Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δεν υπάρχει με 7000 της προκοπής... Στα 8 πάει το 122 με λίγα χλμ σε καλη κατάσταση από ιδιώτη του 10 και μετά
RedPriest Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Heybro είπε Ειναι ακριβουτσικα. Μονο αυτο βρηκα κατω απο 8 https://www.car.gr/10718664-volkswagen-scirocco-tsi-highline δεν λεει χλμ ομως. Επαιρνα το bmw. Ειναι 2λιτρο😂
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, RedPriest είπε Επαιρνα το bmw. Ειναι 2λιτρο😂 1800 να παρεις φιλε μου 2λιτρο μακρια. Τα 2λιτρα πανε φθηνα γιατι εχουν τεραστιο τεκμηριο φορο πολυτελειας κτλ Αν ηταν θα περναμε 3000 αλλα μειναμε στα 1800.Τα 2000+ δεν ακουμπιουνται στην Ελλαδα του 2018.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Εγώ δεν κατάλαβα παλι για το τεκμήριο, το BMW 10αετιας εχει 4.400 ευρώ τεκμήριο.Δηλαδη ποσο θα πληρωσει; Φόρο πολυτελείας δεν έχει αφού είναι 10αετιας.Μονο τα τελη είναι ακριβά.
RedPriest Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, jmmys είπε Εγώ δεν κατάλαβα παλι για το τεκμήριο, το BMW 10αετιας εχει 4.400 ευρώ τεκμήριο.Δηλαδη ποσο θα πληρωσει; Φόρο πολυτελείας δεν έχει αφού είναι 10αετιας.Μονο τα τελη είναι ακριβά. Δεν εχω εισόδημα. Οποτε θα πληρωσω ενα ΧΨ ποσο δεν θυμάμαι ποσο ακριβως μου ειπε ο λογιστης σημερα. Οποτε μονος μου αυτη την στιγμη λογο του τεκμηριου δεν θα μπορώ να το συντηρησω. Με απετρεψε και ο ιδιος απο το να το παρω. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από RedPriest
lary7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Βρες ενα μικρο τουρμπακι 10+ετιας για να το χαρεις. Ειτε TSI απο WV group στα 122 αλογα είτε κατι σε FIat T-Jet. Υπολογιζε και 1-2 χιλιαρικα στην ακρη για μαζεματα που θα χρειαστει, εγω θα προτεινα το Leon που εχει πιο χαμηλη τιμη απο VW αλλα ιδιο σασι και κρατηματα.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 16 hours ago, RedPriest said: Το αυτοκινητο θα ειναι για την πολη σχετικα, αν και λογικα τα περισσοτερα θα γινουν σε Εθνικη σε αποστάσεις 60 με 120 χλμ. Καποιες φορες ισως κατεβαίνω και Αθήνα για δουλειες (2-3 φορες τον χρονο) δηλαδή καμια 450 χλμ μονο να παω. Οποτε θα ηθελα καποιο που να ειναι βολικο για ταξιδάκια. αν ειναι για 2-3 φορες το χρονο τοτε και σχετικα μικρο να παρεις πχ 1400 δεν θα ειναι θεμα.ναι μεν δεν θα εχεις το πιο γαματο ταξιδι λογω 1400 κυβικων αλλα εφοσον λες για 2-3 φορες ταξιδι δεν ειναι θεμα εκτος αν θες να πηγαινεις ταπα.εχω κανει ταξιδια και με 1000αρι(αμαξι) 17 hours ago, Heybro said: Σε εχω για ηρεμο οποτε λογικη η μια φορα απλα να δεις και τα ορια της. Και στις μηχανες το ιδιο ειναι περιπου απλα εκει το καταλαβαινεις απο τον θορυβο κυριως και ποσο ανετα παει. Παλι σε μηχανη εισαι ειτε 600 ειτε 1000. Στα αμαξια αλλαζουν πολλα. Φρενα με 200 αν πατησεις φρενο σταματαει σχεδον αμεσως στο αυτοματο στο 1000αρι με 180 θα σταματησει μετα απο πολλα μετρα. Στο ποτο εσκεμενα δεν το λες γιατι οταν εισαι χαλια δεν καταλαβαινεις τι κανεις η καταλαβαινεις αλλα σου φαινετε λογικο. Περα απο το διπλωμα το σημαντικο ειναι οι ζωες που θα παρεις αν τρακαρεις ενω εχεις πιει. Το διπλωμα ειναι το τελευταιο οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες στη μεση. σιγουρα οταν παρεις κατι και το μαθεις θες να δεις τα ορια.πχ στο fz6 στα 150 εχεις 8000 στροφες.απο εκει και πανω αρχιζεις να μην το ευχαριστιεσαι.εκει ειναι που κερδιζουν τα 1000αρια μετα.επισης και ενα 1000αρι ειναι πιο καλα στημενο.για το ποτο το θεωρω επιτηδες γιατι ειναι εν γνωση σου οτι δεν πρεπει να πινεις no matter what.το διπλωμα ειναι το τελευταιο αλλα επειδη εχω σταματησει να πιστευω στο φιλοτιμο και στην παιδεια που δεν εχουμε για να γινει ενας ανθρωπος καλυτερος στον δρομο ο αμεσος επομενος τροπος ειναι να τον σκισεις στο προστιμο. οταν πας πχ εξωτερικο και η καμερα ειναι πανω απο το φαναρι θα το ξανασκεφτεις να περασεις με κοκκινο. 16 hours ago, RedPriest said: Επαιρνα το bmw. Ειναι 2λιτρο😂 Και αυτο 2000cc γραφει. 1
RedPriest Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν ειναι για 2-3 φορες το χρονο τοτε και σχετικα μικρο να παρεις πχ 1400 δεν θα ειναι θεμα.ναι μεν δεν θα εχεις το πιο γαματο ταξιδι λογω 1400 κυβικων αλλα εφοσον λες για 2-3 φορες ταξιδι δεν ειναι θεμα εκτος αν θες να πηγαινεις ταπα.εχω κανει ταξιδια και με 1000αρι(αμαξι) Και αυτο 2000cc γραφει. Ναι αυτό λεω μου έστειλαν το scirocco αλλα αν πήγαινα σε αυτα τα κυβικά θα επαιρνα το 320. Τεσπα κοίταξα αρκετα αυτοκίνητα σε 1.300-1.400 και να σας πω την αλήθεια μου φαίνονται όλα ιδια😂 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από RedPriest
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 5 minutes ago, RedPriest said: Ναι αυτό λεω μου έστειλαν το scirocco αλλα αν πήγαινα σε αυτα τα κυβικά θα επαιρνα το 320. Τεσπα κοίταξα αρκετα αυτοκίνητα σε 1.300-1.400 και να σας πω την αλήθεια μου φαίνονται όλα ιδια😂 ναι ειναι λιγο πιο καινουριο και πιο ωραιο το scirocco.σε 1300-1400 για να πας σε κατι διαφορετικο θα πας και σε αλλα κοστολογια.συν οτι επειδη ειναι λιγα κυβικα αρα λιγοτερη φορολογια κτλ ακομα και τα μεταχειρισμενα δεν ειναι σε τιμη χωμα.ενω αντιθετα κατι 2000 cc και πανω ειναι σε τιμη χωμα επειδη κανεις δεν θελει να τα αγορασει λογω τεκμηριο,φορολογιας,ασφαλειας,καταναλωσης. αν παρεις μεταχειρισμενο προσοχη παντα τι θα παρεις. το πετρελαιο παντως αν κανεις αρκετα χιλιομετρα αξιζει τα λεφτα του.
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Χωρίς εμπάθεια (τα πέρασα με το γιο μου) κάτι τέτοιοι οδηγοί είναι η χαρά των φαναρτζήδων.
RedPriest Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι ειναι λιγο πιο καινουριο και πιο ωραιο το scirocco.σε 1300-1400 για να πας σε κατι διαφορετικο θα πας και σε αλλα κοστολογια.συν οτι επειδη ειναι λιγα κυβικα αρα λιγοτερη φορολογια κτλ ακομα και τα μεταχειρισμενα δεν ειναι σε τιμη χωμα.ενω αντιθετα κατι 2000 cc και πανω ειναι σε τιμη χωμα επειδη κανεις δεν θελει να τα αγορασει λογω τεκμηριο,φορολογιας,ασφαλειας,καταναλωσης. αν παρεις μεταχειρισμενο προσοχη παντα τι θα παρεις. το πετρελαιο παντως αν κανεις αρκετα χιλιομετρα αξιζει τα λεφτα του. Πετρελαίου δεν εχω οδηγήσει σε ΙΧ(μονο φορτηγακι 2500cc) αλλα απο φιλους που μπηκα μου αρεσαν και παρολο τα αλογα που βγαζανε πηγαινανε αρκετα καλα οποτε δεν το αποκλείω καθολου. 24 λεπτά πριν, papoys1 είπε Χωρίς εμπάθεια (τα πέρασα με το γιο μου) κάτι τέτοιοι οδηγοί είναι η χαρά των φαναρτζήδων. Ευτυχως μεχρι τωρα ουτε γρατσουνια τα αυτοκινητα που παιρνω 😂
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 hour ago, RedPriest said: Πετρελαίου δεν εχω οδηγήσει σε ΙΧ(μονο φορτηγακι 2500cc) αλλα απο φιλους που μπηκα μου αρεσαν και παρολο τα αλογα που βγαζανε πηγαινανε αρκετα καλα οποτε δεν το αποκλείω καθολου. Ευτυχως μεχρι τωρα ουτε γρατσουνια τα αυτοκινητα που παιρνω 😂 ειχα οδηγησει Fiat panda βενζινη 1000 και μετα οδηγησα fiat panda πετρελαιο 1300 kai ενταξει η διαφορα ηταν εμφανης.ανοιγει ωραια μετα τις 2000 στροφες.παροτι και τα δυο δεν εχουν τρελλη διαφορα στα αλογα οσο θυμαμαι
eVS Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, RedPriest είπε Πετρελαίου δεν εχω οδηγήσει σε ΙΧ(μονο φορτηγακι 2500cc) αλλα απο φιλους που μπηκα μου αρεσαν και παρολο τα αλογα που βγαζανε πηγαινανε αρκετα καλα οποτε δεν το αποκλείω καθολου. Ευτυχως μεχρι τωρα ουτε γρατσουνια τα αυτοκινητα που παιρνω 😂 Κοιτα κανα golf V tsi/gt με 140 ή 170 αλογα μοντ 2006-2009 στα λεφτα σου ειναι δεν καιει πολυ βενζινη λιγα τελη . παντως οτι και να παρεις φορο θα πληρωσεις...
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, eVS είπε Κοιτα κανα golf V tsi/gt με 140 ή 170 αλογα μοντ 2006-2009 στα λεφτα σου ειναι δεν καιει πολυ βενζινη λιγα τελη . παντως οτι και να παρεις φορο θα πληρωσεις... Πρώτο αυτοκίνητο 19 χρονών και 140 ή ακόμη χειρότερα 170 άλογα. Τέτοια να του λέμε και άντε μετά να τον μαζέψει ο μπαμπάς. 1
eVS Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πρώτο αυτοκίνητο 19 χρονών και 140 ή ακόμη χειρότερα 170 άλογα. Τέτοια να του λέμε και άντε μετά να τον μαζέψει ο μπαμπάς. δεν το καταλαβαινω που ειναι το κακο; και εγω πριν χρονια με 170 αλογα ξεκινησα στα 18 μου... το θεμα ειναι ποσο μυαλο εχεις . το παιδι τουλαχιστον εχει οδησει και 40000 χλμ οπως λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα