NickTG Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 41 minutes ago, papoys1 said: Πρώτο αυτοκίνητο 19 χρονών και 140 ή ακόμη χειρότερα 170 άλογα. Τέτοια να του λέμε και άντε μετά να τον μαζέψει ο μπαμπάς. Γενικά βέβαια είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ ξεκίνησα με 150 μιας και αυτό είχαμε μόνο στην οικογένεια ενώ φίλοι ξεκίνησαν με 200, 240 ενώ αν πάμε σε άλλα λεφτά στα 18 άλλοι οδηγούσαν από 300 έως και 500 άλογα αυτοκίνητα. Όμως, τουλάχιστον στην περιοχή που τα έβλεπα τα παιδιά, ενώ πολλοί μεγαλύτερης ηλικίας πήγαιναν με νοοτροπία χωριού, του τύπου όλος ο δρόμος μου ανήκει, τα παιδιά ήταν προσεχτικά και πάντα με ζώνες και χαμηλές ταχύτητες.
Heybro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, poulinos είπε αν ειναι για 2-3 φορες το χρονο τοτε και σχετικα μικρο να παρεις πχ 1400 δεν θα ειναι θεμα.ναι μεν δεν θα εχεις το πιο γαματο ταξιδι λογω 1400 κυβικων αλλα εφοσον λες για 2-3 φορες ταξιδι δεν ειναι θεμα εκτος αν θες να πηγαινεις ταπα.εχω κανει ταξιδια και με 1000αρι(αμαξι) σιγουρα οταν παρεις κατι και το μαθεις θες να δεις τα ορια.πχ στο fz6 στα 150 εχεις 8000 στροφες.απο εκει και πανω αρχιζεις να μην το ευχαριστιεσαι.εκει ειναι που κερδιζουν τα 1000αρια μετα.επισης και ενα 1000αρι ειναι πιο καλα στημενο.για το ποτο το θεωρω επιτηδες γιατι ειναι εν γνωση σου οτι δεν πρεπει να πινεις no matter what.το διπλωμα ειναι το τελευταιο αλλα επειδη εχω σταματησει να πιστευω στο φιλοτιμο και στην παιδεια που δεν εχουμε για να γινει ενας ανθρωπος καλυτερος στον δρομο ο αμεσος επομενος τροπος ειναι να τον σκισεις στο προστιμο. οταν πας πχ εξωτερικο και η καμερα ειναι πανω απο το φαναρι θα το ξανασκεφτεις να περασεις με κοκκινο. Και αυτο 2000cc γραφει. Ειναι η λεπτη γραμμη στα χιλιομετρα στροφες που βγαινουν ανετα με καποιο μεταφορικο μεσο και απο εκει και πανω φτυνει βενζινη για να βγαλει τα επομενα. Παντου γινεται αυτο. Το να βαλεις χιλια προστιμα ναι ειναι καλο σε χωρες οπως στην Ελλαδα που αρκετοι κανουν του κεφαλιου τους. Το Πασχα σε καθε διασταυρωση ειχε και απο μια αστυνομια. Ποιος ξερει ποσα εβγαλαν παλι απο τον κοσμο που δεν εχει να φαει.
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, eVS είπε δεν το καταλαβαινω που ειναι το κακο; και εγω πριν χρονια με 170 αλογα ξεκινησα στα 18 μου... το θεμα ειναι ποσο μυαλο εχεις . το παιδι τουλαχιστον εχει οδησει και 40000 χλμ οπως λεει Κακό..;;;;;;;;; Πουθενά φίλε μου.Γνώμες λέμε ο καθένας ανάλογα με την ηλικία του την κρίση του και τις εμπειρίες του.Μπορεί οι απόψεις μου να είναι λάθος.Λέμε ο καθένας τη δική του ο TS και ο κάθε TS αποφασίζει ποια τον βολεύει περισσότερο.
