Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, διαπίστωσα ότι η γραμμή μου δεν ανταποκρίνεται στην ταχύτητα που αναγράφει ότι συγχρονίζει το router που δεν είναι μεν σπουδαία (11Mbps), αλλά όλα σέρνονται πάρα πολύ, από downloads μέχρι απλά να ανοίξω το facebook.

Χρησιμοποιώντας force encryption σε torrent κατάφερα να πιάσω μια ταχύτητα πιο κοντά σε αυτή που αναφέρει το ρουτερ ενώ βάζοντας και vpn στον browser άρχισαν όλα να δουλεύουν ομαλά.

Είμαι απίστευτα εξοργισμένος με το γεγονός ότι με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να βρω το δίκιο μου. Να φύγω δεν παίζει είμαι μόλις μερικούς μήνες με 2ετές συμβόλαιο.

Μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία ή να τους αναγκάσω με κάποιον τρόπο να σταματήσουν να με κόβουν;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κολλητοί κοντεύουμε να γίνουμε με τον τεχνικό, αφού έπρεπε να πιάνει 15-16 λόγο περιοχής...

Το speedtest μου δίνει 8 με 9MBps, το torrent χωρίς force encryption γράφει 200-300kbps, με encryption φτάνει το 1Mbps, το θέμα είναι όμως ότι άσχετα με τις ταχύτητες που γράφει το απλό browsing σέρνεται αν δεν βάλω vpn.

Από ότι γνωρίζω αυτό δείχνει ότι ο ISP σε κόβει, αφού το encrypted traffic δεν το πιάνουν τα φίλτρα που βάζει.

Δημοσ.

Το encryption στο upload-download ειναι ουτως ή αλλως απαραιτητο κατ' εμε. βεβαια και παλι μπορει να σε καταλαβει και να σε μειωσει αμα θελει απο τις πολλες συνδεσεις. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ριξεις τις ταυτοχρονες συνδεσεις κατω απο 100 ετσι ωστε να του φυγει η υποψια.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει στο torrent, εδώ λέμε για τρελό κόψιμο ακόμα και στο να μπαίνω στο facebook ή να κατεβάζω κάτι από ftp.

Δημοσ.

Kαι το vpn στο browser σε βοηθαει δλδ? Επειδη δε θαπρεπε. Παλι θαπρεπε να σε κοβει. Απαξ και σε κοβει γενικως, οτι και να βαλεις. παλι θα σε κοβει.

Δημοσ.

Έκανες Μέγα λάθος που πήγες στη Wind

Βέβαια τώρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί η σύμβαση σου λέει  "έως" οπότε και ένα να πιάνεις πάλι μέσα είναι

Καλύπτεσαι μονο αν δεν έχεις καθόλου υπηρεσίες, σε ολα τα αλλα είσαι ξεκρέμαστος.

• Like 1
Δημοσ.

Η wind ειναι η πρωτη αν θυμαμαι που σε κοβει και απο sites αλλα αυτο που του χουν βαλει φιλτρο σε traffic σημαινει  καθεστως bigbrother σηκω και φυγε απο κει γιατι δε ξερεις τι θα σου βγαλουν

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, Damachi said:

Η wind ειναι η πρωτη αν θυμαμαι που σε κοβει και απο sites αλλα αυτο που του χουν βαλει φιλτρο σε traffic σημαινει  καθεστως bigbrother σηκω και φυγε απο κει γιατι δε ξερεις τι θα σου βγαλουν

Εδώ και σχεδόν 5 χρόνια σε VDSL πάντως δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

E καλα αυτο δε σημαινει οτι το κανει σε ολη την Ελλαδα. Μπορει να το κανει μεμονωμενα αν εχει θεματα και χρειαζεται αναβαθμιση.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, M@dB0x said:

E καλα αυτο δε σημαινει οτι το κανει σε ολη την Ελλαδα. Μπορει να το κανει μεμονωμενα αν εχει θεματα και χρειαζεται αναβαθμιση.

Αν δεν το κάνει παντού, τότε μπορεί να σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη περιοχή (ή περιοχές) είναι "μπουκωμένη" και μπορεί να μην είναι "throttling" (επίτηδες)...

Δημοσ.

Ναι αλλα ειπε οτι με 2 κινησεις του φτιαχνει καπως. Τι πιθανοτερο ειναι να κανει shapping ακριβως επειδη ειναι μπουκωμενο το σηνειο εκει.

Δημοσ.

Με ποιον μαγικό τρόπο λύνεται το θέμα με VPN και δεν ισχύει και σ' αυτό το ίδιο;

Επειδή θεωρώ κατά μεγάλο ποσοστό (και δεν πρέπει να πέφτω καθόλου έξω) ότι κόφτης δεν παίζει, προσωπικά θα έκανα δοκιμή στον υπολογιστή με κάποια live διανομή Linux. Αα και φυσικά μιλάμε πάντα για ενσύρματη σύνδεση, διότι αν αναφερόμαστε σε ασύρματη αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

Όχι, δεν λέω αυτό, αλλά ότι μπορεί να είναι θέμα συσκευής ή/και θέμα ρυθμίσεων του λειτουργικού. Και φυσικά στην ασύρματη επικοινωνία παίζουν ρόλο πολλά ακόμη πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...