Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2019 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον το εχω. Ενα κλικ πιο γρηγορο η τελικη εκδοση στην -1 ταχυτητα που παιζω εγω. Ταλαντευομαι να το γυρισω σε -2. Κατα τα αλλα ιδιο με ντεμο. Κεφαλιες παραμενουν ψηλες με το σουτ, θελουν διορθωση. Εχει αρκετα πρωταθληματα και 4 νομιζω ασχετα για να κανεις edit και να βαλεις οποιο θες εσυ. Αγγλια, Ισπανια με λαθος ονοματα κλπ. Online δεν με αφηνει να παιξω. Παω να λιωσω με κολλητο offline!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polakis21 είπε

Λοιπον το εχω. Ενα κλικ πιο γρηγορο η τελικη εκδοση στην -1 ταχυτητα που παιζω εγω. Ταλαντευομαι να το γυρισω σε -2. Κατα τα αλλα ιδιο με ντεμο. Κεφαλιες παραμενουν ψηλες με το σουτ, θελουν διορθωση. Εχει αρκετα πρωταθληματα και 4 νομιζω ασχετα για να κανεις edit και να βαλεις οποιο θες εσυ. Αγγλια, Ισπανια με λαθος ονοματα κλπ. Online δεν με αφηνει να παιξω. Παω να λιωσω με κολλητο offline!!!

Γιατί δεν αφήνει online;

Δημοσ.

Online δεν εχουν ανοιξει οι σερβερς. Μονο του ντεμο. Ουτε μεταγραφες με update εχω. Απο firm που βλεπω τι θελει; Εχω το τελευταιο εγω

Δημοσ.

εγω παντως που ειμαι σουπερ fan pro το γυρισα σε fifa.μου φαινεται πιο ολοκληρομενο και με καλυτερες κινησεις και γραφικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

εγω παντως που ειμαι σουπερ fan pro το γυρισα σε fifa.μου φαινεται πιο ολοκληρομενο και με καλυτερες κινησεις και γραφικα.

Φιλε μαλλον δεν βλεπεις καλα τοτε. Εγω ημουν στο φιφα 10 χρονια με manual χειρισμο και τωρα αγορασα το προ. Το προ φετος εχει μακραν καλυτερα γραφικα, καλυτερο χορταρι, πιο smooth κινηση ρεαλιστικη, ελευθερη μπαλα με φοβερη κινηση, manual παιχνιδι επιτελους χωρις σκανδάλες και εντελως απροβλεπτο gameplay. Απο την αλλη το φιφα19 αποτι ειδα απο τα βιντεο αναμενεται να ειναι σχεδον ιδιο με το 18, γεματο bugs και cheaters online και μπροστα στο φετινο προ φανταζει παιδικο το gameplay του σε αναπτυξη και με τις αποτομες κινησεις του. Εμενα που με ενδιαφερει το offline πρωταθλημα με φιλους και τα φιλικα online, φετος επιλεγω το προ...Και ξαναλεω 10 χρονια παιζω φιφα και εκραζα την κοναμι γιατι δεν βελτιωνε το προ και πολλοι με ελεγαν γραφικο φιφακια, πραγμα που δεν ισχυει φυσικα. Απλα εκρινα καθε χρονο την εξελιξη. Ηρθε το πληρωμα του χρονου για μενα λοιπον με προ19.

Ντεμο φιφα19 στις 11 σεπτεμβρη

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Φιλε μαλλον δεν βλεπεις καλα τοτε. Εγω ημουν στο φιφα 10 χρονια με manual χειρισμο και τωρα αγορασα το προ. Το προ φετος εχει μακραν καλυτερα γραφικα, καλυτερο χορταρι, πιο smooth κινηση ρεαλιστικη, ελευθερη μπαλα με φοβερη κινηση, manual παιχνιδι επιτελους χωρις σκανδάλες και εντελως απροβλεπτο gameplay. Απο την αλλη το φιφα19 αποτι ειδα απο τα βιντεο αναμενεται να ειναι σχεδον ιδιο με το 18, γεματο bugs και cheaters online και μπροστα στο φετινο προ φανταζει παιδικο το gameplay του σε αναπτυξη και με τις αποτομες κινησεις του. Εμενα που με ενδιαφερει το offline πρωταθλημα με φιλους και τα φιλικα online, φετος επιλεγω το προ...Και ξαναλεω 10 χρονια παιζω φιφα και εκραζα την κοναμι γιατι δεν βελτιωνε το προ και πολλοι με ελεγαν γραφικο φιφακια, πραγμα που δεν ισχυει φυσικα. Απλα εκρινα καθε χρονο την εξελιξη. Ηρθε το πληρωμα του χρονου για μενα λοιπον με προ19.

Ντεμο φιφα19 στις 11 σεπτεμβρη

Έπαιξα το demo του 19 αλλά δεν με τράβηξε. Το fifa από το 18 και μετά μου αρέσει περισσότερο.

Αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι άλλο. Ότι έπαιζες φιφα όταν παίζαμε προ και παίζεις προ όταν παίζουμε φιφα. 

Άλλος δεν βλέπει καλά και έχει θέμα και με λάθος κρίση. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Έπαιξα το demo του 19 αλλά δεν με τράβηξε. Το fifa από το 18 και μετά μου αρέσει περισσότερο.

Αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι άλλο. Ότι έπαιζες φιφα όταν παίζαμε προ και παίζεις προ όταν παίζουμε φιφα. 

Άλλος δεν βλέπει καλά και έχει θέμα και με λάθος κρίση. 

Δεν νομιζω αλλα τεσπα...Ο καθενας μπορει να εκφερει την αποψη του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως παιζοντας το demo του pes 2019 μου φανηκε πολυ ανωτερο απο το demo του fifa 2018. Βεβαια θα περιμενω να βγει κ το demo του fifa 2019 κ μετα θα δω.

Παντως το pes 2018 με το pes 2019 μου φαινετε κλασεις ανωτερο.

Σε γραφικα κ κινηση ειδικα ειναι πραγματικα απολαυστικο..

Παιζω σε 4κ tv και one x 

Επεξ/σία από malias4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι αξίζει για 30€ το πολύ .....δεν έχει υλικό να σε κρατήσει,κάθε χρόνο αφαιρούν όλο και κάτι......

Στο gameplay τώρα,βελτιωμένο σε κίνηση ,φυσική μπάλας και γραφικά ,αλλά κάτι φταίει και με κουράζει αρκετά γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...