glix Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καλησπερα , Σκεφτομαι για κινητο περιπου στα ~300. Κυρια χρηση θα ειναι Internet , Games ( Hearthstone ) και 5-10 φωτο που βγαζω τον μηνα. 1η επιλογη ειναι τα νεα Moto g6 και g6 Plus απο Amazon.de , απλα δεν υπαρχουν πολλες γνωμες για να ειμαι 100% σιγουρος καθως ειναι πολυ προσφατα κινητα (το g6 ερχεται 16 μαιου Ευρωπη) Επιπλεον βλεπω και τα Mi note 2 (Gearbest EE warehouse ) και Huawei mate10 Lite (Amazon.de) Αξιζει λετε απ την αλλη , να περιμενω κανεναν μηνα για καμια καλυτερη προσφορα ? Το κινητο θα αγοραστει απο ΕΕ Warehouse ( πχ Gearbest ) ή απ το Γερμανικο Αμαζον . Ευχαριστω.
ziaba Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Νομίζω καλύτερα να συμπληρώσεις την φορά θες μπαταρία, κάμερα, dual δεν ξέρω τι άλλο για να σου προτείνουμε
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, glix είπε Καλησπερα , Σκεφτομαι για κινητο περιπου στα ~300. Κυρια χρηση θα ειναι Internet , Games ( Hearthstone ) και 5-10 φωτο που βγαζω τον μηνα. 1η επιλογη ειναι τα νεα Moto g6 και g6 Plus απο Amazon.de , απλα δεν υπαρχουν πολλες γνωμες για να ειμαι 100% σιγουρος καθως ειναι πολυ προσφατα κινητα (το g6 ερχεται 16 μαιου Ευρωπη) Επιπλεον βλεπω και τα Mi note 2 (Gearbest EE warehouse ) και Huawei mate10 Lite (Amazon.de) Αξιζει λετε απ την αλλη , να περιμενω κανεναν μηνα για καμια καλυτερη προσφορα ? Το κινητο θα αγοραστει απο ΕΕ Warehouse ( πχ Gearbest ) ή απ το Γερμανικο Αμαζον . Ευχαριστω. Πάρε το Xiaomi mi6 από το Banggood στα 295€
glix Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις . Καμια αποψη για το Honor 9 στα 279ε απο Αμαζον.de? https://www.amazon.de/Honor-Smartphone-Display-Speicher-Android-schwarz/dp/B072KR2Z4J/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1525956497&sr=1-1&keywords=honor+9 2 ώρες πριν, papafigos84 είπε To mate 10 lite νομιζω το εχει 249 η wind. Ειμαι εξωτερικο και δεν θα μπορεσω να το παρω απο Ελλαδα. Γι αυτο και κοιταζω μονο απο Ευρωπη και εξωτερικο .
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, glix είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις . Καμια αποψη για το Honor 9 στα 279ε απο Αμαζον.de? Εγώ δεν θα πω τίποτα....δες εσύ εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-9-l09-4gb-64gb,xiaomi-mi6-4gb-64gb Υ.Γ να κοιτάς με επεξεργαστή snapdragon μίας και το θες και για παιχνίδια.
glix Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ δεν θα πω τίποτα....δες εσύ εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-9-l09-4gb-64gb,xiaomi-mi6-4gb-64gb Υ.Γ να κοιτάς με επεξεργαστή snapdragon μίας και το θες και για παιχνίδια. Μαζι σου σε αυτο , απλα δεν μπορω να το βρω καπου απο ευρωπαικη αποθηκη κοντα στην τιμη που θελω . Τωρα εαν ειναι να περιμενω απο κινα 20 μερες , μπορει να πεσει και στο αμαζον απο ευρωπη.
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, glix είπε Μαζι σου σε αυτο , απλα δεν μπορω να το βρω καπου απο ευρωπαικη αποθηκη κοντα στην τιμη που θελω . Τωρα εαν ειναι να περιμενω απο κινα 20 μερες , μπορει να πεσει και στο αμαζον απο ευρωπη. Μα το Banggood που σου προτείνω δεν περνάει τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα