polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, papeipa είπε Το παιχνίδι αξίζει για 30€ το πολύ .....δεν έχει υλικό να σε κρατήσει,κάθε χρόνο αφαιρούν όλο και κάτι...... Στο gameplay τώρα,βελτιωμένο σε κίνηση ,φυσική μπάλας και γραφικά ,αλλά κάτι φταίει και με κουράζει αρκετά γρήγορα. To δεν εχει υλικο ειναι σχετικο. Τι εννοεις δεν εχει; Την πεμπτη θα βγει option file, που θα εχει ολα τα μεγαλα πρωταθληματα ετοιμα (αγγλικο, β αγγλιας, ισπανικο, ιταλικο, γερμανικο κλπ) με ολες τις εμφανισεις, σηματα ομαδων και διοργανωσεων, μεταγραφες κλπ. Στην συνεχεια θα βγει και το wehellas πατσακι λογικα με ελληνικο πρωταθλημα καποια στιγμη. Απο εκει και περα, πρωταθλημα να παιξεις εχει, custom πρωταθλημα για να παιξεις με φιλους offline εχει, online για φιλικα με φιλους παλι εχει, online με divisions εχει, master league κλπ εχει. Τι αλλο θες δηλαδη; Και το φιφα που παιζω εγω manual 10 χρονια και εχει ολα τα πρωταθληματα και πολλες online επιλογες τι καταλαβα; Καταντησε παιχνιδι των bugs, των κλεφτων youtubers που ολοι αντιγραφουν τα overpowered κολπα για να νικανε χωρις μπαλα και να εκνευριζομαι. Απο οτι ειδα και το φιφα19 θα ειναι μια απο τα ιδια σε gameplay, οποτε μετα την τρομακτικη βελτιωση του παιχνιδιου φετος και το ικανοποιητικο manual παιχνιδι που εχει βαλει, ηρθε η ωρα για μενα μαλλον να επιστρεψω στις ριζες του προ...Το οποιο το πηρα 40 ευρω και οχι 69 οπως το φιφα... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από polakis21 1
papeipa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, polakis21 είπε To δεν εχει υλικο ειναι σχετικο. Τι εννοεις δεν εχει; Την πεμπτη θα βγει option file, που θα εχει ολα τα μεγαλα πρωταθληματα ετοιμα (αγγλικο, β αγγλιας, ισπανικο, ιταλικο, γερμανικο κλπ) με ολες τις εμφανισεις, σηματα ομαδων και διοργανωσεων, μεταγραφες κλπ. Στην συνεχεια θα βγει και το wehellas πατσακι λογικα με ελληνικο πρωταθλημα καποια στιγμη. Απο εκει και περα, πρωταθλημα να παιξεις εχει, custom πρωταθλημα για να παιξεις με φιλους offline εχει, online για φιλικα με φιλους παλι εχει, online με divisions εχει, master league κλπ εχει. Τι αλλο θες δηλαδη; Και το φιφα που παιζω εγω manual 10 χρονια και εχει ολα τα πρωταθληματα και πολλες online επιλογες τι καταλαβα; Καταντησε παιχνιδι των bugs, των κλεφτων youtubers που ολοι αντιγραφουν τα overpowered κολπα για να νικανε χωρις μπαλα και να εκνευριζομαι. Απο οτι ειδα και το φιφα19 θα ειναι μια απο τα ιδια σε gameplay, οποτε μετα την τρομακτικη βελτιωση του παιχνιδιου φετος και το ικανοποιητικο manual παιχνιδι που εχει βαλει, ηρθε η ωρα για μενα μαλλον να επιστρεψω στις ριζες του προ...Το οποιο το πηρα 40 ευρω και οχι 69 οπως το φιφα... Το ποδόσφαιρο καλώς η κακώς είναι το licence .....να βλέπεις ρε παιδί μου φανελιτσες , πραγματικά ονόματα ,τελευταίες μεταγραφές,γηπεδα .......(μην μου λες για option files κτλπ ,δεν έχουν όλοι ps4 η pc.....και δεν μπορουν να το βάλουν όλοι ) Και να έχει και ένα σοβαρό master league..... Ωραίο παιχνίδι ,αλλά σαν ντέμο, πάνω από 30αρι ούτε με σφαίρες Να δεις τι άσχετοι είναι οι άνθρωποι ,δες ρόστερ των ελληνικών ομάδων και θα βάλεις τα κλάματα ,ούτε τα αυτονόητα δεν κάνουν .....
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, papeipa είπε Το ποδόσφαιρο καλώς η κακώς είναι το licence .....να βλέπεις ρε παιδί μου φανελιτσες , πραγματικά ονόματα ,τελευταίες μεταγραφές,γηπεδα .......(μην μου λες για option files κτλπ ,δεν έχουν όλοι ps4 η pc.....και δεν μπορουν να το βάλουν όλοι ) Και να έχει και ένα σοβαρό master league..... Ωραίο παιχνίδι ,αλλά σαν ντέμο, πάνω από 30αρι ούτε με σφαίρες Να δεις τι άσχετοι είναι οι άνθρωποι ,δες ρόστερ των ελληνικών ομάδων και θα βάλεις τα κλάματα ,ούτε τα αυτονόητα δεν κάνουν ..... Το 90% εχουν ps4 και pc οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες. Επισης, αυριο βραδυ βγαινει live update απο konami με ολες τις μεταγραφες και στις ελληνικες ομαδες. Το παιχνιδι δεν κυκλοφορησε ακομα. Υπομονη
papeipa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, polakis21 είπε Το 90% εχουν ps4 και pc οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες. Επισης, αυριο βραδυ βγαινει live update απο konami με ολες τις μεταγραφες και στις ελληνικες ομαδες. Το παιχνιδι δεν κυκλοφορησε ακομα. Υπομονη Αφου εγώ λέω άκυρα ,Οκ. Πες μας και το ποσοστό ηλικιών που παίζουν και είναι γνώστες patch και option files . Στο υπόλοιπο 10% να το πουλάνε σαν ντέμο ... Ξαναλέω ωραίο gameplay αλλά μόνο διπλό με φίλο , Κατα τα άλλα βαρετό παιχνίδι χωρίς modes με φτωχές επιλογές online και offline
Federacion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Συμφωνώ 100% με ΠΟΛΑΚΙ!!! Απίστευτα πράγματα φέτος! 1
tiniakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μη με βάζετε από τώρα στη μπρίζα και το έχει ο Τούρκος μόνο 22 ευρώ για Xbox.
papeipa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, tiniakos είπε Μη με βάζετε από τώρα στη μπρίζα και το έχει ο Τούρκος μόνο 22 ευρώ για Xbox. Πώς αγοράζεις από το τούρκικο store ;
toykaki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλησπερα.για πιο λογο δεν μπορω να συνδεθω μεσω ιντερνετ?
malias4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μου την εχει βαρεσει φετος με το pro κ βασικα δεν ξερω ποιος φταιει. 😃 microsoft η konami?!! Δεν εχω παιξει φιφα απο εποχες φιφα 99 στο πρωτο μου psx Απο περυσι αγορασα xbox λογω του forza h3 που ειναι πραγματικα απιστευτη παιχνιδαρα.Και τωρα που εδωσα το ps4 βγαζουν ενα pro που ειναι για τα γουστα μου χαρμα.Ενω το προ 17 κ 18 ηταν ολιγον τι μακακια.. Σκεφτομαι κ το πατς με ελληνικο πρωταθλημα κ στο &@$&&?/:) το xbox δεν μπαινει option file και τρελενομαι ! Τι κανουμε τωρα ; Αγοραζουμε pes στο xbox? Και παιζω με fake ονοματα ενω ξερω οτι καποιοι αλλοι παιζουν κανονικ με το πατσακι;; Αγοραζουμε fifa 19 στο xbox μονο για τις ομαδες κ τις φανελες ; Η αγοραζουμε κ ενα ps4 μονο κ μονο για το pes; 😋 και παιρνω κ διαζυγιο ! Και κραταω κ το xbox για το forza? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από malias4
fytotech Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Παλιός fan του PES εδώ που το έχω γυρίσει στο FIFA, εδώ και χρόνια. Κατέβασα κι έπαιξα το Demo. Νομίζω πως φέτος θα πάρω και τα δύο. Επιτέλους το PES κάνει το come back. Και στην Ελλάδα, έχει πολλούς που περίμεναν να γίνει πάλι καλό, οπότε πιστεύω θα δούμε έκπληξη στις πωλήσεις φέτος. Το FIFA ναι μεν φαίνεται να είναι μια από τα ίδια αλλά έχει να κάνεις πράγματα που σε κρατάνε συνέχεια στο Single Play. Όσον αφορά την κριτική για το PES, πως κάνει μόνο για διπλό, ξέρω πολλά άτομα (ειδικά 35+), που έχουν PlayStation, μόνο για διπλό σε FIFA, NBA και PES. Δεν είναι αμελητέα η αγορά αυτή.
tiniakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papeipa είπε Πώς αγοράζεις από το τούρκικο store ; Συνδέεσαι με vpn με location Τουρκία. Επιλέγεις ότι θες για αγορά, βάζεις την ελληνική πιστωτική σου κάρτα (η Εθνική είδα ότι κρατάει πολύ λιγότερη προμήθεια από την Πειραιώς) και μια τυχαία τουρκική πραγματική διεύθυνση και κάνεις την αγορά. Τόσο απλά. Δες εδώ τιμές στα διάφορα stores. https://xbox-store-checker.com/en/ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από tiniakos 1 1
manthos_27 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, malias4 είπε Μου την εχει βαρεσει φετος με το pro κ βασικα δεν ξερω ποιος φταιει. 😃 microsoft η konami?!! Δεν εχω παιξει φιφα απο εποχες φιφα 99 στο πρωτο μου psx Απο περυσι αγορασα xbox λογω του forza h3 που ειναι πραγματικα απιστευτη παιχνιδαρα.Και τωρα που εδωσα το ps4 βγαζουν ενα pro που ειναι για τα γουστα μου χαρμα.Ενω το προ 17 κ 18 ηταν ολιγον τι μακακια.. Σκεφτομαι κ το πατς με ελληνικο πρωταθλημα κ στο &@$&&?/:) το xbox δεν μπαινει option file και τρελενομαι ! Τι κανουμε τωρα ; Αγοραζουμε pes στο xbox? Και παιζω με fake ονοματα ενω ξερω οτι καποιοι αλλοι παιζουν κανονικ με το πατσακι;; Αγοραζουμε fifa 19 στο xbox μονο για τις ομαδες κ τις φανελες ; Η αγοραζουμε κ ενα ps4 μονο κ μονο για το pes; 😋 και παιρνω κ διαζυγιο ! Και κραταω κ το xbox για το forza? Φίλε μόλις έπαθα ψυχολογικά με το post σου! 😂😂🙂😁😜
polakis21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Για διπλο με φιλους offline αλλα και online το προ ειναι ιδανικο φετος. Για μονό δεν ξερω αν ειναι τοσο καλό αλλά εμενα προσωπικα δεν με απασχολει. Μονο με παρεα ή με φίλους online...Kαι στο φιφα 10 χρονια το ιδιο εκανα, μονό ποτέ
teofross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, tiniakos είπε Μη με βάζετε από τώρα στη μπρίζα και το έχει ο Τούρκος μόνο 22 ευρώ για Xbox. To 22 euro πως προκύπτει? γιατι εγω το βλεπω στα 259,00 TL , το οποιο το δινουν στα 35 euro. Κοιταζω κατι λαθος? Οκ sory φιλε μου ,τωρα ειδα το post καλυτερα.Αναφερεσαι στο xbox & εγω κοιτουσα στο PsStore... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από teofross
teofross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 2:22 ΜΜ, polakis21 είπε Φιλε μαλλον δεν βλεπεις καλα τοτε. Εγω ημουν στο φιφα 10 χρονια με manual χειρισμο και τωρα αγορασα το προ. Το προ φετος εχει μακραν καλυτερα γραφικα, καλυτερο χορταρι, πιο smooth κινηση ρεαλιστικη, ελευθερη μπαλα με φοβερη κινηση, manual παιχνιδι επιτελους χωρις σκανδάλες και εντελως απροβλεπτο gameplay. Απο την αλλη το φιφα19 αποτι ειδα απο τα βιντεο αναμενεται να ειναι σχεδον ιδιο με το 18, γεματο bugs και cheaters online και μπροστα στο φετινο προ φανταζει παιδικο το gameplay του σε αναπτυξη και με τις αποτομες κινησεις του. Εμενα που με ενδιαφερει το offline πρωταθλημα με φιλους και τα φιλικα online, φετος επιλεγω το προ...Και ξαναλεω 10 χρονια παιζω φιφα και εκραζα την κοναμι γιατι δεν βελτιωνε το προ και πολλοι με ελεγαν γραφικο φιφακια, πραγμα που δεν ισχυει φυσικα. Απλα εκρινα καθε χρονο την εξελιξη. Ηρθε το πληρωμα του χρονου για μενα λοιπον με προ19. Ντεμο φιφα19 στις 11 σεπτεμβρη Εγω επειδη παιζω & τα 2 παιχνιδια καθε χρονο σε offline carrer - ML , αυτο που με χαλαγε στο pes ηταν οτι vs cpu υπηρχαν "μεγαλες αποστασεις" μεταξυ των γραμμων & αποσταση οταν λεω,οχι μονο σαν αποσταση σε μηκος αλλα & στην "λογικη" του στη στηματος ολων των ομαδων ,το οποιο οδηγουσε στην τελικη σε ενα παιχνιδι που παιζοταν περισσοτερο σε αμυνα & επιθεση με πολυ λιγοτερο παιξιμο στο κεντρο.Απο SSTART & πανω ηταν καπως πιο σφυχτα αλλα & παλι υπηρχε φανερα αυτη η ελειψη.Ειδικα σε συγκριση με το φιφα (οπου επρεπε να κανεις build up play φοβερο) για να καταφερες να φτασεις στο τερμα - με manual controls), επρεπε δηλαδη να γυριζεις την μπαλλα αρκετα & εξυπνα οπως στο αλθηθινο ποδοσφαιρο δηλαδη ,τος pes ηταν πολυ διαφορετικο σε αυτο.Μπορουσες δηλαδη με μπαμ μπαμ πασες να φτασεις μπροστα,το ιδιο εκανε & το cpu απεναντι σου. Μπορεις να πεις πως ειναι το 19 σε αυτο το στοιχειο? εχει αλλαξει καθολου αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα