως πάω σε κανούργια. Το budget είναι max 300€ .Λόγω χρημάτων πάω πάλι σε 32άρα.Με ενδιαφέρει full HD, DVB-T2 και θα ήθελα smart κυρίως λόγω netflix και κανα browsing.

Καμιά  πρόταση.Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα η Toshiba 32L3763DG η την LG 32LJ610V

Αν μπορείς να  δώσεις κάτι παραπάνω πάς σε Samsung UE32M5570 που ίσως να είναι και η καλύτερη στίς 32'' 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αν μπορείς να  δώσεις κάτι παραπάνω πάς σε Samsung UE32M5570 που ίσως να είναι και η καλύτερη στίς 32'' 

Συμφωνώ με τον φιλο. 

Samsung πιστεύω είναι μια καλύτερη επιλογή. 

Αλλά δεν βγαίνεις και η lg είναι τίμια επιλογή 

Επεξ/σία από alprio
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 8:41 ΠΜ, alprio είπε

Συμφωνώ με τον φιλο. 

Samsung πιστεύω είναι μια καλύτερη επιλογή. 

Αλλά δεν βγαίνεις και η lg είναι τίμια επιλογή 

Στις 5/12/2018 στις 2:22 ΠΜ, ELMastas είπε

Σας ευχαριστω πολύ/Μηπως να μάζευα χρήματα και να πάρω αυτή https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue40mu6102-40-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158226.

Ισώς σε καμια προσφορά της κάποια φάση

Δημοσ.

Κοίτα εγώ θα πήγαινα σε αυτήν είναι τίμια όπως είπε πιο πάνω ο φίλος ήδη έχουν πέσει αρκετά και τώρα με την περίοδο εκπτώσεων δεν νομίζω να την βρείς πολύ χαμηλότερα,να ξέρεις εδω τα μαγαζιά όπως ίσως έχεις καταλάβει βάζουν ίδιες τιμές δηλ έκπτωση 499 απο 640 στήν MU6400 θα βρείς ακρίβώς την ίδια τιμή σε όλα τα γνωστα μαγαζιά (public,media markt, plaisio κλπ)

Εγώ πάντος συνιστώ αφού θα πάρεις που θα πάρεις νέα τηλεόραση,ας δώσεις κάτι ακόμα και να είναι 4Κ να είσαι και λίγο "Future proof " μπάς και φιλοτιμηθούν να έρθουν και τίποτα οπτικές η να ανεβάσουν και την ποιότητα τα δικά μας κανάλια :D

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ όλος για τις απαντησεις.Μακαρι να μπορουσα να βαλω κατι παραπανω αλλα δεν.Και αυτη την samsung δεν θα την παρω ακομα.Παρεπιμπτωντος full ultra hd 4k την αναφερουν και αυτη

Το θέμα μου είναι αν αξιζει να δώσω τόσα χρήματα για μια τηλεόραση smart όταν διαβάζω ότι πολλες smart σέρνονται και δεν βλέπεις και υπότιτλους στο netflix.Δεν ξερω αν ισχύει.

Δημοσ.

Αν είναι καινούργια η τηλεόραση,θα βλέπεις υπότιτλους στο netflix,επίσης καλύτερα να πάρεις τη 40αρα,όχι λόγω 4κ,αλλά μεγέθους.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε δώσε 50 ευρώ παραπάνω  και πάρε αυτη απο τις αγγελίες (καινούργια λέει  είναι) την έχω,έχει VA πανελ 4κ και δεν θα βρεις καλύτερη εικόνα(οι lg δεν πλησιάζουν καν ).και εδώ που τα λέμε 32 ιντσες ειναι πολύ μικρή,εγώ την έχω στο υπνοδωμάτιο στα 2 μετρά και τώρα μου φαίνεται μικρή.(ήθελα την 43ρα άλλα δεν εχει va πανελ)

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.

Εγω στο δωμάτιο ξεκίνησα με 40. Και έφτασα στις 55. Όποτε καλύτερα πάρε κάτι μεγαλύτερο αν έχεις χώρο να την βάλεις. 

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα μαζεψω και καποια φαση θα παρω μια από τις 2 40"αρες.Θα αγοραστει με τιμολόγιο οπότε δεν θα αγορασω απο αγγελια.Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...