Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να στήσω ένα pc για πείτε γνώμες?

Κάρτα γραφικών δεν θα πάρω προς το παρόν.

Δίσκο μόλις έκανα παραγγελία έναν ssd samsung 850evo 250GB

Ποσό που διαθέτουμε :300-400 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Απλή χρήση.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ivms 4200, adobe premiere(αυτό όχι και τόσο)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Εχω Philips 23"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βέροια

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω μόνος μου.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω windows 7 αλλά αργότερα θα βάλω τα 10.

Επεξ/σία από pavloa
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα σκεφτόμουν μια αντίστοιχη σύνθεση. Τι παραπάνω χρειάζεται για να παίζει τα παιχνίδια fortnite lol κτλ.? 

Επίσης αν ζητήσω αυτήν η κάποια άλλη σύνθεση από το συγκεκριμένο κατάστημα το συνθέτουν εκείνοι? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Η μητρική είναι καλή? εγώ κοιτούσα σε Asus.

Εγώ έκανα ένα κομμάτι κομμάτι, αξίζει?

Επεξεργαστής:
Intel Core i5-7600K - 190€

Μητρική:
Gigabyte B250M-DS3H - 61€

Ram:
G.Skill RipjawsV 8GB DDR4-2133MHz 

Τροφοδοτικό:

Corsair CX Series 450W

Καλή είναι η μητρική.

Όχι ό,τι να ναι σύνθεση έκανες ξέχνα τη.

400 ή παραπάνω είναι το budget; Τι μου βάζεις 200 ευρώ επεξεργαστή ληγμένο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Καλή είναι η μητρική.

Όχι ό,τι να ναι σύνθεση έκανες ξέχνα τη.

400 ή παραπάνω είναι το budget; Τι μου βάζεις 200 ευρώ επεξεργαστή ληγμένο;

Μέχρι 400 ευρώ παραπάνω δεν μπορώ.

Δεν ξέρω απλά είδα καλά σχόλια και για αυτό επέλεξα τον επεξεργαστή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτός έχει παραπάνω σχόλια τι λές; Να πάμε μ'αυτόν; https://www.skroutz.gr/s/7289835/Intel-Core-i5-6600K-Box.html

Λοιπόν στο budget που διαθέτεις έχεις παραπάνω μια αξιόλογη πρόταση που άν θες την προτιμάς ειδάλλως περιμένεις να κάνει και κανας άλλος.

Καλό βράδυ ;)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, radiohead είπε

αυτός έχει παραπάνω σχόλια τι λές; Να πάμε μ'αυτόν; https://www.skroutz.gr/s/7289835/Intel-Core-i5-6600K-Box.html

Λοιπόν στο budget που διαθέτεις έχεις παραπάνω μια αξιόλογη πρόταση που άν θες την προτιμάς ειδάλλως περιμένεις να κάνει και κανας άλλος.

Καλό βράδυ ;)

Ενταξει μην βαράς 😀.

Απλά σαν μάρκα πρώτη φορά το βλέπω.

Θα περιμένω μερικές γνώμες και θα αποφασήσω..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλακα κανω βρε. Λοιπον ο αντιστοιχος επεξεργαστης στη γνωριμη σου intel ειναι ο 8100. Κανε μια αναζητηση 2200g vs 8100 και εδω ειμαστε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiohead είπε

Πλακα κανω βρε. Λοιπον ο αντιστοιχος επεξεργαστης στη γνωριμη σου intel ειναι ο 8100. Κανε μια αναζητηση 2200g vs 8100 και εδω ειμαστε.

Με λίγο ψάξιμο είδα οτι έχεις δίκιο :P

Θα αρχίσω σιγά σιγά να τα μαζεύω τα κομμάτια.

Κοιτούσα και τον AMD Ryzen 5 1600 Box αλλά απο ότι είδα δεν εχει γραφικά και θέλει κάρτα γραφικών.

Απλά για την μητρική διάβασα οτι αρκετοί έχουν θέμα με κολλήματα, επανεκκινήσεις, γιαυτό ρώτησα αν είναι καλή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχουν κολλήματα με συγκεκριμ3νο bios και μνήμες Hynix όταν πάνε πάνω από 2933 κάτι που γίνεται σε όλες. Ίσως βέβαια ήταν και κάποια συγκεκριμένη  παρτίδα. Αν θες έχεις εναλλακτική.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχουν κολλήματα με συγκεκριμ3νο bios και μνήμες Hynix όταν πάνε πάνω από 2933 κάτι που γίνεται σε όλες. Ίσως βέβαια ήταν και κάποια συγκεκριμένη  παρτίδα. Αν θες έχεις εναλλακτική.

Μερικοί κάνανε bios update και έστρωσε άλλοι λένε οτι το πήγαν πίσω και αγόρασαν άλλη μητρική.

Να πάρω κάτι σίγουρο, ένα bios update θα θέλει οτι και να πάρω αλλά να μην έχω προβλήματα με κολλήματα και άλλα..

Για πες και την άλλη εναλλακτική και αν είναι να αποφασίσω.

Τώρα κοιτάω και την ASUS ROG STRIX B350-F.

Αλλά σε όλες λέει

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10 64-bit

με τα 7 θα παίξει ή μπα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...