Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2019 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή δεύτερο λογαριασμό με email και ολα τα σχετικά ώστε να βλέπουν και οι 2 λογαριασμοί τις ιδιες μετατροπές αρχείων?

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Φτιάξε ένα δεύτερο προφίλ στο PS4 και καντο assign στο δεύτερο χειριστήριο. Θα είσαι οκ μετά. 

Μπορείς. Από το button configuration. 

Φτιάξε ένα δεύτερο προφίλ στο PS4 και καντο assign στο δεύτερο χειριστήριο. Θα είσαι οκ μετά. 

Μπορείς. Από το button configuration.  Παράθεση

Maikgitkos 0 Maikgitkos

Δημοσ. μόλις

Μπορείς. Από το button configuration. 

Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; δν είμαι κ πολύ σχετικός με αυτά.. Ευχαριστώ.. 

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί 2ο χειριστήριο σαν guest και να δουλεύει το patch και είναι αυτός:

Το τεσταρα και δουλεύει!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xaralas είπε

Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί 2ο χειριστήριο σαν guest και να δουλεύει το patch και είναι αυτός:

Το τεσταρα και δουλεύει!

Τι ακριβώς έκανε; διότι όπως μιλούσε και με αυτά που έδειχνε (φαίνονταν τα μισα) και δεν κατάλαβα τίποτα 

Δημοσ.

Θα προσπαθησω να σου πω οτι θυμαμαι γιατι ειμαι εκτος. Εκει που διαλεγεις σε ποια ομαδα θα ειναι ο καθε player ( διαλεξεις την home με το 1ο χειριστηριο) λογκαρεις το 2ο χειριστηριο και το πας στην αλλη ομαδα. Πατας next και εκει θα σου βγαλει ενα μηνυμα οτι δεν γινεται κλπ. Δεν πατας τιποτα, κανεις logout απο το 2ο χειριστηριο και πατας οκ στο παιχνιδι οπου σε παει να διαλεξεις ομαδες. Εκει λογκαρεις παλι με το 2ο χειριστηριο και παιζεις κανονικα!

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια Ημουν περισσοτερο fan του fifa γενικα.Φετος που ειπα να παρω xbox s δοκιμαζοντας το demo προς το παρων και το το full pes 19 ομολογω το pes μου δινει ποιο στιβαροτητα γενικα και οντως εχουν κανει αρκετη βελτιωση.Το φιφα νιωθω οτι με μια πασα βγαινω τετ α τετ ασχετου επιπεδου δυσκολιας.,δε ηερω αν φταιει το demo.Επισης τα γραφικα τα περιμενα καλυτερα στο fifa.Θυμαμαι το fifa 18 σε ps4 σε φιλο που ειχα παιξει και δε βλεπω κατι παρονοιο φετος

Τωρα η απορια μου ειναι η εξης.Στο pes νομιζω οτι το γρασιδι εχει αυξημενη ευκρινεια που ας το πουμε ,με "αποπροσανατολιζει"γενικα απο το παιχνιδι.Το εχετε προσεξεις και εσεις.Εχω τερμα κατεβασμενο το sharpness στην τηλεοραση

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Καλησπερα παιδια Ημουν περισσοτερο fan του fifa γενικα.Φετος που ειπα να παρω xbox s δοκιμαζοντας το demo προς το παρων και το το full pes 19 ομολογω το pes μου δινει ποιο στιβαροτητα γενικα και οντως εχουν κανει αρκετη βελτιωση.Το φιφα νιωθω οτι με μια πασα βγαινω τετ α τετ ασχετου επιπεδου δυσκολιας.,δε ηερω αν φταιει το demo.Επισης τα γραφικα τα περιμενα καλυτερα στο fifa.Θυμαμαι το fifa 18 σε ps4 σε φιλο που ειχα παιξει και δε βλεπω κατι παρονοιο φετος

Τωρα η απορια μου ειναι η εξης.Στο pes νομιζω οτι το γρασιδι εχει αυξημενη ευκρινεια που ας το πουμε ,με "αποπροσανατολιζει"γενικα απο το παιχνιδι.Το εχετε προσεξεις και εσεις.Εχω τερμα κατεβασμενο το sharpness στην τηλεοραση

Δηλαδή το FIFA 18, είχε καλύτερα γραφικά από το 19; Ε ρε τι ακούμε Πρωτοχρονιάτικα...

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! 

Ξέρεις κανείς πως μπορώ με τους φίλους να παίζουμε Pro online άνω των 2 ατόμων? Με 2 άτομα πηγαίνω στον προθάλαμο φτιάχνουμε αίθουσα και προσκαλώ τον φίλο μου, αλλά πως γίνεται άνω των 2? 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Pro Evolution 2019 Xbox

Θέλω να κατεβάσω το Pro Evolution 2019 από το Store του Xbox. Η απορρία μου είναι αν θα έχω ελληνική εκφώνηση. 

Το 2018 που είχα κατεβάσει από Steam για το PC έχει ελληνική εκφώνηση.

Όποιος ξέρει για το Xbox ας ενημερώσει, ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...