fytotech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, kmanikas13 είπε δυστυχώς από το συγκεκριμένο gameplay η αίσθηση η δική μου είναι ότι βλέπω παιχνίδι στο ps3. Aντίο konami! Όντως. Πού το είδατε το ψαρωτικό;
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 haters gonna hate, καθε χρονο οι ιδιοι, τα ιδια... 2
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Οκ φιλε οτι πεις. Εκτος πραγματικοτητας. Εχετε μεινει 100 ατομα να παιζετε το προ απλα επειδη το παιζατε παλια και δεν θελετε να παιξετε φιφα με μανουαλ χειρισμο που ειναι πολυ μπροστα. Δεν θα χιλιοξαναπουμε παλι οτι ημασταν ολοι φανατικοι προακηδες, που φτιαχναμε τα wehellas patches που εσυ απολαμβανεις, αλλα πηγαμε απεναντι γιατι κρινουμε αντικειμενικα οτι η κοναμι μας δουλευει 10 χρονια τωρα με ρομποτικο σε ραγες παιχνιδι. Παιξε την κασετα των haters εσυ καθε χρονο και παιξε μπρο και πλέιστέισιο επειδη ειμαστε ελληναρες και ετσι πρεπει...LOL 3
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι ρε, δεν θα το χιλιοξαναπειτε... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από xavier 1
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ρομποτικα animations αποτομα, μπαλα να κολλαει περιεργα στα ποδια των παικτων οταν στριβουν, πολυ αργες πασες, τα εκνευριστικα loading παγωματα μεταξυ καθε αλλαγης φασης, πολυ αργες εκτιναξεις και αποκρουσεις τερματοφυλακων, γραφικα ξεθωριασμενα επιπεδου ps3, υπερβολικα αργο gameplay που δεν ταιριαζει σε ενα 10λεπτο παιχνιδι, παλι μη υπαρξη μανουαλ παιχνιδιου χωρις κουμπι εξτρα πατημενο, χασιμο ολων των licenses της προκοπης, τραγικο online. Μονο καλος φωτισμος, φατσες και σκιασεις. Εχεις καποιο επιχειρημα σε αυτα σε εμας τους haters; χωρις κασετα της πλακας ομως...
Πανος999 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ενταξει ρε παιδια, απλα απολαυστε φιφα.. Σε καποιους αρεσει ακομα το προ. . Κ εγω μονο προ μια ζωη ημουν, γυρισα στο fifa μετα το pes 2013(το καλυτερο για εμενα) Συμφωνω μαζι σας, η konami δεν κανει πλεον τιποτα εστω για να ανταγωνιστει το fifa αλλα μην κραζετε τους αλλους.. Peace 😇 2
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Ενταξει ρε παιδια, απλα απολαυστε φιφα.. Σε καποιους αρεσει ακομα το προ. . Κ εγω μονο προ μια ζωη ημουν, γυρισα στο fifa μετα το pes 2013(το καλυτερο για εμενα) Συμφωνω μαζι σας, η konami δεν κανει πλεον τιποτα εστω για να ανταγωνιστει το fifa αλλα μην κραζετε τους αλλους.. Peace 😇 Φιλε δεν κραζουμε. Εκφραζουμε γνωμη μας για το παιχνιδι και καποιοι επειδη δεν τους αρεσει η γνωμη μας, βγαινουν και μας ειρωνευονται λεγοντας μας haters. Τι να πει κανεις... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από polakis21 1
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 εσενα σου αρεσουν αλλα πραγματα εμενα αλλα, εσυ θες ρεαλισμο, εγω το παιζω σε ταχυτητα +2 γιατι με νοιαζει το σκιλ...γουστα ειναι αυτα...δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο, ποιος ειμαι εγω να σου πω αν καλα κανει και σου αρεσει αυτο που σου αρεσει...δικαιωμα σου. το εκνευριστικο ειναι οτι καθε χρονο πιανεις το ιδιο τροπαριο πριν καν κυκλοφορησει ενα ντεμο...δε σου αρεσει, το εχουμε καταλαβει... 1
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) To εκνευριστικο ειναι οτι καθε χρονο δεν καταλαβαινεις οτι οταν το προ επιτελους βελτιωθει ουσιαστικα θα ειμαι ο πρωτος που θα το πει και θα πανηγυρισει. Καθε χρονο τα ιδια λες. Τι να κανουμε αφου αντικειμενικα η κοναμι δεν μπορει να πλησιασει την ποικιλια του ελευθερου φιφα. Δεν το λεω εγω, ο περισσοτερος κοσμος το λεει. Και δεν ειναι το μουφα fut της πλακας με το πανηγυρακι του assisted fifa...ας το βελτιωσουν ουσιαστικα λοιπον να πανηγυρισουμε ολοι μαζι... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από polakis21
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Και αντικειμενικά πάντα το Fifa γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο. Yeah right....
nikosxatzhs93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Για έμενα το pro ειναι πεθαμένο εδω και 5 χρονια ο κοσμος αυτα χρονια εχει μεταφερθεί στο fifa και για αυτο κατι πρεπει να κανει η Konami !
Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Για οσους δεν το παρατηρησαν, εχει βγει το demo στο ps store.. Με μια πρωτη ματια,δεν πειθει κ φετος.. Θα το νοικιασω οταν βγει για full αποψη, αλλα δεν μου βγαζει να πληρωσω πανω απο 10-15 ευρω.. Στα θετικα, τα πολυ ωραια γραφικα κ φετος!!
kmanikas13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μετά από μερικά παιχνίδια έχω να πω πως μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Στα θετικά η ταχύτητα του παιχνιδιού έπεσε σε ρεαλιστικά επίπεδα, οι κινήσεις των παικτών είναι όπως στην πραγματικότητα και το παιχνίδι είναι αρκετά πιο ελεύθερο. Το μόνο αρνητικό που εντόπισα ήταν η ανταπόκριση στην πάσα, αλλά αυτό διορθώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα