tiniakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Το περσινό ήταν από τα καλύτερα ever ποδοσφαιράκια για να δούμε και φέτος. 1
WizNick Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Το περσινο ηταν μια χειροτερη εκδοση του 2017. Το φετινο αφηνει καλες πρωτες εντυπωσεις αλλα απλα εχει βελτιωσεις, τιποτα το καινουριο ή συγκλονιστικα διαφορετικο. 1
Speed Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Τα γραφικά είναι καλύτερα απο πέρυσι. Απο κίνηση δεν βλέπω κάτι διαφορετικό ... 1
Federacion Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Παιδιά δεν υπάρχει θέμα ακόμα για PC; Βγήκε demo πριν μερικές ημέρες για όλους...
tiniakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Έχω παίξει λίγο το demo και δεν διακρίνω συγκλονιστικές διαφορές από το περσινό. Εσείς τι λέτε; 1
Federacion Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μόλις ξόδεψα ένα διωράκι. Απειροελάχιστες διαφορές μόνο στα γραφικά. ΟΛΑ τ αλλα -τουλάχιστον στο ντεμο- είναι ακριβώς τα ίδια.
tiniakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Με τρώει να το πάρω από το τουρκικό store που έχει μόνο 20 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
alimentas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στην αρχή φαίνεται βελτιωμένο γιατί είναι, αλλά μετά από 10 παιχνίδια καταλαβαίνεις ότι βγαζει τα κλασσικά θέματα του παιχνιδιού και το βαριέσαι . Έχει πιο ελεύθερη κίνηση σε σχέση με το περσινό αλλά σουτ ας πούμε δεν μπαινει πάλι. Το πλασέ ειδικά μέσα απ την περιοχή είναι άγνωστη έννοια. Το κακό είναι ότι διαβάζω ότι γελάνε τα σκυλιά με την beta του φιφα οπότε τι θα παίζουμε?? Ας ελπίσουμε σε βελτιώση, αλλά η κοναμι μας έχει συνηθίσει παραδοσιακά να βγάζει το τελικό παιχνιδι χειρότερο του ντεμο, οπότε δύσκολα τα πραγματα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από alimentas
tiniakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Θα παίζουμε το περσινό Λία θα μας βγει και τζάμπα...
polakis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Κανω την παρακατω δηλωση μετα την δοκιμη του ντεμο: Χθες περασα ενα λαστιχακι για να εχω κρατημενο το L2 και να παιζω συνεχως καθαρο manual παιχνιδι (συν στο off την βοηθεια πασας, σουτ στο manual) οπως το φιφα, και σε ταχυτητα -1. Το παιχνιδι μετα απο 10 χρονια με πορωσε για πρωτη φορα στα χρονικα! Ειναι παρα πολυ καλο!!! Ρεαλιστικες φασεις και λαθη οπως στην πραγματικοτητα, ρυθμος ποδοσφαιρικοτατος, αργες κινησεις παικτων, πολυ ωραια φυσικη μπαλας, ωραια γραφικα παικτων (το δοκιμασα σε oled lg 4Κ 65αρα)!!! Δεν το πιστευω αυτο μετα απο τοσα χρονια!!!! Σαν μονα αρνητικα διακρινω (παντα σε manual full με πατημενη σκανδαλη) την ελλειψη δυνατων κεφαλιων και σκοραρισμα (δεν ξερω τι γινεται στο assisted), την αργη αποκριση των skills που τα θεωρω πολυ πιο δυσκολα απο το φιφα, και καπως τα αργα σουτ σε δυναμη. Ομως αυτα βελτιωνονται με ενα πατσακι ευκολα. Δεν ξερω τι εγινε αλλα το λαστιχακι εκανε το θαυμα του!!! Θα δω και το ντεμο φιφα19 και αν δεν μου δωσει κατι νεο, ισως κανω την μεγαλη επιστροφη μετα απο 12 χρονια!!! Δεν μπορω να το πιστεψω!!!
tiniakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, polakis21 είπε Κανω την παρακατω δηλωση μετα την δοκιμη του ντεμο: Χθες περασα ενα λαστιχακι για να εχω κρατημενο το L2 και να παιζω συνεχως καθαρο manual παιχνιδι (συν στο off την βοηθεια πασας, σουτ στο manual) οπως το φιφα, και σε ταχυτητα -1. Το παιχνιδι μετα απο 10 χρονια με πορωσε για πρωτη φορα στα χρονικα! Ειναι παρα πολυ καλο!!! Ρεαλιστικες φασεις και λαθη οπως στην πραγματικοτητα, ρυθμος ποδοσφαιρικοτατος, αργες κινησεις παικτων, πολυ ωραια φυσικη μπαλας, ωραια γραφικα παικτων (το δοκιμασα σε oled lg 4Κ 65αρα)!!! Δεν το πιστευω αυτο μετα απο τοσα χρονια!!!! Σαν μονα αρνητικα διακρινω (παντα σε manual full με πατημενη σκανδαλη) την ελλειψη δυνατων κεφαλιων και σκοραρισμα (δεν ξερω τι γινεται στο assisted), την αργη αποκριση των skills που τα θεωρω πολυ πιο δυσκολα απο το φιφα, και καπως τα αργα σουτ σε δυναμη. Ομως αυτα βελτιωνονται με ενα πατσακι ευκολα. Δεν ξερω τι εγινε αλλα το λαστιχακι εκανε το θαυμα του!!! Θα δω και το ντεμο φιφα19 και αν δεν μου δωσει κατι νεο, ισως κανω την μεγαλη επιστροφη μετα απο 12 χρονια!!! Δεν μπορω να το πιστεψω!!! Ούτε εμείς.😄 1
alimentas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Mε γελουν τα ματια μου ή οντως διαβασα αυτο που διαβασα????
manthos_27 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Στις 24/6/2018 στις 9:35 ΠΜ, polakis21 είπε Οκ φιλε οτι πεις. Εκτος πραγματικοτητας. Εχετε μεινει 100 ατομα να παιζετε το προ απλα επειδη το παιζατε παλια και δεν θελετε να παιξετε φιφα με μανουαλ χειρισμο που ειναι πολυ μπροστα. Δεν θα χιλιοξαναπουμε παλι οτι ημασταν ολοι φανατικοι προακηδες, που φτιαχναμε τα wehellas patches που εσυ απολαμβανεις, αλλα πηγαμε απεναντι γιατι κρινουμε αντικειμενικα οτι η κοναμι μας δουλευει 10 χρονια τωρα με ρομποτικο σε ραγες παιχνιδι. Παιξε την κασετα των haters εσυ καθε χρονο και παιξε μπρο και πλέιστέισιο επειδη ειμαστε ελληναρες και ετσι πρεπει...LOL Εγώ πάντως που ήμουν τρελός φανατικός του Pro evolution μόλις έπαιξα για λίγο το φιφα 17 έπαθα πλάκα μ άρεσε πάρα πολύ και ποσο μαλλον αργότερα που αγόρασα και το φιφα 18 μετά που ήταν ακόμα καλύτερο οπότε μόνο φιφα μιλάω απο προσωπική εμπειρία!
teofross Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Εμενα δεν μου φανηκε να ειναι ιδιο με το 18.Η φυσικη της μπαλας νομιζω οτι ισως ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει στα τελευταια χρονια.Οι παικτες κινουνται πιο ωραια (η αληθεια ειναι οτι ενιωσα οτι στριβουν & αλλαζουν κατευθυνση καπως πιο ευκολα απο οτι θα ηθελα γιατι χανει σε ρεαλισμο λιγο).Το cpu σε Top Player & SStar στο ντεμο δεν ειδα να βαζει τα "κλασικα" γκολ του 18 με τις απιθανες λομπες αλλα & ουτε να τις πολυ-προσπαθει, εχουν διαφορετικο τροπο αναπτυξης & βαζουν πιο ρεαλιστικα γκολ. Επισης θεωρω οτι εχουν διορθωσει τις αποστασεις των γραμμων των παικτων μεσα στο γηπεδο & δεν ειναι σαν να ειναι αποκομενο πχ το κεντρο απο την αμυνα (οχι στο βαθμο που ειναι το φιφα αλλα εχει βελτιωθει αυτο) με αποτελεσμα να δειχνει πιο real το παιχνιδι. Αυτο που με "χαλασε" λιγο ηταν το χορτο.Eπισης στην ταχυτητα -1 μου φαινεται πολυ καλο @Polakakis21 Αυτο με το L2 δεν εχω καταλαβει γιατι να το κανεις.Εγω το 17 & 18 παιζω full manual pass assist στο 0 ,through ball advanced & shoot manual δηλαδη. Ολα κανονικα χωρις το L2. Χρειαζεται αυτο, μονο οταν το εχεις assisted & θελεις να παιξεις εμβολιμα καποιο play με manual
polakis21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Σε οσους δεν πιστευουν αυτο που εγραψα σας το ελεγα 10 χρονια. Οταν το προ γινει αξιοπρεπες με καλες κινησεις, γραφικα και φυσικη μπαλας, θα ειμαι ο πρωτος που θα βγει να το πει, αλλας εσεις δεν το καταλαβαινατε. Ε λοιπον φετος που φανηκε η διαφορα και ειναι αξιοπρεπες σαν το φιφα, πρωτος βγηκα και το εγραψα. Εστω και με λαστιχακι στο L2 για φουλ manual. @teofross χωρις λαστιχακι το παιχνιδι δεν ειναι φουλ manual σαν το φιφα. Δηλαδη να σημαδευεις προς τα πανω και να πηγαινει πλαγιο.Εγω δεν παιζω ποτε assisted και καποια στιγμη manual. Παιζω καθαρο πληρες manual σε ολα οπως το φιφα, γιαυτο και η πατημενη σκανδαλη. Μονο το manual σουτ του προ ειναι ιδιο με του φιφα. Η πασα, η σεντρα και η προωθημενη ακομα και στο off assisstance και advanced δεν ειναι καθαρο manual. Δεν παει ακριβως οπου θελεις. Το L2 τα καθαριζει ολα, χεχε!!! Το λαστιχακι εκανε το θαυμα του!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα