malias4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Οποτε ειμαι σε μεγαλο διλημμα, κ δεν μου τρεχουν κ τα γιουρο απο τα μπατζακια . Απλα δεν θελω κ να παιζω one x, forza παραδειγμα και μετα να αναβω το ps4 και να ειναι σαν ps3 😯
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, malias4 είπε Εδω φιλε μου εχει ομαδες με τα fake ονοματα κ διπλα τα κανονικα τους για να τα αλλαξεις χειροκινητα αμ ν θελεις στο xbox. http://www.ign.com/wikis/pes-2019/The_Real_Names_of_the_Unlicensed_Teams_and_Leagues_in_PES_2019 Mπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι? Εχω κ εγω xbox one x κ μου τη δινει να παιζω με fake ομαδες σηματα ονοματα κτλ κ σκεφτομαι να αγορασω ενα ps4 μονο κ μονο για το pes 2019. Αξιζει η αγορα ps4 pro , εχει μεγαλες διαφορες στα γραφικα σε σχεση με το απλο ps4 στο συγκεκριμενο παιχνιδι? Eχω τηλεοραση 4k 55αρα κ στο xbox το pes ειναι πολυ ομορφο? Θα εχει τρελη διαφορα στο ps4 ? Βλεπω το ps4 εχει hdr αλλα οχι 4κ Αν παίζεις απο 5 μέτρα και πάνω στην 65'' ίσως και να μην έχει διαφορά.
malias4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Αν παίζεις απο 5 μέτρα και πάνω στην 65'' ίσως και να μην έχει διαφορά. 55αρα εχω κ παιζω στα 2.5 μετρα
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, malias4 είπε 55αρα εχω κ παιζω στα 2.5 μετρα Καλύτερα να πάρεις το Pro τότε. offtopic, και όλο και κάποιο exclusive της sony θα τσιμπίσεις.
malias4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Πηρα το pro τελικα απο kotsovolo στο bundle με το spiderman και το pes 2019. Oποτε πουλαω το spiderman και μου μενει η κονσολα με το pes !! 1
kostas13133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μια ερώτηση βρεφονηπιακού επιπέδου. Πήρα ένα ps4 στα παιδιά μου μαζί με το το pes19. Ξέρει κανείς πως αλλάζω το gameplay από το μοχλό L στα πλήκτρα κατεύθυνσης? Με το μοχλό σουτάρουν στο γάμο του Καραγκιόζη, όπως και εγώ βέβαια. Πιστεύω ότι με τα πλήκτρα του χειριστηρίου θα μπορέσω να ελέγξω καλύτερα το παίκτη. Για να δικαιολογηθω, τελευταία φορά που έπιασα χειριστήριο ήταν το μακρινό 2005 με το ανάλογο pro. Ήδη έχω φάει ένα πολιτισμικό σοκ με την εξέλιξη του, τουλάχιστον να φέρω στα μέτρα μου το χειριστήριο.
Daredevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, kostas13133 είπε Μια ερώτηση βρεφονηπιακού επιπέδου. Πήρα ένα ps4 στα παιδιά μου μαζί με το το pes19. Ξέρει κανείς πως αλλάζω το gameplay από το μοχλό L στα πλήκτρα κατεύθυνσης? Με το μοχλό σουτάρουν στο γάμο του Καραγκιόζη, όπως και εγώ βέβαια. Πιστεύω ότι με τα πλήκτρα του χειριστηρίου θα μπορέσω να ελέγξω καλύτερα το παίκτη. Για να δικαιολογηθω, τελευταία φορά που έπιασα χειριστήριο ήταν το μακρινό 2005 με το ανάλογο pro. Ήδη έχω φάει ένα πολιτισμικό σοκ με την εξέλιξη του, τουλάχιστον να φέρω στα μέτρα μου το χειριστήριο. δεν γίνεται, θα το συνηθίσεις
kostas13133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Σοβαρά!!!!!! Δεν το περίμενα με τίποτα. Ούτε στο fifa γίνεται? Τουλάχιστον να αλλάξω ποδοσφαιρακι. Ευχαριστώ για την απόκριση σου
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Mε το μοχλακι ειναι πολυ ανωτερος και ακριβης ο χειρισμος. Ολοι δυσκολευτηκαμε στην αρχη.:)
Πανος999 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, kostas13133 είπε Σοβαρά!!!!!! Δεν το περίμενα με τίποτα. Ούτε στο fifa γίνεται? Τουλάχιστον να αλλάξω ποδοσφαιρακι. Ευχαριστώ για την απόκριση σου Γινεται στο fifa.. Κ βεβαια ν αλλαξεις ποδοσφαιρακι!! Χαχα.. Αλλα ισχυει οτι με το μοχλακι ειναι πολυ πιο ωραια αισθηση.. Θεμα συνηθειας ειναι!!
