Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Γράφω από κινητό ο υπολογιστής που έχω ταύτισε και δεν μπορώ να συμπληρώσω τη φόρμα. Ζητώ συγγνώμη. 

Θέλω να πάω σε amd ryzen σύνθεση. Ο προσανατολισμός δεν είναι 100% για gaming αλλά ο γιος μου ήδη έπαιζε το fortnite οπότε ας μπορεί να παίξει η σύνθεση και παιχνίδια, παρότι του έχω xbox. 

Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Θα ήθελα 3 συνθέσεις για ryzen 3-5-7 . Μπορώ να φτάσω στα 1000€. Αν γίνεται να συναρμολογηθεί από ένα κατάστημα. 

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι άλλο για αρχή τα λέμε παρακάτω. 

Περιμένω τους έμπειρους με τις προτάσεις τους . Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος είναι ο προσανατολισμός δλδ; Άσε το πόσα λεφτά μπορείς και γράψε πόσα θές να δώσεις να είμαστε μέσα :)

Δημοσ.

Ο προσανατολισμός είναι να φτιάξω ένα νέο υπολογιστή από την αρχή, με τα σημερινά δεδομένα,να μπορεί να υποστηρίξει μελλοντικά αναβάθμιση. Όπως είπα εγώ παιχνίδια δεν παίζω αλλά ο γιος μου  με έχει ζαλίσει που δεν παίζει fortnite επειδή ο παλιός παρέδωσε. Οπότε θέλω να είναι και gaming. 

Επειδή έβαλα πολλές επιλογές στον τίτλο μια σύνθεση με ryzen 5 2600 γίνεται για gaming?

1000 δίνω. Νομίζω για ryzen 7 1700 δεν φτάνουν. Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, radiohead said:

Ποιος είναι ο προσανατολισμός δλδ; Άσε το πόσα λεφτά μπορείς και γράψε πόσα θές να δώσεις να είμαστε μέσα :)

Φτιάξτου ένα σύστημα με ryzen 2600 να πάει στα κομμάτια :P

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε

Φτιάξτου ένα σύστημα με ryzen 2600 να πάει στα κομμάτια :P

Ναι λίγο πριν αυτό έγραψα μέση κατάσταση. Θέλω και λαμπάκια να αναβοσβήνουν. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τους ζητάς bios update στήνουν δωρεάν.

Πάντως για fortnite εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=6606  +  http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=5044

χωρίς πειράγματα σε μνήμες και κλόκια.

dexter.thumb.JPG.4a85e829f2b1f81d3f6bf1f99f19496a.JPG

Άρα δηλαδή προτείνεις στη σύνθεση αντί για τον 2600 ryzen  με την μητρική, τον i5 με την αντίστοιχη μητρική? Τα υπόλοιπα ίδια? 

Δεν ξέρω ούτε πειράγματα ούτε κλόκια. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το 'πιασες ;)

3 λεπτά πριν, bebius είπε

Η παραπάνω μητρική και οι μνήμες είναι οκ με τον 2600x?

Ναι όχι όμως για τρελά ρεύματα. Για τέτοιες δουλειές πάμε x370-x470.

Οι μνήμες σίγουρα 2933-3066.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, notist είπε

Ο προσανατολισμός είναι να φτιάξω ένα νέο υπολογιστή από την αρχή, με τα σημερινά δεδομένα,να μπορεί να υποστηρίξει μελλοντικά αναβάθμιση. Όπως είπα εγώ παιχνίδια δεν παίζω αλλά ο γιος μου  με έχει ζαλίσει που δεν παίζει fortnite επειδή ο παλιός παρέδωσε. Οπότε θέλω να είναι και gaming. 

Επειδή έβαλα πολλές επιλογές στον τίτλο μια σύνθεση με ryzen 5 2600 γίνεται για gaming?

1000 δίνω. Νομίζω για ryzen 7 1700 δεν φτάνουν. Ευχαριστώ. 

Θα πας σε 2600 σιγουρα εφοσον θες AMD. 

Oποτε

2600x 190 ευρω

1060 6gb 300 

8gb ram 100 

https://www.skroutz.gr/s/7407415/G-Skill-RipjawsV-8GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-8GVK.html

Κουτι παρε οποιο σου αρεσει στα 50 60 ευρω

Ssd mx500 500gb στα 115

Τροφοδοτικο καποιο καλο 550 στα 60

850 ευρω συνολο και παιζεις τα παντα σε 1080p60p. Ram προσθετεις αργοτερα ακομα 8 μολις πεσουν οι τιμες.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Heybro είπε

Θα πας σε 2600 σιγουρα εφοσον θες AMD. 

Oποτε

2600x 190 ευρω

1060 6gb 300 

8gb ram 100 

https://www.skroutz.gr/s/7407415/G-Skill-RipjawsV-8GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-8GVK.html

Κουτι παρε οποιο σου αρεσει στα 50 60 ευρω

Ssd mx500 500gb στα 115

Τροφοδοτικο καποιο καλο 550 στα 60

850 ευρω συνολο και παιζεις τα παντα σε 1080p60p. Ram προσθετεις αργοτερα ακομα 8 μολις πεσουν οι τιμες.

Καλημέρα. Ωραία bro εκεί σκέφτομαι να καταλήξω. Πρέπει να τα πάρω από 2-3 μαγαζιά καταλαβαίνω για να πετύχω καλύτερη τιμή στο σύνολο. 

Πρέπει επίσης να βρω κάποιον να μου τα συναρμολογήσει γιατί εγώ δεν το έχω. Επίσης θέλω και λαμπάκια να αναβοσβήνουν χαχαχα. Τώρα στα γεράματα θα γίνω gamer .

Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, bebius είπε

Σε μητρική παίζει κάτι πιο φθηνό που να αξίζει;

Εννοειται. Ποσα χρηματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...