Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2019 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Se7en92 είπε

δουλευον κ σας τ ανειμιστηρακια συνεχως στο τερμα ?
ps slim

Ναι, εγώ έχω το PS4 Pro και συχνά πυκνά κάνει λες και απογειώνεται. Τι να πω, δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν περίμενα το PES να ζορίζει την κονσόλα.

Μου το κάνει μόνο σε αυτό και στο Horizon. Ίσως τα γραφικά να ζορίζουν πολύ την κάρτα και τον επεξεργαστή. Μην ανησυχείς πάντως, φυσιολογικό είναι, αρκεί να αερίζεται σωστά η κονσόλα και να υπάρχει αρκετός χώρος πίσω από τις γρίλιες. Αν το googlάρεις θα δεις ότι συμβαίνει σε πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Έχει βάλει κάποιος το V4 patch? Πρέπει να έχουμε βάλει τα προηγούμενα 3? πως το εγκαθιστούμε? μόνο στα Ισπανικά βρίσκω οδηγίες....

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω το ps4 pro white και ποτέ δεν έχω ακούσει να ζοριζεται,η να δουλεύει τέρμα, η τίποτα τέτοιο οποίο παιχνίδι και αν έπαιξα. (Το έχω 1 έτος τώρα και έχω καμία 45 παιχνιδια) 

Βέβαια από την μέρα που το αγόρασα το έχω σε θέση που αερίζεται γύρω γύρω + πάνω σε μια βάση ψύξης λάπτοπ 16" 

Λέτε να βοηθάει αυτό; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ρε παιδιά έχω το ps4 pro white και ποτέ δεν έχω ακούσει να ζοριζεται,η να δουλεύει τέρμα, η τίποτα τέτοιο οποίο παιχνίδι και αν έπαιξα. (Το έχω 1 έτος τώρα και έχω καμία 45 παιχνιδια) 

Βέβαια από την μέρα που το αγόρασα το έχω σε θέση που αερίζεται γύρω γύρω + πάνω σε μια βάση ψύξης λάπτοπ 16" 

Λέτε να βοηθάει αυτό; 

Όχι. Έχεις πάρει κατά λάθος Xbox One X.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fytotech είπε

Όχι. Έχεις πάρει κατά λάθος Xbox One X.

Χαχαχαχα καλό 

Αλλά όντως τώρα γιατί έτσι; Λες να κάνει τελικά δουλειά η βάση ψύξης;

Δημοσ.

Ψάχνω άτομα για pro 19 στο xbox, όσοι θέλετε προσθέστε με στη friendlist σας, το GT μου είναι mikevoid. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μάγκες να ρωτήσω, παίζω pes 19 στο Xbox one και σε λίγο καιρό θα χτίσω ένα pcακι.Επειδη έχω κάνει μια πολύ τούμπανο ομαδουλα και δεν θέλω να την χάσω υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το account μου στο Steam εστί ώστε να συνεχίσω το my club από εκεί? Γίνεται μέσω του Id konami account?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Manos fot. είπε

Μάγκες να ρωτήσω, παίζω pes 19 στο Xbox one και σε λίγο καιρό θα χτίσω ένα pcακι.Επειδη έχω κάνει μια πολύ τούμπανο ομαδουλα και δεν θέλω να την χάσω υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το account μου στο Steam εστί ώστε να συνεχίσω το my club από εκεί? Γίνεται μέσω του Id konami account?

δυστυχώ δεν γίνεται.. πρέπει να αρχίσεις από την αρχή στο PC

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Online pes - cheat

Παίζω online pro... 

Τυχαίνει πόσες φορές να κερδίζω κάποιον, και όταν είναι πχ στο 85 και σκορ 3-1 κλπ(ή αν έχει φάει πολλά γκολ) να ακυρώνεται το παιχνίδι λόγω κακής σύνδεσης του αντιπάλου... 

Εννοείται δεν έχει γίνει ποτέ αυτό όταν χάνω. 

Μπορεί να αντιμετωπιστει αυτό;  Είναι αρκετά εκνευριστικό 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tazos87 είπε

Παίζω online pro... 

Τυχαίνει πόσες φορές να κερδίζω κάποιον, και όταν είναι πχ στο 85 και σκορ 3-1 κλπ(ή αν έχει φάει πολλά γκολ) να ακυρώνεται το παιχνίδι λόγω κακής σύνδεσης του αντιπάλου... 

Εννοείται δεν έχει γίνει ποτέ αυτό όταν χάνω. 

Μπορεί να αντιμετωπιστει αυτό;  Είναι αρκετά εκνευριστικό 

Να τον κάνεις report, τραβάνε το καλώδιο ίντερνετ, παλιό κόλπο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...