Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, karaLRS είπε

τόσα ξέρεις τόσα λες

Δηλαδή οι έμπειροι και καλοί πάνε με 160?

Για πες μας δηλαδή εσύ που ξερεις.

Δημοσ.
On 11/5/2018 at 16:42, Heybro said:

Ειναι η λεπτη γραμμη στα χιλιομετρα στροφες που βγαινουν ανετα με καποιο μεταφορικο μεσο και απο εκει και πανω φτυνει βενζινη για να βγαλει τα επομενα. Παντου γινεται αυτο. Το να βαλεις χιλια προστιμα ναι ειναι καλο σε χωρες οπως στην Ελλαδα που αρκετοι κανουν του κεφαλιου τους. Το Πασχα σε καθε διασταυρωση ειχε και απο μια αστυνομια. Ποιος ξερει ποσα εβγαλαν παλι απο τον κοσμο που δεν εχει να φαει. 

επειδη εχει χαθει το φιλοτιμο το προστιμο ειναι ενας τροπος οπως και στο εξωτερικο για να κανεις τον αλλον να βαλει μυαλο.βλεπε εξωτερικες με καμερες πανω απο φαναρια ποιος περναει με κοκκινο,ποιος τρεχει.εδω βεβαια δυστυχως προστιμο πεφτει μονο οταν εχουν αναγκη τα ταμεια οποτε ειναι εισπρακτικο μεσο και επισης οι μισες κλησεις παιζει να ειναι παρανομο παρκαρισμα που ειναι το μονο ευκολο.αφηνεις την κληση και φευγεις.ουτε να τσακωθεις με τον οδηγο ουτε αλκοτεστ ουτε τιποτα.οποτε σπανια βλεπεις αλκοτεστ που αν ηθελαν θα την εστηναν εξω απο bar/club και θα εκαναν ελεγχους.

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα!
θα ηθελα να ρωτησω,
Ενας νεος 20-25 ετων με μισθο 700-800 ευρω ο οποιος εχει να ταισει τον ευατο του αποκλειστικα...ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε γατια ουτε ουτε..δε θα μπορουσε να συντηρησει και να φορολογειται χωρις προβλημα ενα 2λιτρο αυτοκινητο του 2005 πχ?
ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους ασχοληθουν και απαντησουν! ^_^

Δημοσ.
4 hours ago, Xrhsths1 said:

Καλησπερα!
θα ηθελα να ρωτησω,
Ενας νεος 20-25 ετων με μισθο 700-800 ευρω ο οποιος εχει να ταισει τον ευατο του αποκλειστικα...ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε γατια ουτε ουτε..δε θα μπορουσε να συντηρησει και να φορολογειται χωρις προβλημα ενα 2λιτρο αυτοκινητο του 2005 πχ?

Κοστος απλα να κάθετε, βγαίνει 80-90ευρώ τον μήνα, σήμα δλδ και ασφάλειες.
Χωρις βενζίνη και τυχόν ζημιές/αλλαγή σε αναλώσιμα.
Φορολογικά αν το καλύπτεις θα πρέπει να ρωτήσεις τον λογιστή σου, κάπου 4400-4500ευρώ έχει τεκμήριο τον χρόνο. Αν δεν το καλύπτεις απλα πληρώνεις λιγο παραπάνω φορο / ΄΄προστιμο΄΄
 για το ποσο που έχεις υπερβεί στα τεκμήρια σου, κάπου 20% του ποσού που ξεπερνάς. Δεν τα γνωρίζω καλα, ρωτα τον λογιστη σου ή να σου πουν άλλοι εδω.

με 700-800ευρω μισθο αν νοικιάζεις σπίτι, δεν θα το έκανα ούτε για αστείο.
Ετοιμάσου να κάνεις θυσίες σε άλλα πράγματα, αν εισαι οριάκα με τα χρήματα. 
Ολα ειναι θεμα προτεραιοτήτων δικών σου...
Τελος, χονδρικα, αν κάνεις πολλα ΧΛΜ καλύτερα παρε κάτι πιο οικονομικό/λιγοτερα κυβικα κτλ. 