kostas13133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Εξάλλου τα παιδιά μου από σήμερα ξεκινάνε διάβασμα για το σχολείο. Μη μείνει ορφανό καινούργιο ps!!!😁😁😁 57 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Γινεται στο fifa.. Κ βεβαια ν αλλαξεις ποδοσφαιρακι!! Χαχα.. Αλλα ισχυει οτι με το μοχλακι ειναι πολυ πιο ωραια αισθηση.. Θεμα συνηθειας ειναι!! Πώς γίνεται μέσω ΦΙΦΑ ή μέσω ps? 1
Πανος999 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kostas13133 είπε Ευχαριστώ παιδιά. Εξάλλου τα παιδιά μου από σήμερα ξεκινάνε διάβασμα για το σχολείο. Μη μείνει ορφανό καινούργιο ps!!!😁😁😁 Πώς γίνεται μέσω ΦΙΦΑ ή μέσω ps? Μεσω fifa...
fytotech Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, kostas13133 είπε Ευχαριστώ παιδιά. Εξάλλου τα παιδιά μου από σήμερα ξεκινάνε διάβασμα για το σχολείο. Μη μείνει ορφανό καινούργιο ps!!!😁😁😁 Πώς γίνεται μέσω ΦΙΦΑ ή μέσω ps? Κι εγώ έτσι ήμουν (σαραντάρης γαρ) αλλά αν παίξεις μια εβδομάδα, είναι πιο εύκολο κι από τα πλήκτρα κατεύθυνσης. Δοκίμασε μέχρι να βγει το καινούργιο FIFA.
Bourdoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/9/2018 στις 10:55 ΠΜ, kostas13133 είπε Μια ερώτηση βρεφονηπιακού επιπέδου. Πήρα ένα ps4 στα παιδιά μου μαζί με το το pes19. Ξέρει κανείς πως αλλάζω το gameplay από το μοχλό L στα πλήκτρα κατεύθυνσης? Με το μοχλό σουτάρουν στο γάμο του Καραγκιόζη, όπως και εγώ βέβαια. Πιστεύω ότι με τα πλήκτρα του χειριστηρίου θα μπορέσω να ελέγξω καλύτερα το παίκτη. Για να δικαιολογηθω, τελευταία φορά που έπιασα χειριστήριο ήταν το μακρινό 2005 με το ανάλογο pro. Ήδη έχω φάει ένα πολιτισμικό σοκ με την εξέλιξη του, τουλάχιστον να φέρω στα μέτρα μου το χειριστήριο. Μία χαρά μπορείς να το αλλάξεις. Θα πας στα Options - Personal Data Θα επιλέξεις τον User που θες (πχ user 1) μετά Command Configuration και στο Player Movement αλλάζεις από το L σε D pad.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κάποιος να μου πεί αν μπορείς να ρυθμίσεις τα sliders CPU όπως στο FIFA λόγου χάρη; Εμένα μου αρέσει να υπάρχει μία ισσοροπία όταν παίζω εναντίον του CPU, στο FIFA 2016 ρύθμιζα τα sliders όπως ήθελα και έπαιζα με έναν ισάξιο αντίπαλο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Pro? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα