Vellis.A Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω επεξεργαστή,πρέπει μετά να ξαναπεράσω τα windows και γενικότερα τι πρέπει να κάνω μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Vellis.A είπε θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω επεξεργαστή,πρέπει μετά να ξαναπεράσω τα windows και γενικότερα τι πρέπει να κάνω μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς Αν αλλάξεις επεξεργαστή + μητρική ξεκινάς από την αρχή = νέα εγκατάσταση. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να πεις λίγα λόγια παραπάνω για το τι έχεις και τι θέλεις να πετύχεις.
Vellis.A Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Βασικα θελω καποια στιγμη να βαλω τον ryzen 5 1600 εχω μια asus prime b350mk και δεν σκεφτομαι να την αλλαξω
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 δλδ εχεις αλλο ryzen και θες να βαλεις καλυτερο ...οποτε λογικα δεν χρειαζεται τπτ..απλα αλλαζεις επεξεργαστη...
3DJIN Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 τιποτα απλα αλλαζεις cpu και κανεις load safe defaults στο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα