Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, firewalker είπε

Shall we play a game?

Εμμ ok αλλα εδω για να κλεισεις appointment θες ανάλυση ούρων ddddarling Lisa :P

Δημοσ.

το demo ήταν σε φάση "παίρνω τηλ επειδή δε μπορώ να κάνω Online κράτηση", αλλά μου φάνηκε αστεία η επιμονή των προγραμματιστών αυτού του "πράγματος" να προσπαθεί να μιμηθεί την αμηχανία που έχει κάποιος πάνω σε μια συζήτηση με τα συνεχή "εμμμμ, μμμμμ" κτλ κτλ..

Ειλικρινά αν μου τηλ κάποιος ή κάποια και μου μιλάει έτσι θα μου φανεί ότι είναι ψυχοπαθής και εννοείται δεν θα τον/την βάλω στο μαγαζί μου, ακόμα και για κούρεμα!!! :P

Δημοσ.
11 ώρες πριν, possiz είπε

Σε λίγο η Google θα ξέρει και σε τι στάση το κάναμε χτες βράδυ. Βρωμοεταιρεια. 

αν φοβάσαι να σε πάρει ο assistant απλά μην λες τα απόκρυφα σου και δεν έχεις κανένα κίνδυνο.

Δημοσ.

Χαίρομαι και προβληματίζομαι ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν κάποιος κάνει τίποτα "εξυπνάδες" και αντιγράψει τη χροιά γνωστών και βάλει την assistant να μιλήσει...

Δημοσ.

Εγώ θα χρησιμοποιούσα τον assistant για να απαντάει στην ψιλοκουβέντα που μου πιάνει πάντα η κομμώτρια μου. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι τεράστιος οπαδός της τεχνολογίας και των gadget.

Με αυτό που διάβασα τρομοκρατήθηκα.

Για μένα ,οι προοπτικές είναι τρομακτικές ,οσο συναρπαστικό και αν ακούγεται.

Επεξ/σία από vagelisda
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Τηλεπωλησεις, support, ραντεβου, εισιτηρια μέχρι και υπάλληλοι εισπρακτικων υποψήφιοι προς αντικατάσταση.Καλυτερα δηλαδή. Πιο άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση (εκτός από τις εισπρακτικές :D )

Φαντάζεσαι να σε παίρνει τηλ bot εκ μέρους εισπρακτικής να σε απειλήσει και να κάθεσαι να τσακώνεσαι με το bot..

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, the other one είπε

Φαντάζεσαι να σε παίρνει τηλ bot εκ μέρους εισπρακτικής να σε απειλήσει και να κάθεσαι να τσακώνεσαι με το bot..

Ω ναι, το φαντάζομαι. Και ξέρεις το bot έχει και το πλεονέκτημα ότι δεν ταράζεται ότι βρισιδια και να του κατεβάζουν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, the other one είπε

Μπορεί να γίνει και το αντίστροφο. Να πάρει ο υπαλληλάκος της εισπρακτικής και να βάλεις το bot εσύ να μιλήσει...:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...