Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Artificial Intelligence Translator, 45€ @ zapals

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμα προϊόν από την Xiaomi, αυτόματος μεταφραστής μεταξύ 14 γλωσσών, στις οποίες δε συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά:

Chinese, English, Janpanese, Korean, French, German, Spanish, Russian, Portuguese, Italian, Dutch, Danish, Finnish, Swedish.

Από ότι λέει έχει και άλλες λειτουργίες:

Multi-purpose, with the functions of translation, play music, check the currency, play the news and so on

Αν κατάλαβα καλά δε χρειάζεται internet για να λειτουργήσει:

Equipped with over five million professional words, 14 kinds of languages, provide you with the most professional translation.

Δε φαίνεται επίσης πουθενά αν το λογισμικό του δέχεται update για βελτιώσεις μετάφρασης, προσθήκη νέων φράσεων κλπ

Για εμένα είναι το πλέον φουτουριστικό gadget, ψήνομαι να το αγοράσω για να δω πόσο καλά λειτουργεί ένα τέτοιο gadget στον πραγματικό κόσμο το 2018 (και για τα γέλια που θα προκαλεί η αυτόματη μετάφραση).

Τώρα, γιατί είναι προσφορά: 45€ με δωρεάν registered αποστολή από zapals. Είναι ολοκαίνουργιο προΐόν που το Banggood το πουλάει pre-order 73€ + το κόστος του priority. Στο Gearbest δεν υπάρχει ακόμα.

Επειδή δεν έχω ψωνίσει ποτέ από zapals δε ξέρω τι γίνεται με το τελωνείο. Το λέω για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου:

https://www.zapals.com/xiaomi-my001cn-all-metal-14-languages-ai-translator-global-travel-business-interpreter.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

zapals=μακρια κ αγαπημενοι ,ακομα περιμενω 5 ζευγαρια ακουστικα (τα οποια κατα πολλους ηταν μαιμου κ οχι τα oem akg που διαφημιζαν) που ειχα παραγγειλει τελος δεκεμβριου του 17

οποιος θελει να εξασκηθει στο dispute ας προσπαθησει

Επεξ/σία από what_if
  • Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, what_if είπε

zapals=μακρια κ αγαπημενοι ,ακομα περιμενω 5 ζευγαρια ακουστικα (τα οποια κατα πολλους ηταν μαιμου κ οχι τα oem akg που διαφημιζαν) που ειχα παραγγειλει τελος δεκεμβριου του 17

θεος

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω οτι βλακειουλες εχω παρει απο zapals εχουν ερθει ολα (μετα απο 2 - 2.5 μηνες). Τα oem akg δεν ξερω αν ειναι μαιμου η οχι, αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι ειναι τραγικα και οτι με 2€ παιρνεις αρκετα καλυτερα απο ebay. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, what_if είπε

μια απο τα ιδια και εγω φιλε μου με 3 ακουστικα ααπο την ιδια προσφορα που λες.δεν ηρθαν ποτε.δουλεψε dispute και εδω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Ένα ακόμα προϊόν από την Xiaomi, αυτόματος μεταφραστής μεταξύ 14 γλωσσών, στις οποίες δε συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά:

Chinese, English, Janpanese, Korean, French, German, Spanish, Russian, Portuguese, Italian, Dutch, Danish, Finnish, Swedish.

Από ότι λέει έχει και άλλες λειτουργίες:

Multi-purpose, with the functions of translation, play music, check the currency, play the news and so on

Αν κατάλαβα καλά δε χρειάζεται internet για να λειτουργήσει:

Equipped with over five million professional words, 14 kinds of languages, provide you with the most professional translation.

Δε φαίνεται επίσης πουθενά αν το λογισμικό του δέχεται update για βελτιώσεις μετάφρασης, προσθήκη νέων φράσεων κλπ

Για εμένα είναι το πλέον φουτουριστικό gadget, ψήνομαι να το αγοράσω για να δω πόσο καλά λειτουργεί ένα τέτοιο gadget στον πραγματικό κόσμο το 2018 (και για τα γέλια που θα προκαλεί η αυτόματη μετάφραση).

Τώρα, γιατί είναι προσφορά: 45€ με δωρεάν registered αποστολή από zapals. Είναι ολοκαίνουργιο προΐόν που το Banggood το πουλάει pre-order 73€ + το κόστος του priority. Στο Gearbest δεν υπάρχει ακόμα.

Επειδή δεν έχω ψωνίσει ποτέ από zapals δε ξέρω τι γίνεται με το τελωνείο. Το λέω για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου:

https://www.zapals.com/xiaomi-my001cn-all-metal-14-languages-ai-translator-global-travel-business-interpreter.html

Futuristiko; Οι Αμερικανοι χρησιμοποιουσαν τετοια ακομα και σε ταινιες του 90' που εβλεπα. Οκ ηταν πιο πολυ σαν ατζεντες σε σχεδιο (ειχαν κανονικα ομιλια για μεταφραση) και οχι μικροφωνα αλλα δεν ειναι κατι νεο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, what_if είπε

Ήταν μαϊμού, πολλοί βέβαια έγραψαν ότι πλησιάζουν τα beats

Δημοσ.

Σήμερα πήρα ένα bluetooth 1,5 USD που είχα αγοράσει 16/4. Γενικά ό,τι πήρα από zapals έφτασε, αυτά τα φτηνιάρικα. Και γενικά, ό,τι πήρα αργότερα, έφτασε πιο γρήγορα (πχ κάτι που είχα πάρει φθινόπωρο, έφτασε στις γιορτές...). 

Τώρα για το συγκεκριμένο, ωραίο ακούγεται, αλλά πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Και για 45 ευρώ;

Δημοσ.

Τα ακουστικά ούτε γω τα παρέλαβα, 2 παραγγελίες μάλιστα. Έχω παραλάβει όλες τις υπόλοιπες μικρομπουρδες που βγάζει οπότε είμαι ευχαριστημένος σχετικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Salvation81 said:

Futuristiko; Οι Αμερικανοι χρησιμοποιουσαν τετοια ακομα και σε ταινιες του 90' που εβλεπα. Οκ ηταν πιο πολυ σαν ατζεντες σε σχεδιο (ειχαν κανονικα ομιλια για μεταφραση) και οχι μικροφωνα αλλα δεν ειναι κατι νεο.

καμιά σχέση το πληκτρολογώ στην ατζέντα μεταφραστή και μου λέει τι σημαίνει κατά λέξη

με το ακούει την ομιλία του άλλου και μεταφράζει με την υποστήριξη AI ....

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.

στο περσινό μου ταξίδι στην Κίνα, πολλοί μαγαζάτορες χρησιμοποιούσαν αντίστοιχες εφαρμογές στο κινητό για μετάφραση από Κινέζικα --> Αγγλικά. Τα αποτελέσματα ήταν από μέτρια έως χείριστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

καμιά σχέση το πληκτρολογώ στην ατζέντα μεταφραστή και μου λέει τι σημαίνει κατά λέξη

με το ακούει την ομιλία του άλλου και μεταφράζει με την υποστήριξη AI ....

Δεν μιλησα για πληκτρολογιο.....Κανονικα ακουγε τι ελεγε ο αλλος και μεταφραζε με φωνη....Δεν ειναι κατι νεο....Βεβαια δεν ξερω για το κομματι του ΑΙ αλλα θεωρω πως ειναι απλα μαρκετινγκ για να πουλανε περισσοτερο.

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...