Τι αμαξι κοιτας btw?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xrhsths1 είπε

Καλησπερα!
θα ηθελα να ρωτησω,

Εάν τα λοιπά έξοδα σπίτι - φαί -  πλύσιμο κ.λ.π. τα καλύπτει ο μπαμπάς και η μαμά ναι με τα 1000.:P

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 5:35 ΠΜ, alx301 είπε

Κοστος απλα να κάθετε, βγαίνει 80-90ευρώ τον μήνα, σήμα δλδ και ασφάλειες.
Χωρις βενζίνη και τυχόν ζημιές/αλλαγή σε αναλώσιμα.
Φορολογικά αν το καλύπτεις θα πρέπει να ρωτήσεις τον λογιστή σου, κάπου 4400-4500ευρώ έχει τεκμήριο τον χρόνο. Αν δεν το καλύπτεις απλα πληρώνεις λιγο παραπάνω φορο / ΄΄προστιμο΄΄
 για το ποσο που έχεις υπερβεί στα τεκμήρια σου, κάπου 20% του ποσού που ξεπερνάς. Δεν τα γνωρίζω καλα, ρωτα τον λογιστη σου ή να σου πουν άλλοι εδω.

με 700-800ευρω μισθο αν νοικιάζεις σπίτι, δεν θα το έκανα ούτε για αστείο.
Ετοιμάσου να κάνεις θυσίες σε άλλα πράγματα, αν εισαι οριάκα με τα χρήματα. 
Ολα ειναι θεμα προτεραιοτήτων δικών σου...
Τελος, χονδρικα, αν κάνεις πολλα ΧΛΜ καλύτερα παρε κάτι πιο οικονομικό/λιγοτερα κυβικα κτλ. 

Τι αμαξι κοιτας btw?

καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση :D 
ειμαι 22 χρονων οποτε δε με κοβω να νοικιαζω μονος μου...τουλαχιστον μεχρι να αλλαξω μυαλα
τα εξοδα μου ειναι καθαρα το τι καταναλωνω για τον εαυτο μου πλην καποιες μικρες υποχρεωσεις του σπιτιου που εχω παρει πανω μου (1-2 λογαριασμοι) 
το αυτοκινητο θα ναι καθαρα για ευχαριστηση δικη μου και ταξιδια ανα αρεά διαστηματα επειδη εχουμε 2ο αμαξι (μουλαράμαξο) 1000ρι micra k11
για ep3 type r κοιταω ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mx5 αν μπορείς να συγκρατησεις τον εαυτό σου και δεν πεσεις σε καμια  κολώνα, αλλιως πάρε ενα fiat grandepunto, ή fiesta. 

Παντως το civic και type r κακος συνδυασμος

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Mx5 αν μπορείς να συγκρατησεις τον εαυτό σου και δεν πεσεις σε καμια  κολώνα, αλλιως πάρε ενα fiat grandepunto, ή fiesta. 

Παντως το civic και type r κακος συνδυασμος

χωρις παρεξηγηση αλλα αμα ειναι να απορριψω το type r για να παρω fiat η ford προτιμω να κρατησω το micra του 97 της μανας μου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν εννοεί μάλλον το απλό fiesta αλλά το 2λιτρο.

Πόσα σκέφτεσαι να δώσεις για το τάπερ για να δούμε εάν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές  ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Xrhsths1 είπε

χωρις παρεξηγηση αλλα αμα ειναι να απορριψω το type r για να παρω fiat η ford προτιμω να κρατησω το micra του 97 της μανας μου

Κοιτα civic εχω, αλλα δεν απορριπτεις τα αλλα δυο, ακομα και το 1600 το φιεστα ειναι μια χαρα.

Σου εγραψα σαν εναλλακτική το mx5 στην ηλικια που εισαι. Απλα θελει να ξερεις τι οδηγας

Δημοσ.
Στις 11/12/2018 στις 4:59 ΠΜ, amagawd είπε

Δεν εννοεί μάλλον το απλό fiesta αλλά το 2λιτρο.

Πόσα σκέφτεσαι να δώσεις για το τάπερ για να δούμε εάν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές  ?

καπου στο οχταμπαλο κυμαινεται το ποσο για 1ο σταδιατο
δεν ψαχνομαι για αλλη εναλλακτικη :D ειναι μονοδρομος το ep3 

Στις 11/12/2018 στις 2:38 ΜΜ, Liverpool89 είπε

Κοιτα civic εχω, αλλα δεν απορριπτεις τα αλλα δυο, ακομα και το 1600 το φιεστα ειναι μια χαρα.

Σου εγραψα σαν εναλλακτική το mx5 στην ηλικια που εισαι. Απλα θελει να ξερεις τι οδηγας

ευχαριστω για την απαντηση!
δεν με συγκινει το mx5 + οτι δεν ειμαι της πισωκουνας (ειμαι πιο πολυ του στριψιματος δεν υποτιμαω το mx) ωστοσο ναι ειναι μια πολυ καλη κινηση αντικειμενικα το 5ρι αλλα δε μου κανει προσωπικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...