Socratis_g Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Speed είπε Δυστυχώς το ότι δεν έχει lincenced πρωταθλήματα του στοιχίζει πολύ σε πωλήσεις ειδικά σε XBOX που δεν δέχετε patch ... Γιατί πχ ο Άγγλος να πάρει το PRO και να παίζει με Machester Blue και να μην πάρει το FIFA , απο την στιγμή που οι διαφορές τους είναι ελάχιστες πλέον ... Πάντως το PES 2019 είναι αρκετά πιο βελτιωμένο απο το 2018 ... Σε σύγκριση με το FIFA θα το δούμε σε 25 ημέρες πιο safe αλλά και τα 2 πλέον είναι πολύ καλά ... Σχετικό είναι αυτό. Γιατί το PES που δεν έχει πάρει τις άδεις έχει πολύ χαμηλότερο κόστος κατασκευής σε σχέση με το φιφα που πρέπει αν πληρώσει ένα σκασμό δικαιώματα. Δηλαδή η κονάμι μπορεί να κερδίζει 10€ ανά τεμάχιο που πουλάει και η Φίφα 5€ (ενδεικτικά ποσά). Σε σύνολο τεμαχίων πάντως το φιφα θα είναι πιο ψηλά. Αλλά και η ΚΟΝΑΜΙ αν έμπαινε μέσα τόσα χρόνια θα την είχε σταματήσει την σειρά. Επίσης δε νομίζω να υπάρχει άτομο που να παίζει PES σε ps4 ή PC και να κάθεται με MAN BLUE kai MAN RED. Ολοι περνάνε patch, το οποίο παίζει να το σπρώχνει και η ίδια η ΚΟΝΑΜΙ. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από Socratis_g 1
fytotech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 1:07 ΜΜ, Socratis_g είπε To Patch για τις ομάδες με οδηγείες http://www.wehellas.gr/index.php/downloads/pes-2019/pes-2019-patches-ps4/item/876-pes-2019-ps4-pesuniverse-option-file-v1-downloads Αυτό κάνει και για το Demo;
Socratis_g Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, fytotech είπε Αυτό κάνει και για το Demo; οχι
fytotech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Socratis_g είπε οχι Υπάρχει κάποιο να κάνει;
Speed Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Socratis_g είπε Σχετικό είναι αυτό. Γιατί το PES που δεν έχει πάρει τις άδεις έχει πολύ χαμηλότερο κόστος κατασκευής σε σχέση με το φιφα που πρέπει αν πληρώσει ένα σκασμό δικαιώματα. Δηλαδή η κονάμι μπορεί να κερδίζει 10€ ανά τεμάχιο που πουλάει και η Φίφα 5€ (ενδεικτικά ποσά). Σε σύνολο τεμαχίων πάντως το φιφα θα είναι πιο ψηλά. Αλλά και η ΚΟΝΑΜΙ αν έμπαινε μέσα τόσα χρόνια θα την είχε σταματήσει την σειρά. Επίσης δε νομίζω να υπάρχει άτομο που να παίζει PES σε ps4 ή PC και να κάθεται με MAN BLUE kai MAN RED. Ολοι περνάνε patch, το οποίο παίζει να το σπρώχνει και η ίδια η ΚΟΝΑΜΙ. Συμφωνώ για αυτό γράφω για XBOX και οι Users που έχουν XBOX δεν είναι λίγοι .... 1
malias4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Eγω στο xbox δεν το αγοραζω παντως. Οσο κ να μου αρεσε το demo και ο χειρισμος μου φαινετε καλυτερος ever . θα περιμενω να δω κ το fifa 19 και μετα η αγοραζω το fifa στο one x , η ψαχνω να βρω κ ενα ps4 pro σχετικα φτηνο να αγορασω το pes εκει. Δεν το αντεχω να παιζω με london blue , και pompeye white 😡😡 οπως επαιζα τοσα χρονια με espinas και miranda ...
Bourdoulas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, fytotech είπε Υπάρχει κάποιο να κάνει; Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι για το demo.
Socratis_g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Γραφικά, κίνηση, στήσιμο ειναι πολύ καλύτερα απο πέρσυ. Αυτό που με χάλασε είναι ο σχολιασμός που ειναι ίδιος με το 18, καθώς και στους πανηγυρισμούς των παικτών έχει σκηνές ολόιδιες με πέρσυ. Κάτι ψιλοθεματάκια με τον ήχο θα τα φτιάξουν με Updates. Σε γενικές γραμμές πάντως ανέβηκε το επίπεδο.
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μετά το πρώτο update πάντως κάπως σα να δυσκόλεψε η άμυνα...
giannisag17 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στην άμυνα είμαι απλά χωνί.. Δεν ξέρω πως να το διορθώσω..
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Aπλό τιπ: Γυρνάς με τους επιθετικούς πίσω για να δημιουργείς υπεραριθμία στην άμυνα. ΔΕΝ αμύνεσαι με τους παίκτες που είναι πίσω από την μπάλα αλλά γυρνάς, διαρκώς, κόσμο πίσω από μπροστά.
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Em το σκίσανε το παιχνιδάκι μετά το απντειτ... κρίμας..
James. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Υπαρχει καπου καποιος πληρης οδηγος ωστε να αλλαξουμε χειροκινητα τα ονοματα των ομαδων και τις ονομασιες των γηπεδων;Μιλαω για τους κατοχους xbox.Βρισκω μονο μεμονομενα βιντεακια στο youtube.
malias4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εδω φιλε μου εχει ομαδες με τα fake ονοματα κ διπλα τα κανονικα τους για να τα αλλαξεις χειροκινητα αμ ν θελεις στο xbox. http://www.ign.com/wikis/pes-2019/The_Real_Names_of_the_Unlicensed_Teams_and_Leagues_in_PES_2019 Mπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι? Εχω κ εγω xbox one x κ μου τη δινει να παιζω με fake ομαδες σηματα ονοματα κτλ κ σκεφτομαι να αγορασω ενα ps4 μονο κ μονο για το pes 2019. Αξιζει η αγορα ps4 pro , εχει μεγαλες διαφορες στα γραφικα σε σχεση με το απλο ps4 στο συγκεκριμενο παιχνιδι? Eχω τηλεοραση 4k 55αρα κ στο xbox το pes ειναι πολυ ομορφο? Θα εχει τρελη διαφορα στο ps4 ? Βλεπω το ps4 εχει hdr αλλα οχι 4κ
fytotech Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, malias4 είπε Εδω φιλε μου εχει ομαδες με τα fake ονοματα κ διπλα τα κανονικα τους για να τα αλλαξεις χειροκινητα αμ ν θελεις στο xbox. http://www.ign.com/wikis/pes-2019/The_Real_Names_of_the_Unlicensed_Teams_and_Leagues_in_PES_2019 Mπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι? Εχω κ εγω xbox one x κ μου τη δινει να παιζω με fake ομαδες σηματα ονοματα κτλ κ σκεφτομαι να αγορασω ενα ps4 μονο κ μονο για το pes 2019. Αξιζει η αγορα ps4 pro , εχει μεγαλες διαφορες στα γραφικα σε σχεση με το απλο ps4 στο συγκεκριμενο παιχνιδι? Eχω τηλεοραση 4k 55αρα κ στο xbox το pes ειναι πολυ ομορφο? Θα εχει τρελη διαφορα στο ps4 ? Βλεπω το ps4 εχει hdr αλλα οχι 4κ Ναι θα έχει. Source: Έχω και τα δύο PS4 και 65αρα 4k. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα