Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , 

Σκεφτομαι για κινητο περιπου στα ~300.

Κυρια χρηση θα ειναι Internet , Games ( Hearthstone ) και 5-10 φωτο που βγαζω τον μηνα.

1η επιλογη ειναι τα νεα Moto g6 και g6 Plus απο Amazon.de , απλα δεν υπαρχουν πολλες γνωμες για να ειμαι 100% σιγουρος καθως ειναι πολυ προσφατα κινητα (το g6 ερχεται 16 μαιου Ευρωπη) 

Επιπλεον βλεπω και τα Mi note 2 (Gearbest EE warehouse )  και Huawei mate10 Lite (Amazon.de)

Αξιζει λετε απ την αλλη , να περιμενω κανεναν μηνα για καμια καλυτερη προσφορα ? 

Το κινητο θα αγοραστει απο ΕΕ Warehouse ( πχ Gearbest ) ή απ το Γερμανικο Αμαζον . 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω καλύτερα να συμπληρώσεις την φορά θες μπαταρία, κάμερα, dual δεν ξέρω τι άλλο για να σου προτείνουμε 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, glix είπε

Καλησπερα , 

Σκεφτομαι για κινητο περιπου στα ~300.

Κυρια χρηση θα ειναι Internet , Games ( Hearthstone ) και 5-10 φωτο που βγαζω τον μηνα.

1η επιλογη ειναι τα νεα Moto g6 και g6 Plus απο Amazon.de , απλα δεν υπαρχουν πολλες γνωμες για να ειμαι 100% σιγουρος καθως ειναι πολυ προσφατα κινητα (το g6 ερχεται 16 μαιου Ευρωπη) 

Επιπλεον βλεπω και τα Mi note 2 (Gearbest EE warehouse )  και Huawei mate10 Lite (Amazon.de)

Αξιζει λετε απ την αλλη , να περιμενω κανεναν μηνα για καμια καλυτερη προσφορα ? 

Το κινητο θα αγοραστει απο ΕΕ Warehouse ( πχ Gearbest ) ή απ το Γερμανικο Αμαζον . 

Ευχαριστω.

Πάρε το Xiaomi mi6 από το Banggood στα 295€

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις . 

Καμια αποψη για το Honor 9 στα 279ε απο Αμαζον.de?

https://www.amazon.de/Honor-Smartphone-Display-Speicher-Android-schwarz/dp/B072KR2Z4J/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1525956497&sr=1-1&keywords=honor+9

2 ώρες πριν, papafigos84 είπε

To mate 10 lite νομιζω το εχει 249 η wind.

Ειμαι εξωτερικο και δεν θα μπορεσω να το παρω απο Ελλαδα.
Γι αυτο και κοιταζω μονο απο Ευρωπη και εξωτερικο . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, glix είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις . 

Καμια αποψη για το Honor 9 στα 279ε απο Αμαζον.de?

Εγώ δεν θα πω τίποτα....δες εσύ εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-9-l09-4gb-64gb,xiaomi-mi6-4gb-64gb

Υ.Γ να κοιτάς με επεξεργαστή snapdragon μίας και το θες και για παιχνίδια.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εγώ δεν θα πω τίποτα....δες εσύ εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-9-l09-4gb-64gb,xiaomi-mi6-4gb-64gb

Υ.Γ να κοιτάς με επεξεργαστή snapdragon μίας και το θες και για παιχνίδια.

Μαζι σου σε αυτο , απλα δεν μπορω να το βρω καπου απο ευρωπαικη αποθηκη κοντα στην τιμη που  θελω .
Τωρα εαν ειναι να περιμενω απο κινα 20 μερες , μπορει να πεσει και στο αμαζον απο ευρωπη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, glix είπε

Μαζι σου σε αυτο , απλα δεν μπορω να το βρω καπου απο ευρωπαικη αποθηκη κοντα στην τιμη που  θελω .
Τωρα εαν ειναι να περιμενω απο κινα 20 μερες , μπορει να πεσει και στο αμαζον απο ευρωπη.

Μα το Banggood που σου προτείνω δεν περνάει τελωνείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...