malias4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιζοντας κ εγω το demo μου φαινετε πολυ καλυτερο σε κινηση απο το pes 2018. Τα γραφικα ανωτερα κ τωρα που ειναι κ xbox one x enhanced ειναι μια ομορφια κ το γρασιδι πολυ ρεαλιστικο. Κατεβασα κ το demo του fifa 18 μιας κ δεν εχω αγορασει ποτε ξανα fifa μετα το fifa99 κ μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το φετνο pes. Κολλαω μονο που στο xbox δεν μπορουμε να βαλουμε option file κ ετσι παιζουμε με φανελες απο lidl κ ονοματα rinaldo κτλ κτλ Για αυτο ειμαι σε διλημα επειδη παιζοντας κ το fifa με ολα τα σωστα ονοματα licences φανελες champ league κτλ πορωθηκα λιγο κ δεν ξερω τι να κανω 🤔 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από malias4
polakis21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Στο ps4 παντως τα πατσακια ειναι μια χαρα με εμφανισεις και ονοματα
malias4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ναι σε ps4 το ξερω πατσακι κ ελληνικο πρωταθλημα πηγαινε συνεφο αλλα τωρα τελευταια μεταπηδησα σε xbox κ εκει η microsoft δεν αφηνει μεταφορα αρχειων απο usb ☹️
polakis21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μολις ανακαλυψα οτι με λαστιχακι στο L2 δεν μπορεις να αλλαξεις την επιθετικοτητα/αμυντικοτητα της ομαδας σου απο τον σταυρο.Πρεπει να σηκωσεις λιγο το L2 στιγμιαια και να αλλαξεις με τον σταυρο αυτο που θες και μετα αμεσως να αφησεις το L2 με το λαστιχο παλι πατημενο. Δυσκολα πραγματα...
Christos84# Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Έχω λιώσει στα γέλια με το λαστιχακι. Το pes υποστηρίζει εδώ και σχεδόν 3 χρόνια manual control σε πάσα, κάθετη πάσα και σουτ. Επιλογές-Ρυθμίσεις προσωπικά στοιχεία-Επιβεβαίωση του χρήστη. Εκεί θα βρεις τα επίπεδα βοήθειας σε πασες, σουτ και πολλά αλλα.
polakis21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Christos84# είπε Έχω λιώσει στα γέλια με το λαστιχακι. Το pes υποστηρίζει εδώ και σχεδόν 3 χρόνια manual control σε πάσα, κάθετη πάσα και σουτ. Επιλογές-Ρυθμίσεις προσωπικά στοιχεία-Επιβεβαίωση του χρήστη. Εκεί θα βρεις τα επίπεδα βοήθειας σε πασες, σουτ και πολλά αλλα. Κανεις λαθος αγαπητε. Αλλο η manual πασα με L2, και αλλο η βοηθεια στην πασα απο off εως 3-4 ποσο εχει δεν θυμαμαι. Ακομα και στο off δεν ειναι καθαρο manual χωρις σκανδαλη. Θα επρεπε να το ξερεις τοσα χρονια. Μονο το σουτ στο προ εχει επιλογη καθαρου manual σκετου...
Christos84# Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, polakis21 είπε Κανεις λαθος αγαπητε. Αλλο η manual πασα με L2, και αλλο η βοηθεια στην πασα απο off εως 3-4 ποσο εχει δεν θυμαμαι. Ακομα και στο off δεν ειναι καθαρο manual χωρις σκανδαλη. Θα επρεπε να το ξερεις τοσα χρονια. Μονο το σουτ στο προ εχει επιλογη καθαρου manual σκετου... Επίπεδο βοήθειας σε πάσα OFF=Δεν παρέχεται βοήθεια. Στις πασες θα αντανακλαται ο δείκτης ισχύος και η κατεύθυνση στην οποία είναι στραμμενος ο παίχτης. Επίσης είναι manual, ακριβώς το ίδιο με το να έχεις πατημένο το L2.
s33k3rgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δεν ειναι μαγκες μην επιμενεται. Αλλη πασα βγαινει με το L2 πατημενο, και αλλη με σκετο το κουμπι της πασας. Με το L2 πατημενο βγαινει μια πιο απαλη πασα στον κενο χωρο (μπροστα πισω απο τον παιχτη οπουδηποτε, πληρης ελευθερια) ακομα μπορεις να κανεις supercancel πιο ευκολα με αυτες τις πασες . Με το κουμπι της πασας μονο (εννοειται με pass assistance στο off) βγαινει μια πασα που παει περισσοτερο στα ποδια του συμπαικτη σου. Οι διαφορες φενονται μονο οταν εχεις λιωσει το manual δηλαδη στο εμπειρο ματι.
teofross Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 εγω απο το 17 παιζω παντα μονο στο manual & εχω δοκιμασει ολα τα παραπανω & δεν εχω δει απολυτος καμια διαφορα οσον αφορα το L2 με το PA=0. Ειναι ακριβως το ιδιο, απλως με το L2 βγαινει το βελακι & μπορεις οπτικα να υπολογισεις με το ματι που προκειται να παει η πασα. Επισης σε σχεση με το 17 & το 18 αυτο που ειδα εγω ειναι οτι οσον αφορα το demo του 19, το PA ακομα & στο 0 ειναι λιγακι πιο "assisted" σε σχεση παντα με το 18 ειδικα, που το παιζω ακομα & τωρα.
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Με εχει απορροφησει πληρως το ντεμο προ19. Εκπληκτικη δουλεια σε manual και -1 ταχυτητα! Δεν υπάρχει. Πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια που εχω παραμερισει το φιφα...
Federacion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ρε είναι παιχνιδάρα τι να λέμε.... (παρεπιμπτόντως ρε σεις γιατί δεν βγαίνει το τέρμα με το τρίγωνο; Τι άλλαξε;)
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Federacion είπε Ρε είναι παιχνιδάρα τι να λέμε.... (παρεπιμπτόντως ρε σεις γιατί δεν βγαίνει το τέρμα με το τρίγωνο; Τι άλλαξε;) Στο διπλο με φιλους offline βγαινει κανονικα εξω με τριγωνο. Δεν ξερω για online Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από polakis21
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Βγηκε το προ σε μαγαζι στο περιστερι. Εκανα κρατηση κι εφυγα να το παρω! Θα εχει λιωσιμο αποψε!!!
tiniakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, polakis21 είπε Με εχει απορροφησει πληρως το ντεμο προ19. Εκπληκτικη δουλεια σε manual και -1 ταχυτητα! Δεν υπάρχει. Πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια που εχω παραμερισει το φιφα... Το demo του fifa 19 έχει βγει και το συγκρίνεις;
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, tiniakos είπε Το demo του fifa 19 έχει βγει και το συγκρίνεις; Εχω παραμερισει το φιφα18 πληρως γιατι μπροστα στο προ19 μου φαινεται ψευτικο πλεον, και αποτι βλεπω στα βιντεο του φιφα19 δεν εχει αλλαξει τιποτα στην μηχανη του παιχνιδιου. Απλα προστεθηκαν καποια animations και τα δικαιωματα τσλ και εουροπα. Μετα απο 10 χρονια νομιζω οτι θα κανω την αλλαγη!!! Περιμενω ντεμο φιφα19 για να το επιβεβαιωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα