Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, notist είπε

Καλημέρα. Ωραία bro εκεί σκέφτομαι να καταλήξω. Πρέπει να τα πάρω από 2-3 μαγαζιά καταλαβαίνω για να πετύχω καλύτερη τιμή στο σύνολο. 

Πρέπει επίσης να βρω κάποιον να μου τα συναρμολογήσει γιατί εγώ δεν το έχω. Επίσης θέλω και λαμπάκια να αναβοσβήνουν χαχαχα. Τώρα στα γεράματα θα γίνω gamer .

Εφόσον θες συναρμολογηση θα πρέπει να βρούμε κατάστημα που να το κάνει. Κοίτα τα msystems vision studio το ένα Αθήνα το άλλο Θεσσαλονίκη αξιόπιστα και καλές τιμές. Το msystems λίγο πιο ακριβό. 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Heybro είπε

Εφόσον θες συναρμολογηση θα πρέπει να βρούμε κατάστημα που να το κάνει. Κοίτα τα msystems vision studio το ένα Αθήνα το άλλο Θεσσαλονίκη αξιόπιστα και καλές τιμές. Το msystems λίγο πιο ακριβό. 

Θα τα σημειώσω όλα και όπου τα βρω διαθέσιμα και στην καλύτερη τιμή θα τα χτυπήσω. Θα κοιτάξω όσο ποιο λίγα μαγαζιά γίνεται και ας έχουν μια μικρή διαφορά. Ψάχνω ένα επαγγελματία φίλο μου κομπιουτερά να μου το συναρμολογήσει όπως και το προηγούμενο, αλλά είναι φαντομάς. Έχουμε να βρεθούμε από τότε που μου έφτιαξε το προηγούμενο χαχαχαχα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, notist είπε

Θα τα σημειώσω όλα και όπου τα βρω διαθέσιμα και στην καλύτερη τιμή θα τα χτυπήσω. Θα κοιτάξω όσο ποιο λίγα μαγαζιά γίνεται και ας έχουν μια μικρή διαφορά. Ψάχνω ένα επαγγελματία φίλο μου κομπιουτερά να μου το συναρμολογήσει όπως και το προηγούμενο, αλλά είναι φαντομάς. Έχουμε να βρεθούμε από τότε που μου έφτιαξε το προηγούμενο χαχαχαχα. 

Κοίτα μπορείς gpu ram που κουμπώνουν πολύ εύκολα να τις πάρεις ξεχωριστά. Τα υπόλοιπα πρώτα ρωτάς το κατάστημα για να στο φτιάξουν. Αν δεν το βιάζεσαι περιμένεις το φίλο σου μήπως μπορέσει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Heybro είπε

Θα πας σε 2600 σιγουρα εφοσον θες AMD. 

Oποτε

2600x 190 ευρω

1060 6gb 300 

8gb ram 100 

https://www.skroutz.gr/s/7407415/G-Skill-RipjawsV-8GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-8GVK.html

Κουτι παρε οποιο σου αρεσει στα 50 60 ευρω

Ssd mx500 500gb στα 115

Τροφοδοτικο καποιο καλο 550 στα 60

850 ευρω συνολο και παιζεις τα παντα σε 1080p60p. Ram προσθετεις αργοτερα ακομα 8 μολις πεσουν οι τιμες.

Μητρική δεν μου είπες για τη σύνθεση. 

Πάω στο msystems να την φτιάξω και την 1060 δεν την έχει μέχρι την 1050 ti έχει 

Άκυρο την έχει αλλά είναι εξαντλημένη. Εμ παλεύω από κινητό. 

Επεξ/σία από notist
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, notist είπε

Μητρική θες και rgb έτσι? Εδώ θα πήγαινα για x470. Για led με 16 ευρώ θα βάλεις μια deepcool led ταινία και θα δείξει αμέσως όλο το κουτί. 

Screenshot_20180510-123728.png

Επεξ/σία από Heybro
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bebius είπε

Σε μητρική παίζει κάτι πιο φθηνό που να αξίζει;

Αν μπορεις χτυπα τη 

https://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html

Αλλιως αυτες τρωγονται

https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11518350%2C12086600%2C14012967%2C14107661

51 λεπτά πριν, notist είπε

Το dexter ειναι αξιοπιστο μαγαζι με πολυ καλυτερες τιμες. Αυτα που σου εβαλα στα 950 δεν θα τα βρεις ουτε στο vision ουτε στο msystems ειδικα με τον 2600x που εγραψε καποιος προηγουμενως στα 850 ειναι για γελια οποτε ασε να τραγουδανε. Εξακολουθω να λεω οτι ο 8400 ειναι πιο βολικος για καποιον που δεν ασχολειται αλλα ok αν θες ryzen σου προτεινα ηδη. Το κουτι που σου εβαλα εχει τρεις φωτιζομενους ανεμιστηρες. Αν βαλεις και στη μητρικη θα ειναι ολιγον τσιρκολιν.

Αν θελεις καγκουρια παρε αυτο στον μικρο με κοκκινους διακοπτες για να μη σου παιρνει τα αυτια

https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=most-popular&keyphrase=ck104

Μη γελάς ρε αλήθεια λέω :D

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει ευχαριστώ. Για να μην κουράζω όταν λες ότι ο 8400 είναι ποιό βολικός σε σχέση με τον ryzen τι εννοείς? 

Το κουτί που έβαλες είναι πολύ εντάξει και φτάνει για να μην γίνει πανηγύρι χαχαχα . Το Dexter είναι και κοντά μου .

Απλά δεν κατάλαβα και σε ρώτησα και ποιο πριν στη σύνθεση που μου έβαλες μόνο τον επεξεργαστή με τη μητρική αλλάζω και είμαι κομπλέ? Τ υπολοιπα ιδια ?

Επεξ/σία από notist
Επισκέπτης
Δημοσ.

Άψογα.

Εννοώ το βάζεις στην πρίζα περνάς Windows και παίζεις απλά. Με τον Ryzen πρέπει να τα σκαλίζεις λίγο και αυτό είναι και το ωραίο για ορισμένους είτε δύσκολο για κάποιους άλλους. 

Oc στις μνήμες και στον επεξεργαστή για περισσότερα FPS, μεγαλύτερο κόστος 30 ευρώ, 

αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αναβαθμίσεις επεξεργαστή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ενώ με τον Intel γνωρίζεις ήδη πας μέχρι 8700k.

Εξαπυρηνο βέβαια παίρνεις όποτε δεν ξέρω τι κανείς για να σκέφτεσαι από τώρα την αναβάθμιση αλλά anyway.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αν μπορεις χτυπα τη 

https://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html

Αλλιως αυτες τρωγονται

https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11518350%2C12086600%2C14012967%2C14107661

Το dexter ειναι αξιοπιστο μαγαζι με πολυ καλυτερες τιμες. Αυτα που σου εβαλα στα 950 δεν θα τα βρεις ουτε στο vision ουτε στο msystems ειδικα με τον 2600x που εγραψε καποιος προηγουμενως στα 850 ειναι για γελια οποτε ασε να τραγουδανε. Εξακολουθω να λεω οτι ο 8400 ειναι πιο βολικος για καποιον που δεν ασχολειται αλλα ok αν θες ryzen σου προτεινα ηδη. Το κουτι που σου εβαλα εχει τρεις φωτιζομενους ανεμιστηρες. Αν βαλεις και στη μητρικη θα ειναι ολιγον τσιρκολιν.

Αν θελεις καγκουρια παρε αυτο στον μικρο με κοκκινους διακοπτες για να μη σου παιρνει τα αυτια

https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=most-popular&keyphrase=ck104

Μη γελάς ρε αλήθεια λέω :D

Γελαω για 2 λόγους. Ο πρώτος ειναι η λέξη καγκουρια που από τα φτιαγμένα παπιά και αυτοκίνητα σε κάποιες περιοχές περάσαμε και στους υπολογιστές, και ο δεύτερος λόγος είναι ότι αν δει ο μικρός αυτό το πληκτρολόγιο πάει ο υπολογιστής ούτε το κουμπί που ανοίγει δεν θα με αφήνει χαχαχα. 

Το oc επειδή δεν το κατάλαβα είναι αυτό που είπα  αλλαγή επεξεργαστή και μνημες ειπες αλλά στην αρχή μου είχες σημειώσει μητρική. Αυτό να τσεκάρουμε και δεν ζαλίζω ξανά. Ευχαριστώ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν πας σε intel αλλαζεις δυο πραγματα. Στα εβαλα κιολας με link. Τα υπολοιπα ιδια. Αν απο την αλλη θες να παρεις ryzen στειλε pm μολις τα λαβεις να σου πω τι να πειραξεις και φινιτο λα μιουζικα.

Δημοσ.

Καταλήγω Dexter και σύνθεση ryzen 2600. Διαφορές μικρές από διαφορετικά σκρουτζομαγαζα στο σύνολο κάνα 30αρι, αλλά δεν πειράζει ας πούμε ότι πληρώνω την συναρμολόγηση. Φοβάμαι και το bios update οπότε εκεί. Μόνο τη μνήμη βρήκα αλλού χαμηλότερα. Νομίζω αυτήν μπορώ να την πάρω από αλλού έτσι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι υπολόγισε και τα μεταφορικά

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, radiohead είπε

ναι υπολόγισε και τα μεταφορικά

785 βγαίνει η σύνθεση+160 η μνήμη=945€.Οκ είναι κοντά με τη μηχανή θα πάω. Όταν παραλάβω θα σου στείλω pm να μου πεις τι θα σκαλίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...