Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Τα έχω παραγγείλει όλα εκτός από το τροφοδοτικό. Έκανα μια μόνο αλλαγή στο κουτί πήρα το cooltek tg-01 rgb . Εννοείται ότι η προσφορά του corsair txm 550 στα 59,90€ ήταν μούφα και έφαγα τηλεφωνικό άκυρο,όπως όλοι άλλωστε που παραγγείλαμε. 

Μια ερώτηση προς radio. Το seasonic s12ii 620w είναι καλό που μου είχες βάλει στη σύνθεση? Δεν την γνωρίζω σαν μάρκα. Μήπως υπάρχει κοντά στην τιμή κάποιο καλύτερο, η να παραγγείλω αυτό να τελειώνω? Ευχαριστώ. 

Πχ αυτό? http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=1923

Επεξ/σία από notist
Δημοσ.

H Seasonic είναι ίσως η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία τροφοδοτικών. Η corsair ας πούμε δεν κατασκευάζει η ίδια τα τροφοδοτικά που πουλάει. Και τα 2 τροφοδοτικά που παρέθεσες καλά είναι. Προτιμότερο το seasonic.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Όσο ρωτάς μαθαίνεις..Δεν το ήξερα για τη seasonic. Ευχαριστώ. Αυτό λοιπόν και είμαι κομπλέ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το συγκεκριμένο seasonic s12ii 620w πάντως ειναι παμπάλαιο και η κατασκευή του έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Αν θες seasonic δες καποιο αλλο καινουριο μοντελο

To 2010 που βγήκε μπορει να ταν οκ, αλλά εν έτη 2018 group regulated εχουν μονο τα φθηνοτερα τροφοδοτικο.  Αντιστοιχα απο την corsair group regulated ειναι μονο η σειρα vs και αυτή ειναι καλυτερη απο το συγκεκριμένο μιας και ειναι πολυ πιο καινουρια πλατφορμα. Ολα τα υπολοιπα της corsair ειναι dc-dc. πχ το corsair cx450m ειναι κλασεις ανώτερο απο αυτό

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, notist είπε

Καλημέρα. Όσο ρωτάς μαθαίνεις..Δεν το ήξερα για τη seasonic. Ευχαριστώ. Αυτό λοιπόν και είμαι κομπλέ. 

Έμαθες δεν πειράζει ;)

Βάρα το seasonic 5 χρόνια εγγύηση bronze με ιαπωνικούς πυκνωτές και η σύγκριση με την vs σειρά που έκανε ο φίλος πάνω είναι τουλάχιστον ατυχής.

https://seasonic.com/s12ii

Άν σε βολεύει το pc1 χτύπα αυτό http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200063983&t=CORSAIR CS SERIES MODULAR CX550M - 550W

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έμαθες δεν πειράζει ;)

Βάρα το seasonic 5 χρόνια εγγύηση bronze με ιαπωνικούς πυκνωτές και η σύγκριση με την vs σειρά που έκανε ο φίλος πάνω είναι τουλάχιστον ατυχής.

https://seasonic.com/s12ii

Άν σε βολεύει το pc1 χτύπα αυτό http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200063983&t=CORSAIR CS SERIES MODULAR CX550M - 550W

Ότι μου πρότεινες στη σύνθεση τέλος. Ίδια απόσταση μου είναι Dexter Χαλάνδρι και pc1 Αγία Παρασκευή αλλά από το τηλεφωνικό άκυρο που έφαγα για την προσφορά φάντασμα,δεν ξανά ψωνίζω από κει τέλος. Seasonic s12ii 620w.

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, notist είπε

Ότι μου πρότεινες στη σύνθεση τέλος. Ίδια απόσταση μου είναι Dexter Χαλάνδρι και pc1 Αγία Παρασκευή αλλά από το τηλεφωνικό άκυρο που έφαγα για την προσφορά φάντασμα,δεν ξανά ψωνίζω από κει τέλος. Seasonic s12ii 620w.

Όταν είναι να παραγγείλεις στείλε Pm γιατί οι τιμές αλλάζουν κάθε μέρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Όταν είναι να παραγγείλεις στείλε Pm γιατί οι τιμές αλλάζουν κάθε μέρα

Καλημέρα. Ναι το βλέπω. Μπαίνω και βάζω τη σύνθεση και το σύνολο αλλάζει. Πχ εχθές ήταν 20€ κάτω. Είχε πέσει ο επεξεργαστής η μνήμη ο σκληρός. Μόνο το κουτί έχω παραγγείλει από άλλο μαγαζί κοντά μου,που είχε το rgb στην τιμή του απλού και το χτύπησα. 

Ναι θα στείλω. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, notist είπε

Σε crossloading και ripple, αν και group regulated , είναι μια χαρά το s12ii .Εν έτη 2018 ωστόσο, για καινούργιο  γιατί να μην πας σε κάτι με ocp και dc-to-dc ;  
Θα λεγα να το αφήσεις τελευταίο το τροφοδοτικό και αν σε παίρνει να χτυπήσεις ένα RMx ή focus plus gold(10 χρονάκια εγγύηση) . 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/5/2018 στις 1:29 ΜΜ, radiohead είπε

Άψογα.

Εννοώ το βάζεις στην πρίζα περνάς Windows και παίζεις απλά. Με τον Ryzen πρέπει να τα σκαλίζεις λίγο και αυτό είναι και το ωραίο για ορισμένους είτε δύσκολο για κάποιους άλλους. 

Oc στις μνήμες και στον επεξεργαστή για περισσότερα FPS, μεγαλύτερο κόστος 30 ευρώ, 

αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αναβαθμίσεις επεξεργαστή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ενώ με τον Intel γνωρίζεις ήδη πας μέχρι 8700k.

Εξαπυρηνο βέβαια παίρνεις όποτε δεν ξέρω τι κανείς για να σκέφτεσαι από τώρα την αναβάθμιση αλλά anyway.

Επανέρχομαι για αλλαγή πλάνων. Δίκιο έχεις εγώ δεν ξέρω δεν θέλω,και δεν έχω χρόνο να σκαλίζω,οπότε καταλήγω σε i5 8400. Θέλω να βάλω τα Windows και να παίξω όπως είπες. 

Μητρική την gigabyte B360M D3H όπως είπες? 

Θέλει κι αυτή bios update η ήταν μόνο για τον ryzen? 

Μνήμες τις g.skill ripjaws v dimm 16gb ddr4-3200 kit ? Γιατί είχαμε βάλει patriot αλλά δεν τις έχουν πολλά μαγαζιά. 

Και τελευταίο χρειάζεται έξτρα ψύκτρα για τον επεξεργαστή?

Έχω πάρει το κουτί cooltek tg-01 rgb ,τροφοδοτικό corsair tx650m, ssd 860 evo 500gb και περιμένω την κάρτα γραφικών gainward geforce gtx 1060 6gb. 

Ευχαριστώ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, notist είπε

Επανέρχομαι για αλλαγή πλάνων. Δίκιο έχεις εγώ δεν ξέρω δεν θέλω,και δεν έχω χρόνο να σκαλίζω,οπότε καταλήγω σε i5 8400. Θέλω να βάλω τα Windows και να παίξω όπως είπες. 

Μητρική την gigabyte B360M D3H όπως είπες? 

Θέλει κι αυτή bios update η ήταν μόνο για τον ryzen? 

Μνήμες τις g.skill ripjaws v dimm 16gb ddr4-3200 kit ? Γιατί είχαμε βάλει patriot αλλά δεν τις έχουν πολλά μαγαζιά. 

Και τελευταίο χρειάζεται έξτρα ψύκτρα για τον επεξεργαστή?

Έχω πάρει το κουτί cooltek tg-01 rgb ,τροφοδοτικό corsair tx650m, ssd 860 evo 500gb και περιμένω την κάρτα γραφικών gainward geforce gtx 1060 6gb. 

Ευχαριστώ. 

Ποσα χρηματα εμειναν για το σετ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, radiohead είπε

Ποσα χρηματα εμειναν για το σετ; 

Χαχαχαχα γιατί έχεις άλλη πρόταση? 

450€ . Για αυτά που έχω πάρει έδωσα 250€ συν την κάρτα γραφικών 315€ οπότε φτάνω στο 1015€. Αν δεν είναι πολύ πάνω άντε για πες να δούμε χαχαχαχα. Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από notist
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Με 1060 δεν χρειάζεσαι κανένα σκάλισμα πάντως και στον 2600 και στον 8400 η κάρτα θα σε κόβει.  

Καλησπέρα. Τι εννοείς θα με κόβει? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Η gainward geforce gtx 1060 6gb είναι. 

Δημοσ.

Εννοώ ότι η κάρτα που θα πάρεις είναι μια χαρά απλά αυτή θα αποτελεί το bottleneck και όχι ο επεξεργαστής. Λογικά δεν ξέρεις τι σημαίνει bottleneck γιαυτο κάνε μια αναζήτησή στο google να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ . Αν σκοπεύεις να πας στο άμεσο μέλλον σε καλύτερη κάρτα γραφικών και δεν θες να “πειράξεις “ ρυθμίσεις πήγαινε στον 8400 . Αν θες το καλύτερο value for money έχοντας στο νου ότι δεν θα αλλάξεις μητρική στο μέλλον αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τον επεξεργαστή  ή αποφασίσεις να κανείς κάποιο tweaking τον επεξεργαστή τότε πήγαινε στον 1600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...