Heybro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, ladakis είπε Αυτο λεμε ρε τύπε στα 18 ΔΕΝ εχεις μυαλό και αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το οτι ενίοτε δεν βάζεις μυαλο ούτε στα 50 Δεν παει ετσι. Αλλοι στα 18 εχουν μυαλο και εχουν και στα 50. Αλλοι στα 18 δεν εχουν μυαλο και δεν εχουν ουτε στα 50. Αυτο ειναι στον ανθρωπο δεν παει αναλογα την ηλικια. 1
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το πόσο μυαλό έχουν στα 18 και στα 20 (τουλάχιστον οι περισσότεροι) φαίνεται και από τους όρους που θέτουν οι ασφάλειες μέχρι την ηλικία των 25 ετών Μιλάμε πάντα για την οδήγηση και όχι σε άλλα θέματα. 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν παει ετσι. Αλλοι στα 18 εχουν μυαλο και εχουν και στα 50. Αλλοι στα 18 δεν εχουν μυαλο και δεν εχουν ουτε στα 50. Αυτο ειναι στον ανθρωπο δεν παει αναλογα την ηλικια. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από papoys1 1
Heybro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Το πόσο μυαλό έχουν στα 18 και στα 20 (τουλάχιστον οι περισσότεροι) φαίνεται και από τους όρους που θέτουν οι ασφάλειες μέχρι την ηλικία των 25 ετών Δεν ειναι η εξαιρεση ουτε ο κανονας ομως. Η πλειοψηφια μπορεις να πεις οτι εχει το μυαλο πανω απο το κεφαλι για αυτο βλεπουμε να γινονται αρκετα ατυχημετα σε μικρες ηλικιες. 1
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Δεν ειναι η εξαιρεση ουτε ο κανονας ομως. Η πλειοψηφια μπορεις να πεις οτι εχει το μυαλο πανω απο το κεφαλι για αυτο βλεπουμε να γινονται αρκετα ατυχημετα σε μικρες ηλικιες. Αυτό το νόημα είχε και η δεύτερη πρότασή μου που συμπλήρωσα μετά.Μυαλά πάνω από το κεφάλι που είχαμε όλοι μας σε αυτή την ηλικία. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από papoys1 1
sakks80 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στις 5/11/2018 στις 11:27 ΠΜ, RedPriest είπε Ναι αυτό λεω μου έστειλαν το scirocco αλλα αν πήγαινα σε αυτα τα κυβικά θα επαιρνα το 320. Τεσπα κοίταξα αρκετα αυτοκίνητα σε 1.300-1.400 και να σας πω την αλήθεια μου φαίνονται όλα ιδια😂 scirocco σε βενζινη σου ειπα πας 1.4 tsi. 2 λιτρο θα παρεις μονο σε diesel 2.0tdi αν βρεις καποιο σε καλη τιμη.
Heybro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αυτό το νόημα είχε και η δεύτερη πρότασή μου που συμπλήρωσα μετά.Μυαλά πάνω από το κεφάλι που είχαμε όλοι μας σε αυτή την ηλικία. Δεν ειχαμε ολοι μας αυτο προσπαθησα να πω. Δηλαδη σε ενα δειγμα 1000 παιδιων που εκλεισαν τα 18 και οδηγουν ολοι θα πηγαινουν με 150? Προφανως και οχι. Και οσοι το κανουν αργα η γρηγορα θα την παθουν. Η ταχυτητα ειναι ωραια αλλα οχι οταν βαζεις σε κινδυνο τη ζωη των αλλων. Οποιος θελει να τρεξει ας παει σε μια πιστα και ας κανει οτι θελει εκει.
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν ειχαμε ολοι μας αυτο προσπαθησα να πω. Δηλαδη σε ενα δειγμα 1000 παιδιων που εκλεισαν τα 18 και οδηγουν ολοι θα πηγαινουν με 150? Προφανως και οχι. Και οσοι το κανουν αργα η γρηγορα θα την παθουν. Η ταχυτητα ειναι ωραια αλλα οχι οταν βαζεις σε κινδυνο τη ζωη των αλλων. Οποιος θελει να τρεξει ας παει σε μια πιστα και ας κανει οτι θελει εκει. Εγώ θα σου έλεγα ότι όλοι οι 18άρηδες αν έβλεπαν κάποια στιγμή να περνάει από το δρόμο το κοριτσάκι που γουστάρουν και δεν τους δίνει σημασία θα εκμεταλευόντουσαν στο δρόμο και τα 170 άλογα (τα οποία εξάλλου για τέτοιες περιπτώσεις προμηθεύτηκαν) για να της κάνουν φιγούρα, γιατί και με 100 άλογα τη δουλειά τους θα την έκαναν. Εδώ το κάνουν 25άρηδες , 30άρηδες και βάλε θα είχαν ενδοιασμούς οι 18άρηδες.;;;;; Εκτός και μιλάμε για φύτουλες. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από papoys1
Heybro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ θα σου έλεγα ότι όλοι οι 18άρηδες αν έβλεπαν κάποια στιγμή να περνάει από το δρόμο το κοριτσάκι που γουστάρουν και δεν τους δίνει σημασία θα εκμεταλευόντουσαν στο δρόμο και τα 170 άλογα (τα οποία εξάλλου για τέτοιες περιπτώσεις προμηθεύτηκαν) για να της κάνουν φιγούρα, γιατί και με 100 άλογα τη δουλειά τους θα την έκαναν. Εδώ το κάνουν 25άρηδες , 30άρηδες και βάλε θα είχαν ενδοιασμούς οι 18άρηδες.;;;;; Εκτός και μιλάμε για φύτουλες. Ναι εδω εχεις δικιο ειπαμε η μαγκια μαγκια καπως πρεπει να κανουμε μοστρα στο γκομενακι. Ο αλλος τραβηξε χειροφρενο με γκομενα μεσα και κοντεψαν να σκοτωθουν. Για αυτο λενε το μ...ι σερνει καραβι και στα 18 οι ορμονες ειναι στα υψη οπως και η μαλακια που δερνει τον καθενα.Μετα κλαινε οι γονεις ομως το παιδι θα φυγει εν ευθυνη του οι γονεις τι φταινε και πως ζουνε μετα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Heybro 1
karaLRS Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στις 5/9/2018 στις 4:47 ΜΜ, jmmys είπε Τα καινούρια μικρά και μικρομεσαία σε θέμα ασφαλείας είναι έτη φωτός πίσω σε σχέση με Sedan,λιμουζίνες 10αετιας και παραπάνω. Για την ασφάλεια χίλιες φορες ενα Sedan τύπου BMW, Mercedes, Audi, Toyota 2000-2010 κλπ παρά ενα μικρό καινούριο αμαξάκι. τόσα ξέρεις τόσα λες Στις 5/10/2018 στις 5:44 ΠΜ, Heybro είπε ο TS είναι αρχάριος λογικά οπότε θα πηγαίνει με λογική ταχύτητα 100 120 σε μεγάλους δρόμους που και τα μικρά εκεί δεν καίνε τίποτα. Το multitronic συμβάλλει σε αυτές τις καταναλώσεις μέσα στην πόλη λόγω βάρος αμαξιού έχω 10 15 και πάνω. Δηλαδή οι έμπειροι και καλοί πάνε με 160?
Heybro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, karaLRS είπε τόσα ξέρεις τόσα λες Δηλαδή οι έμπειροι και καλοί πάνε με 160? Οχι αλλα αν πανε θα εχουν περισσοτερη εμπειρια απο καποιον που εχει κανει λιγα χιλιομετρα.
karaLRS Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Οχι αλλα αν πανε θα εχουν περισσοτερη εμπειρια απο καποιον που εχει κανει λιγα χιλιομετρα. προσωπικά πιστεύω ότι ο ΑΣΧΕΤΟΣ θα τρέξει γιατί δεν μπορεί να εκτιμήσει τον κίνδυνο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα